If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммм, готинко, еврохолдци се сдушват с Хампарцумянката... може да има добри ползи и за двете страни.
А тия Маздички да ги обзавеждат и с полици от Евроинс
Продажбите им на автомобили вървят определено много добре....те са свързани с лизинга и застраховането им.....мисля че ще мат подобряване на разултатите на целия холдинг.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
От доста време очаквам изненада и за пореден път се надявам да излезе нещо Мисля си, че от тук някъде тръгва новата бича вълна за БФБ и този път холдинга ще се представи по-добре. Надежда за това ми дава промяната на тенденцията в корелациите между Софикс и холдинга и скорошните новини тук.
Отделно на тези нива се получава много добро съотношение риск/печалба, а тази акция е в основни индекси и си мисля, че това допълнително ще и помогне да привлече интерес. Холдингът все още не може да се похвали с прилични печалби, но когато това стане си мисля, че цените ще са много различни. Движат се нещата, но не със скоростта, с която ми се иска Едно по едно... капка по капка - вир, левче по левче - язовир
Коментар