Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защото получих много добра оферта, която с оглед перспективите пред акцията ме устройваше. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно
Относно Зрънчо.. да е мразена акцията е необходимо, но не и достатъчно условие за да инвестирам в нея. Трябва да има и добър фундамент и перспективи, които масата да игнорира към момента на инвестицията ми. При Зрънчо считам че картинката не е такава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
всичките ли евроинс продаде и защо, след като преди толкова лобираше за тях?
Относно Зрънчо.. да е мразена акцията е необходимо, но не и достатъчно условие за да инвестирам в нея. Трябва да има и добър фундамент и перспективи, които масата да игнорира към момента на инвестицията ми. При Зрънчо считам че картинката не е такава
- 1 like
Коментар
-
Оо нее, мисля че има още доста път нагоре. Обичам да инвестирам в мразени акции на тънка цена. И когато тълпата и "разбирачите" я заобичат да им я продавам на дабъл-трипъл. А тук сме още доста далеч от това състояние
защо там не си инвестирал?
Коментар
-
Мхм, точно! Яд ме е и за друго.. като договорих Инса и знаех какъв кеш ще ми влезе от там, ми се прииска да увелича експозицията в майката.. цената беше 74-75 ст. и можех да взема пакет. Досвидяха ми се обаче тия +20% от последните ми покупки и си затраях.. А то кво стана, изтървах други +30%
Ама да сме живи и здрави.. не може всичко на мах да хващаме по пазарЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
бе и аз си купих тогава някакво количество ама сега си викам що не си купих повече
Ама да сме живи и здрави.. не може всичко на мах да хващаме по пазарЯ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Да не си излязъл и оттук, частично?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМиналия месец като пазарих на 62 ст. си знаех че е изгодно.. но не съм и предполагал че толкова бързо ще направи близо 60% доходност.
Ей, това натегнатите пружина са си голяма сила!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМиналия месец като пазарих на 62 ст. си знаех че е изгодно.. но не съм и предполагал че толкова бързо ще направи близо 60% доходност.
Ей, това натегнатите пружина са си голяма сила!
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o.Нещо забавно, извън темата СОФИКС. В централата на Еврохолд, асансьорът спира през етаж, на всички четни, за да оптимизират и пестят. Ей това някой голям го е измислил.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Не се излагайте!!!! Чиста случайност дори и нелепа - да го кажем така, за да не стане нещо по-гррозно))))) Истината е, че това е най-грозната артия в индекса. да се надваме, че до есента и фиаското ще приключи)))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
"Официално: Алкомет и Еврохолд влизат в SOFIX"
От понеделник (20 март), емисиите на Алкомет и Евроинс* официално ще попаднат в базата на индекса SOFIX. От него ще изпаднат Трейс груп холд и Индустриален Холдинг България.
Това стана ясно днес, след като Комисията по финансов надзор публикува съобщение от извършената проверка на Българска фондова борса-София. Регулаторът препоръчва в кратък срок БФБ да започне процедура за изменение на Правилата за изчисляване на индексите, става ясно от съобщението.
http://profit.bg/kompanii/ofitsialno...lizat-v-sofix/
п.п Явно имат грешка в статията
*Еврохолд и ЕвроинсLast edited by Innocent; 17.03.2017, 15:33.
- 1 like
Коментар
Коментар