IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• През последните няколко дни Expat продължава да купува тук, вчера са купили 311 143бр. акции. Теглото на Еврохолд в Expat продължава да расте през последната седмица и e вече 3,49%, общо 1 206 291бр. акции при тегло в Sofix 2,79%, т.е 0,70% повече в Expat.
    Last edited by Innocent; 28.03.2017, 13:10.

Коментар

• Защо не се крадат коли в Румъния?

Кражбите са сведени почти до нула. Ако в Румъния те хванат в краден автомобил лежиш три години. В България няма желание да се справят с кражбите на автомобили дори и за части. Това заяви в интервю Асен Христов, председател на Надзорния съвет на „Еврохолд“.

https://fakti.bg/biznes/229354-zasht...-rumania-video

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
        Тя цената е на 2 ст. от левчето, трябва да се говори за други нива според мен например 1,1-1,2лв кога се очаква възможно ли е да видим такива цени в края на тримесечието, което е след 10 сесии напрактика
        и тук мисля, че след отчета за ку1 ще е интересно. да видиме обобщени и продажбите на коли за тримесечието

Коментар

• Тя цената е на 2 ст. от левчето, трябва да се говори за други нива според мен например 1,1-1,2лв кога се очаква възможно ли е да видим такива цени в края на тримесечието, което е след 10 сесии напрактика

Коментар

• Подготвяме ли се за левче?

Коментар

• Батя е добавил половин мил още

Коментар

• 13:37:01 4EH / EUBG Еврохолд България 0.970 500 000 485 000.00

Коментар

• Пазарът ние много неликвиден, но ако спретнат още няколко фонда базирани на индексите, за да може чужеднците да си взимат от фондовете и да не се занимават...това може да направи голяма веселба на БФБ... една лястовичка пролет не прави, но дойде ли ятото тогава става гот.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Днес дали ще има ли обиране на аукциона както в петък?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Миналия месец като пазарих на 62 ст. си знаех че е изгодно.. но не съм и предполагал че толкова бързо ще направи близо 60% доходност.
                      Ей, това натегнатите пружина са си голяма сила!
                      Никаква натегната пружина не е по скоро е чист късмет че я бутнаха в софикса и сега се хвалиш

Коментар

• [QUOTE=inta53;n3180276]
                        Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Защото получих много добра оферта, която с оглед перспективите пред акцията ме устройваше. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно

Относно Зрънчо......

Резнал си го щото ти е трябвал кеша, ама що сега по други позиции издуваш миражни таргети ?
                        За инса например беше >7мак , а "излязъх момци" на 1,30 щото...!
                        Ей за това си трябва кураж, да си викач по баира и да пуснеш товара, ама нейде му викат "гюн-сурат"!
                        На каква цена ще продам дадена акция от портфейла си е лично мой проблем! Аз нямам твърди таргети, това е пълна глупост.. пазара се мени всеки ден и само един недалновиден играч няма да променя и стратегията си спрямо пазара!
                        Last edited by Батя; 20.03.2017, 10:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз пък си мисля че отлепи ли Хима и Зрънчо ще го последва. При ниската база в момента може да направи дубъл и пак да е под номинала ....
                          пожелателно пожелателно! че трябва да се погрижа за тияя тапети дето имам от тях, не са никак малко.

но нека опазим темата да си остане за ЕУБГ!

Коментар

• [QUOTE=Батя;n3180174]

Защото получих много добра оферта, която с оглед перспективите пред акцията ме устройваше. Времето ще покаже дали съм постъпил правилно

Относно Зрънчо......

Резнал си го щото ти е трябвал кеша, ама що сега по други позиции издуваш миражни таргети ?
                            За инса например беше >7мак , а "излязъх момци" на 1,30 щото...!
                            Ей за това си трябва кураж, да си викач по баира и да пуснеш товара, ама нейде му викат "гюн-сурат"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Напълно вярно! Както казваше един умен приятел през 2007-ма "при торнадо и магаретата хвърчат"
                              Затова ли се разрази във форума такова недоволство ,щото магарета взеха да пускат в първи коридор?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз пък си мисля че отлепи ли Хима и Зрънчо ще го последва. При ниската база в момента може да направи дубъл и пак да е под номинала ....
                                Напълно вярно! Както казваше един умен приятел през 2007-ма "при торнадо и магаретата хвърчат"

Коментар

Working...
                                X