През последните няколко дни Expat продължава да купува тук, вчера са купили 311 143бр. акции. Теглото на Еврохолд в Expat продължава да расте през последната седмица и e вече 3,49%, общо 1 206 291бр. акции при тегло в Sofix 2,79%, т.е 0,70% повече в Expat.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Защо не се крадат коли в Румъния?
Кражбите са сведени почти до нула. Ако в Румъния те хванат в краден автомобил лежиш три години. В България няма желание да се справят с кражбите на автомобили дори и за части. Това заяви в интервю Асен Христов, председател на Надзорния съвет на „Еврохолд“.
https://fakti.bg/biznes/229354-zasht...-rumania-video
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТя цената е на 2 ст. от левчето, трябва да се говори за други нива според мен например 1,1-1,2лв кога се очаква възможно ли е да видим такива цени в края на тримесечието, което е след 10 сесии напрактика
Коментар
-
Пазарът ние много неликвиден, но ако спретнат още няколко фонда базирани на индексите, за да може чужеднците да си взимат от фондовете и да не се занимават...това може да направи голяма веселба на БФБ... една лястовичка пролет не прави, но дойде ли ятото тогава става гот.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМиналия месец като пазарих на 62 ст. си знаех че е изгодно.. но не съм и предполагал че толкова бързо ще направи близо 60% доходност.
Ей, това натегнатите пружина са си голяма сила!
Коментар
-
[QUOTE=inta53;n3180276]Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защото получих много добра оферта, която с оглед перспективите пред акцията ме устройваше. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно
Относно Зрънчо......
Резнал си го щото ти е трябвал кеша, ама що сега по други позиции издуваш миражни таргети ?
За инса например беше >7мак , а "излязъх момци" на 1,30 щото...!
Ей за това си трябва кураж, да си викач по баира и да пуснеш товара, ама нейде му викат "гюн-сурат"!Last edited by Батя; 20.03.2017, 10:57.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз пък си мисля че отлепи ли Хима и Зрънчо ще го последва. При ниската база в момента може да направи дубъл и пак да е под номинала ....
но нека опазим темата да си остане за ЕУБГ!
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Батя;n3180174]
Защото получих много добра оферта, която с оглед перспективите пред акцията ме устройваше. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно
Относно Зрънчо......
Резнал си го щото ти е трябвал кеша, ама що сега по други позиции издуваш миражни таргети ?
За инса например беше >7мак , а "излязъх момци" на 1,30 щото...!
Ей за това си трябва кураж, да си викач по баира и да пуснеш товара, ама нейде му викат "гюн-сурат"!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Напълно вярно! Както казваше един умен приятел през 2007-ма "при торнадо и магаретата хвърчат"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз пък си мисля че отлепи ли Хима и Зрънчо ще го последва. При ниската база в момента може да направи дубъл и пак да е под номинала ....
- 1 like
Коментар
Коментар