Първоначално изпратено от vankel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБаааси, Дървото пак под номинала...
Наистина се надявах, че този път ще е различно...
Аз си взех тук малко при преоценката на Софикс на 1,05 и мислех, че съм ударил кьоравотоПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе дето вика Владо панев - къде е ОТЧЕТА ?
Поздравления за Владо! Ако не греша Той имаше и друг лаф, че ako не се качва значи може и да падаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе дето вика Владо панев - къде е ОТЧЕТА ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениена мен вече ми писна да го чакам това дърво да се разлисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕврохолда се държи стабилно за разлика от тимаджийските артии които се сурнаха по надолнището.
Не е препоръка имам артии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕврохолда се държи стабилно за разлика от тимаджийските артии които се сурнаха по надолнището.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЖека, не се отваря файла. Може ли да го копираш или да кажеш с 2-3 думи какво съдържа?
не се отваря този файл
Коментар
Коментар