Едва ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМарков, по тази логика дори и флагмана е по-перспективен, защото макса му беще към 19, ако не бъркам вече спомените))))) 10 срещу 7,5 е отношението текуща/макс цена в полза на флагмана (при това без да влиза/излиза от софикс) ))))))))
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Марков, по тази логика дори и флагмана е по-перспективен, защото макса му беще към 19, ако не бъркам вече спомените))))) 10 срещу 7,5 е отношението текуща/макс цена в полза на флагмана (при това без да влиза/излиза от софикс) ))))))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко е таргета Батя?! Щом е над номинал, все е добре ли?!? )))))
Та да не сме максималисти ма кат за начало един 3 лева ша сме доволниНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не! Искам да направя доходност като там
само ушатия да не прееве борсата пак и да вземе да го отпише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
искаш да го отпишат и това ли!????
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Мда, тук случайно не стават работите..нещо се мъти, ама да видим какво...Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
ДАНО да стане! Аз съм много доволен от там
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
да бе на тях кеш им трябва ще видим кой е новият стратегически инвеститор скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеСамо да не стане като с Евроинс. Макар, че идеята за ЕУБГ уж е друга
Коментар
Коментар