Първоначално изпратено от wolf66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКолега, гледай да не останеш с горещия картоф след ЧНГ. Че както се появи в темата, така и ще се покриеш
Трудно ще останат картофи у мене със средна около 1.30 , все ще успея да ги разкарам на профит.
От темата ще се ‘разкарам’ не щото ти си рекъл, а защото като цяло форумът е на ниско ниво за инвестиционен форум, чат с ясно изразени лагери, наивни опити за манипулиране ( пример ПИБ) , клюкарствате, заяждания и т.н.
За разлика от такива като тебе, аз не си губя времето по псевдо инвестиционни форуми, а се наслаждавам на живота и си харча парите с удоволствие.
Веднъж годишно може да отделя няколко минути да вляза тук, даже не си помня паролата.
Като местен авторитет колко трябва да струва тая акция след издаване на варанти на 0,50 лв и евентуално увеличение на 2.00 лв?
Дай да видим какви са ти аргументите, кой ще записва акции на 2.00 лв + 0.50 лв разход =2.50 лв. като може да си купи на пазара по 1.30-1.40 лв.?
Обясни с цифри тука на последователите си, не с общи лафове?Last edited by wolf66; 20.12.2024, 10:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнениеНе мисля, ме може да се сравняват с Химимпорт, там започнаха бизнеса мутри с мутренско мислене и такива си останаха.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
На Бфб много св харесват подобни компании. Виж химимпорт как добре се движи тези години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
На Бфб много св харесват подобни компании. Виж химимпорт как добре се движи тези години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнениеНякои ‘ инвеститори’ си оказаха неподготвени , керванът си върви обаче ! Прекрасна възможност да се освободят от ненужните хартийки ( ако ги имат). Компания с разнородни бизнеси и huge cash flow , която беше ‘заспала’ на БФБ. Има за всеки вкус, производители на дронове и бъдещи ‘ еднорози’ ,, които ще доставят фета по гръцки острови и т. н модерни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеАми то на който му се играе хазарт в чужди схеми, има време да се хвърли с една пазарна на аукциона на DOB1
п.п.Тази манипулация на аукциона там за 15 млн.лв. нали е ясно че не се прави от дребни спекуланти. Как ли ще обясняват де са отишли чуждите пари, ако им пропадне връзката и в 13:46:59 не могат да оттеглят фиктивната поръчка.
Коментар
-
Ами то на който му се играе хазарт в чужди схеми, има време да се хвърли с една пазарна на аукциона на DOB1
п.п.Тази манипулация на аукциона там за 15 млн.лв. нали е ясно че не се прави от дребни спекуланти. Как ли ще обясняват де са отишли чуждите пари, ако им пропадне връзката и в 13:46:59 не могат да оттеглят фиктивната поръчка.Last edited by Poncho; 19.12.2024, 14:37.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някои ‘ инвеститори’ си оказаха неподготвени , керванът си върви обаче ! Прекрасна възможност да се освободят от ненужните хартийки ( ако ги имат). Компания с разнородни бизнеси и huge cash flow , която беше ‘заспала’ на БФБ. Има за всеки вкус, производители на дронове и бъдещи ‘ еднорози’ ,, които ще доставят фета по гръцки острови и т. н модерни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеОчевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.
Със сигурност "инвестираха изгодно" поверени им за управление чужди пари! А родното КФН отново спи сладко сладко. За разлика от румънското, което добре им показа, че такива номера там не минават.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеОчевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.
- 1 like
Коментар
-
Очевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнениеНякакви новини около арбитражния иск за 500 млн. евро? Някой знае какво е развитието?Last edited by Poncho; 19.12.2024, 00:00.
Коментар
Коментар