Няма да има отписване, обещаха, че ще я развиват като публична компания. Явно в последно време я развиват, като започнаха с цената. Вероятно искат да запазят мястото си в Софикс. Доволен съм. Дано продължат така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Нищо чудно. Никой не им участва в увеличенията на капитала и след последното фри флоутът е паднал на 11%. Очевидно нямат особена полза да са публични, след като и един лев не могат да наберат от борсата.
Иначе, странна търговия по тази позиция последните няколко сесии. Някой обира аска на порции от по няколко хиляди акции два-три пъти на ден. Интересно, какви са ги намислили.
но все пак ушатият п.....ст бесхе споменал в последното интервю, че само майката ще оставят като публична и че не се очертава при Еврохолда подобна ситуация като при Евроинс.
но дали може да се вярва на п....ти, не знам. нямам опит с такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениепс: само се мол;им да няма и тук отписване, че болката за много ще непреодолима!!!
Иначе, странна търговия по тази позиция последните няколко сесии. Някой обира аска на порции от по няколко хиляди акции два-три пъти на ден. Интересно, какви са ги намислили.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
АКО постигнатите резултати миналата година не са стъкмистика:
"Очакваме консолидираните ни приходи за 2017 г. да достигнат 1.4 млрд. лв., като техният ръст ще доведе и до повишена рентабилност на дружеството", коментира Кирил Бошов, председател на УС на "Еврохолд България" АД. "
" ..С постигнатите резултати „Еврохолд България“ АД затвърждава резултатите от 2016 г., когато консолидираните оперативни приходи на холдинга надхвърлиха 1 млрд. лв. за първи път в неговата история..."
и пазарна капитализация към момента от 161 345 000лв.
то тези са една силно окаляна перла, която би могла да избухне в ослепителен блясък!!!
пс: само се мол;им да няма и тук отписване, че болката за много ще непреодолима!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМного тихо тук, защо така!?!? Не е ли време, да се мисли вече за нещо като банкет!?)) , натам отива - вече стигнахте и номинала!!! Поздравления)))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUV Разгледай мнение
Грешиш, Еврохолд ще дават дивидент за трета поредна година!
А дано догодина 3-4 ст. че вече да е забележим на фона на другите.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЕврохолд дава 0,01лв.дивидент,което спрямо миналата година е увеличение с 248%...Това,дали трябва да е повод за някакъв оптимизъм...?Да не би да се опитват да си поизлъскат реномето...?А с каква цел...?Щото,спокойно могат и да не дават никакъв дивидент,както е било до миналата година....?Може би, да привлекат някой външен инвеститор ли...?Просто си задавам въпроси и си се чудя...?Имам акции и мнението ми не е препоръка...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...001-lv-240153/
Коментар
-
Еврохолд дава 0,01лв.дивидент,което спрямо миналата година е увеличение с 248%...Това,дали трябва да е повод за някакъв оптимизъм...?Да не би да се опитват да си поизлъскат реномето...?А с каква цел...?Щото,спокойно могат и да не дават никакъв дивидент,както е било до миналата година....?Може би, да привлекат някой външен инвеститор ли...?Просто си задавам въпроси и си се чудя...?Имам акции и мнението ми не е препоръка...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...001-lv-240153/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
качил съм се на влакчето и ще се дундуркам, какво да правя. но само се дундуркам, чакам си да изскози нещо не бързам тук, то е ясно че и следващите 5-7г на бфб нищо няма да се случи.
но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
дейността която развиват е доходонона и хвала за размаха. НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??
Капиталов пазар изобщо не чакай в България. Виж наприме структурата на капитала на да речем гугъл или аппле... първите компании за които се сещам.
После виж на така наречените флагмани на така наречената бфб.
Еми това е положението.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Aм ще помогне много.
Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
?
но за последните 10г мисля че понаучих това онова за борсите и акциите и считам бфбто за едно генералн недоразумение.
тук се правят основно (според мен,наблюденията ми) ужилвания на дебили, АКО не си някой мн добре информиран зад сцена преди да предприемеш стъпки за някоя и друга врътка на определена сума пари. кокошкарите със стотинките за бира и кебапчета не ги мисля въобще.
ликвидноста на бф е бутафория и е възможно това да не му харесва на ушатия.... и с право.
дейността която развиват е доходна и перспективна и хвала за размаха.
НО на БФБ???? та това е някакво недоразумение.
колко още години да чакаме т.н. капиталов пазар да съзрее, узрее, върже и покаже топки!??Last edited by Ferry; 23.05.2017, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
прекалено празнично е на борсата, само почиват. надяваме се след позчивката от почивката лудия поглед да скалъпи някоя статия с милион статистическа информация
Бе все си мисля, че бфб е твърде голямо главоболие за Бошоф и сие.
Като се замисли чове, след 2008 и всички тези увеличения на капитала, за чий им е да се занимават с дребни акционери? Излишно главоболие.
Сигурен съм че 99% от дребните въобще не са участвали в тези увеличения. Делът им е на практика унищожен, и са само проблем.
?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
КОЙто се е отървал да си признае!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение2 милиона бройки днес ............ и тишинааааааааааааааа
никой нищо не знае за милярдната компания............
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар