IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май месец кой продаваше и кой купуваше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      И сега да се опитаме да си отговорим на въпроса... ние акционерите тук глупави ли сме?
      Има различни акционери, големи и малки, инвеститори и спекуланти и др. също и риска който може да бъде поет е различен, затова малко е относително.

Коментар

Ми кой друг да купи такова количество? От това изхождам, но ако ти знаеш нещо сподели
        Ставаше въпрос за скандинавците - по спомени те влязоха към края на 2014 на цена малко под левче и еврохолд им обещаха дивидент всяка година и вече 2 години раздават символично.
        За мен по интересното е кой купува ?

Коментар

• Ми кой друг да купи такова количество? От това изхождам, но ако ти знаеш нещо сподели
          Keep going ...

Коментар

• И сега да се опитаме да си отговорим на въпроса... ние акционерите тук глупави ли сме?
            Keep going ...

Коментар

Аз си мисля, че той е купувал на 0.50 и сега касира някаква част
              Защо така мислиш ?

Коментар

тук обаче е баси черната дупка каквото влезе не може да излезе същото... уф, замислям се как Айнщайн казва, че глупостта е да правиш едно и също, но да очакваш различен резултат... експат, скандинавците, някой друг пропускам ли?
                Гърците в ЕИГ

Коментар

• тук обаче е баси черната дупка каквото влезе не може да излезе същото... уф, замислям се как Айнщайн казва, че глупостта е да правиш едно и също, но да очакваш различен резултат... експат, скандинавците, някой друг пропускам ли?
                  Keep going ...

Коментар

• Може да са им говорили за увеличение на капитала при емисионна 1.00 лв. и те да са се объркали ще мажо ще вдигне цената до там...сега като видяха, че няма да става тая работи и търтят да бягат!

Коментар

• да, сега видях... 1,573 млн акции на 16.05, 1,003млн на 20.12, 1,747 млн днес... дали пък не излизат скандинавците
                      Keep going ...

Коментар

покрай Румъния излязоха доста негативни неща и като цяло очаквам тук картинката да се повтори... не вярвам да продават за да покрият някакви кешови нужди... все пак взеха 40млн наскоро и могат да вземат още. Към момента най-лигичното ми се струва, че те са купували на 0,50 и сега просто касират някаква част
                        На 40-50 ст. минаха доста по-малко бройки от колкото през последните 2-3 дни

Коментар

• покрай Румъния излязоха доста негативни неща и като цяло очаквам тук картинката да се повтори... не вярвам да продават за да покрият някакви кешови нужди... все пак взеха 40млн наскоро и могат да вземат още. Към момента най-лигичното ми се струва, че те са купували на 0,50 и сега просто касират някаква част
                          Keep going ...

Коментар

• Може да е свързано със стрестестовете, чиито резултати трябва да излязат до 2-3 работни дни.

Коментар

• да, какво стана със скандинавците?
                              Keep going ...

Коментар

• Аз си мисля, че той е купувал на 0.50 и сега касира някаква част
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X