IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то на който му се играе хазарт в чужди схеми, има време да се хвърли с една пазарна на аукциона на DOB1

п.п.Тази манипулация на аукциона там за 15 млн.лв. нали е ясно че не се прави от дребни спекуланти. Как ли ще обясняват де са отишли чуждите пари, ако им пропадне връзката и в 13:46:59 не могат да оттеглят фиктивната поръчка.
    Last edited by Poncho; 19.12.2024, 14:37.

Коментар

• Някои ‘ инвеститори’ си оказаха неподготвени , керванът си върви обаче ! Прекрасна възможност да се освободят от ненужните хартийки ( ако ги имат). Компания с разнородни бизнеси и huge cash flow , която беше ‘заспала’ на БФБ. Има за всеки вкус, производители на дронове и бъдещи ‘ еднорози’ ,, които ще доставят фета по гръцки острови и т. н модерни работи.

Коментар

• Ооо, надежда нямаме... и варанти нямаме...

Само малко акции имаме и ще гледаме докъде ще избутат цената...

Щото... ситуацията сега изглежда брутално ненормална... ще трябва да се подплати по някакъв начин...

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
          Очевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.
          Надежда всяка тука оставете!

Със сигурност "инвестираха изгодно" поверени им за управление чужди пари! А родното КФН отново спи сладко сладко. За разлика от румънското, което добре им показа, че такива номера там не минават.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
            Очевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.
            От игричките на Асенчо през годините едва ли е останало някакво доверие у инвеститорите ! А тази компания мисля, и че никога не е давала дивидент !

Коментар

• Очевидно е че в тези сделки с варантите няма никаква логика за купувача. Ако искаше акционерно участие можеше да си купи дела на Boston Management and Research, които от 3 години се опитват да продават, но неуспешно. От 21 853 801 акции, които си купиха през лятото на 2021 са успели да продадат малко над 1.7млн., като според мен натискат пазара през цялото време и биха се разделили с всички акции, ако някой има интерес. С тази сделка има едно изкуствено помпане на финансов резултат, като надеждата ми е че не са ползвани пари от пенсионни вноски или пари от Електрохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
                Някакви новини около арбитражния иск за 500 млн. евро? Някой знае какво е развитието?
                Eurohold Bulgaria AD and Euroins Insurance Group AD v. Romania (ICSID Case No. ARB/24/18)
                Last edited by Poncho; 19.12.2024, 00:00.

Коментар

• Някакви новини около арбитражния иск за 500 млн. евро? Някой знае какво е развитието?

Коментар

• И все пак, тези пари... колкото и да са дълги, колкото и да са чужди... трябва да бъдат мотивирани по някакъв начин...

Коментар

• Не мога да разбера какви са тия данъци.
                      А няма допирни точки между поведението на Чичото и това което се случва тук, както и по други дребни позиции попадащи в общо окръжение и напоследък издаващи варанти.
                      Както споменах и вчера, случващото се по тая позиция в годините назад предполага, че варантите отиват при ония с "дългите" чужди пари.
                      Тук се използва всяка възможност да се докопат чуждите пари. Огромна част от мажоритарния пакет е репосан.
                      Парите за варантите вероятно и те са на заем и вече се възстановяват с продажбите им.
                      Иначе заминаха за увеличение на капитала на Евроинс и Иншуранс груп.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                        Старком е записал около 99.98% от емисията варанти. Като няма къси е много добре за мажовците при малко свободни акции/варанти...

Сега... какво ли ще следва?

Най-логично ми изглежда - обратно изкупуване на акции + последващи разпродажби по-късно на по-високи цени?

Батя позна, че ще са високодоходни тез' варанти. Само дето не можа да предположи колко много
                        Умишлено сложиха цена 0.5 на варант да ни откажат.Така ще си направят увеличение на капитала без Нас.
                        Избягващи данъци.

Коментар

• Старком е записал около 99.98% от емисията варанти. Като няма къси е много добре за мажовците при малко свободни акции/варанти...

Сега... какво ли ще следва?

Най-логично ми изглежда - обратно изкупуване на акции + последващи разпродажби по-късно на по-високи цени?

Батя позна, че ще са високодоходни тез' варанти. Само дето не можа да предположи колко много

Коментар

• Първоначално изпратено от THE_TRADER Разгледай мнение

+ 1111111
                            Очаквам сега този, който има такова яко доверие в бъдещето на дружеството, да изкупи и останалите "яко подценени" акции до подобаващата на това доверие цена...
                            Иначе и аз не знам точно какво се случва тук...
                            Аз предполагам,че това е изпълнение на Мажо
                            От единия джоб,в другия.
                            С Чичо Оги са завършили едно училище.
                            Това не пречи цената и на акцията да иде над 2
                            Интересен ми е този от ПФБК ,който се натиска да си даде хартийките под 1.7

Коментар

• Все още не е късно, ако и досега не им е светнала лампичката не говори добре за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
                                Асиметрична информация, трима взеха Нобел за тази теория, единия от тях добре познат и в България.
                                Добре е, че не всички знаят какво се случва , ще научат по-късно, както винаги.
                                Бих добавил само едно или по-скоро бих перефразирал - ще научат, но, както винаги, ще е късно...

Коментар

Working...
                                X