Първоначално изпратено от absd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениене знам колко бройки са му останали.....обаче дано да тръгне нагоре позицията че тези 0,60 ги отъпкахме вече не знам колко пъти...
Коментар
-
Във връзка с решение на Управителния съвет от 27.06.2016 г., потвърден от КФН с решение 845-Е/12.12.2016 г. проспект за публично предлагане на ценни книжа и последващо оповестяване по реда на чл. 92а от ЗППЦК, а именно: публикации във в. „24 часа” от 19.12.2016 г. и в. „Капитал Дейли” от 19.12.2016 г., оповестяване чрез ТР по партидата на емитента от 20.12.2016 г., относно увеличаването на капитала на Еврохолд България АД, БФБ-София АД допуска до търговия следната емисия права:
- Брой акции преди увеличението: 127 345 000;
- Брой издадени права: 127 345 000;
- Брой акции, предложени за записване: 84 896 666;
- Номинална стойност на акциите: 1.00 лв.;
- Емисионна стойност на акциите: 1.00 лв.;
- Съотношение между издадените права и новите акции: право/акции: 1.50/1 (срещу всеки 3 права се записват 2 нови акции);
- Капиталът ще бъде увеличен само ако бъдат записани и платени най-малко 33 958 667 бр. нови акции;
- Борсов код на издадените права: 4EH2;
- ISIN код на издадените права: BG4000012162;
- Начална дата за търговия на правата на борсата: 29.12.2016 г.;
- Крайна дата за търговия на правата на борсата: 11.01.2017 г.;
- Начална дата за прехвърляне на правата: 29.12.2016 г.;
- Крайна дата за прехвърляне на правата: 13.01.2017 г.;
- Дата на аукциона по чл. 112б, ал. 7 от ЗППЦК: 20.01.2017 г.;
- Начална дата за записване на акции от увеличението: 29.12.2016 г.;
- Крайна дата за записване на акции от увеличението: 06.02.2017 г.;
- Борсов член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала: ИП Евро-Финанс АД;
- Банка, в която да бъде открита набирателна сметка: ТБ УниКредит Булбанк АД;
- Право да участват в увеличението на капитала имат лицата, придобили акции най-късно 7 дни след датата на оповестяване на съобщението, т.е. акционери към 27.12.2016 г. /вторник/;
- Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 22.12.2016 г. /четвъртък/.
Проспектът за публично предлагане на ценни книжа (емисия акции от увеличение на капитала) е достъпен на уеб страницата на дружеството – www.eurohold.bg
При мен правата са заредени. Остана и да има желаещи да ги купят. Единия вариант това да стане е с напудряне на отчета преди увеличението, както често е ставало при много позиции.
Не е препоръка.Last edited by KOSTJUMAR; 30.12.2016, 18:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Не
Гледай по внимателно датите.
Вероятно са отворили репо сделки преди 2 дни и след 6 месеца ще ги затворят с 1 ст. лихва на акция.
Така мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=175187337
Това как го тълкувате че не мога нещо да схвана.....някой е купил преди време акции от тях на еврохолд ,после ги е заложил на репо и когато е гръмнало репото си ги купуват обратно на по ниска цена ли?!?
Гледай по внимателно датите.
Вероятно са отворили репо сделки преди 2 дни и след 6 месеца ще ги затворят с 1 ст. лихва на акция.
Така мисля.
Коментар
-
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=175187337
Това как го тълкувате че не мога нещо да схвана.....някой е купил преди време акции от тях на еврохолд ,после ги е заложил на репо и когато е гръмнало репото си ги купуват обратно на по ниска цена ли?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНа последните два пакета цената е все по-висока. Това ми говори че купувача се натиска повече от продавача А ние дето се включихме с покупки да помагаме, може да бъдем възнаградени за смелостта си скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеfantasy_gt, не знам доколко тази картинка е актуална, защото при случката, която даваш май имаме хепи енд
P.S.
Е, можех да отговоря и така, но с рибката е по-весело.
Last edited by fantasy_gt; 22.12.2016, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИ сега да се опитаме да си отговорим на въпроса... ние акционерите тук глупави ли сме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Продавач беше пенсионен фонд
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеМай месец кой продаваше и кой купуваше?
Коментар
Коментар