IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Но лошо няма, да са живи и здрави, успех им пожелавам. Холда винаги е бил от добрата страна на БФБ - тоест не откъм ХД Пат, ОЦК и Меком, а по-скоро откъм другите избушеняци.

Няма препоръка.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Някъде мернах, че имали също Фарми и ЧЕЗ, та едва ли има конспирация и тук. Друг е въпросът, че с тези 12% трудно ще могат да управляват реално нещо.
      То и аз имам акции от 10ки различни компании, но какво от това Че и чак конспирация... по-скоро ПР трикове от левия в десния джоб и да извикаме журналистите за по едно кафе. Позьорска история с тия грамоти, а пък и платимо на Еврохолд

Няма препоръка.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Имам аз съмнения този фонд до колко е чужд. И дали не е под влияние на някои лица не съвсем безразлични на холдинга.
        Няма препоръка.
        Някъде мернах, че имали също Фарми и ЧЕЗ, та едва ли има конспирация и тук. Друг е въпросът, че с тези 12% трудно ще могат да управляват реално нещо.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Имам аз съмнения този фонд до колко е чужд. И дали не е под влияние на някои лица не съвсем безразлични на холдинга. Това Oy в фирмената формулировка на сайта им ми се струва като добър жокер.

Няма препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
            Наложи графиките на EUBG и CHIM да речем за 3 годишен период и ще видиш какво се получава.
            С колкото е потънал Еврохолд, с толкова е пораснал Химимпорт при равен старт и на двете позиции.

Коментар

• Ето как се взимат 8 млн. евро

На прескоференцията днес имаше и напечатана голяма хартия

https://www.facebook.com/mariyan.yor...54917648955287

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                Тая винаги е в ниското, без значение от случващото се около нея.
                Наложи графиките на EUBG и CHIM да речем за 3 годишен период и ще видиш какво се получава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Тая винаги е в ниското, без значение от случващото се около нея.
                  Така е прав си.Нещо не я долюбват инвеститорите.С тоя чужд фонд може да се раздвижи играта.Все пак за какво им е на тия да купуват толкова артии ако не очакват печалба.Времето ще покаже.

Коментар

• Тая винаги е в ниското, без значение от случващото се около нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Има аз съм оптимист че ще има спад на бфб.
                      По-скоро ще падне тая артия , а другите ще катерят .

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                        Оптимисти няма.
                        Има аз съм оптимист че ще има спад на бфб.

Коментар

• Оптимисти няма.

Коментар

• "Сделката осигурява ликвидност на компаниите в групата, сподели Кирил Бошов от Еврохолд. "

Тия пичове непрекъсното ликвидност търсят. Та увеличения ли не бяха, та сгради ли не продаваха(и после ги наемат обратно), сега това ... Само дето никъде не се казва какво ще я правят таз пуста ликвидност.

Коментар

• Колко пък да е чужд ?!

Или от Финландия или от Масква .

Коментар

• днес нали ще има пресконференция. там ще научим, кой е новият финансов партньор. може да се окаже и стар партньор. дано е някой чужд, ама не ми се верва

Коментар

Working...
                                X