Май месец кой продаваше и кой купуваше?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИ сега да се опитаме да си отговорим на въпроса... ние акционерите тук глупави ли сме?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеМи кой друг да купи такова количество? От това изхождам, но ако ти знаеш нещо сподели
За мен по интересното е кой купува ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеАз си мисля, че той е купувал на 0.50 и сега касира някаква част
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениетук обаче е баси черната дупка каквото влезе не може да излезе същото... уф, замислям се как Айнщайн казва, че глупостта е да правиш едно и също, но да очакваш различен резултат... експат, скандинавците, някой друг пропускам ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениепокрай Румъния излязоха доста негативни неща и като цяло очаквам тук картинката да се повтори... не вярвам да продават за да покрият някакви кешови нужди... все пак взеха 40млн наскоро и могат да вземат още. Към момента най-лигичното ми се струва, че те са купували на 0,50 и сега просто касират някаква част
Коментар
-
покрай Румъния излязоха доста негативни неща и като цяло очаквам тук картинката да се повтори... не вярвам да продават за да покрият някакви кешови нужди... все пак взеха 40млн наскоро и могат да вземат още. Към момента най-лигичното ми се струва, че те са купували на 0,50 и сега просто касират някаква частKeep going ...
Коментар
Коментар