If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но лошо няма, да са живи и здрави, успех им пожелавам. Холда винаги е бил от добрата страна на БФБ - тоест не откъм ХД Пат, ОЦК и Меком, а по-скоро откъм другите избушеняци.
Някъде мернах, че имали също Фарми и ЧЕЗ, та едва ли има конспирация и тук. Друг е въпросът, че с тези 12% трудно ще могат да управляват реално нещо.
То и аз имам акции от 10ки различни компании, но какво от това Че и чак конспирация... по-скоро ПР трикове от левия в десния джоб и да извикаме журналистите за по едно кафе. Позьорска история с тия грамоти, а пък и платимо на Еврохолд
Имам аз съмнения този фонд до колко е чужд. И дали не е под влияние на някои лица не съвсем безразлични на холдинга. Това Oy в фирмената формулировка на сайта им ми се струва като добър жокер.
Тая винаги е в ниското, без значение от случващото се около нея.
Така е прав си.Нещо не я долюбват инвеститорите.С тоя чужд фонд може да се раздвижи играта.Все пак за какво им е на тия да купуват толкова артии ако не очакват печалба.Времето ще покаже.
"Сделката осигурява ликвидност на компаниите в групата, сподели Кирил Бошов от Еврохолд. "
Тия пичове непрекъсното ликвидност търсят. Та увеличения ли не бяха, та сгради ли не продаваха(и после ги наемат обратно), сега това ... Само дето никъде не се казва какво ще я правят таз пуста ликвидност.
днес нали ще има пресконференция. там ще научим, кой е новият финансов партньор. може да се окаже и стар партньор. дано е някой чужд, ама не ми се верва
Коментар