IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    не знам колко бройки са му останали.....обаче дано да тръгне нагоре позицията че тези 0,60 ги отъпкахме вече не знам колко пъти...
    Ще тръгне нагоре след като обявят че успешно са увеличили капитала на цена над пазарната / левче / .....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      не знам колко бройки са му останали.....обаче дано да тръгне нагоре позицията че тези 0,60 ги отъпкахме вече не знам колко пъти...
      Всъщност въпроса е дали няма да тръгне надолу......на тази кота силно намаляха купувачите,вече и не прехвърлят пакети.....май няма желаещи?

Коментар

• не знам колко бройки са му останали.....обаче дано да тръгне нагоре позицията че тези 0,60 ги отъпкахме вече не знам колко пъти...
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• А тук колко ли му останаха на продавача.......

Коментар

• Във връзка с решение на Управителния съвет от 27.06.2016 г., потвърден от КФН с решение 845-Е/12.12.2016 г. проспект за публично предлагане на ценни книжа и последващо оповестяване по реда на чл. 92а от ЗППЦК, а именно: публикации във в. „24 часа” от 19.12.2016 г. и в. „Капитал Дейли” от 19.12.2016 г., оповестяване чрез ТР по партидата на емитента от 20.12.2016 г., относно увеличаването на капитала на Еврохолд България АД, БФБ-София АД допуска до търговия следната емисия права:

- Брой акции преди увеличението: 127 345 000;
            - Брой издадени права: 127 345 000;
            - Брой акции, предложени за записване: 84 896 666;
            - Номинална стойност на акциите: 1.00 лв.;
            - Емисионна стойност на акциите: 1.00 лв.;
            - Съотношение между издадените права и новите акции: право/акции: 1.50/1 (срещу всеки 3 права се записват 2 нови акции);
            - Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 33 958 667 бр. нови акции;
            - Борсов код на издадените права: 4EH2;
            - ISIN код на издадените права: BG4000012162;
            - Начална дата за търговия на правата на борсата: 29.12.2016 г.;
            - Крайна дата за търговия на правата на борсата: 11.01.2017 г.;
            - Начална дата за прехвърляне на правата: 29.12.2016 г.;
            - Крайна дата за прехвърляне на правата: 13.01.2017 г.;
            - Дата на аукциона по чл. 112б, ал. 7 от ЗППЦК: 20.01.2017 г.;
            - Начална дата за записване на акции от увеличението: 29.12.2016 г.;
            - Крайна дата за записване на акции от увеличението: 06.02.2017 г.;
            - Борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала: ИП Евро-Финанс АД;
            - Банка, в която да бъде открита набирателна сметка: ТБ УниКредит Булбанк АД;
            - Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 7 дни след датата на оповестяване на съобщението, т.е. акционери към 27.12.2016 г. /вторник/;
            - Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 22.12.2016 г. /четвъртък/.

Проспектът за публично предлагане на ценни книжа (емисия акции от увеличение на капитала) е достъпен на уеб страницата на дружеството – www.eurohold.bg

При мен правата са заредени. Остана и да има желаещи да ги купят. Единия вариант това да стане е с напудряне на отчета преди увеличението, както често е ставало при много позиции.
            Не е препоръка.
            Last edited by KOSTJUMAR; 30.12.2016, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Не
              Гледай по внимателно датите.
              Вероятно са отворили репо сделки преди 2 дни и след 6 месеца ще ги затворят с 1 ст. лихва на акция.
              Така мисля.
              Вярно датите.....!Благодаря за уточнението!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=175187337
                Това как го тълкувате че не мога нещо да схвана.....някой е купил преди време акции от тях на еврохолд ,после ги е заложил на репо и когато е гръмнало репото си ги купуват обратно на по ниска цена ли?!?
                Не
                Гледай по внимателно датите.
                Вероятно са отворили репо сделки преди 2 дни и след 6 месеца ще ги затворят с 1 ст. лихва на акция.
                Така мисля.

Коментар

• http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=175187337
                  Това как го тълкувате че не мога нещо да схвана.....някой е купил преди време акции от тях на еврохолд ,после ги е заложил на репо и когато е гръмнало репото си ги купуват обратно на по ниска цена ли?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    На последните два пакета цената е все по-висока. Това ми говори че купувача се натиска повече от продавача А ние дето се включихме с покупки да помагаме, може да бъдем възнаградени за смелостта си скоро
                    Вчера май малко си се притеснил ?

Коментар

• На последните два пакета цената е все по-висока. Това ми говори че купувача се натиска повече от продавача А ние дето се включихме с покупки да помагаме, може да бъдем възнаградени за смелостта си скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                        fantasy_gt, не знам доколко тази картинка е актуална, защото при случката, която даваш май имаме хепи енд
                        Извън контекста на филмчето, разбира се. Този вид съвременен поп-арт има съвсем простичка цел обикновено и е точно обратното на това, което правя аз сега - не обяснява нещо с много думи, а разчита на интуитивна визуална комуникация извън нейния контекст, с което, освен всичко друго, държи разговора на неформално ниво.

P.S.
                        Е, можех да отговоря и така, но с рибката е по-весело.

Last edited by fantasy_gt; 22.12.2016, 16:19.

Коментар

• fantasy_gt, не знам доколко тази картинка е актуална, защото при случката, която даваш май имаме хепи енд
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            И сега да се опитаме да си отговорим на въпроса... ние акционерите тук глупави ли сме?

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Продавач беше пенсионен фонд
                              А има ли информация кой е купувал?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                                Май месец кой продаваше и кой купуваше?
                                Продавач беше пенсионен фонд

Коментар

Working...
                                X