Колеги - трето трим на Евроинс РО е добро - да не кажете, че не съм ви предупредил после.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДа, на нетните спестители - Германците - инфлацията не им е по вкуса. Проблемът на другите обаче е че без инфлация ще им отнеме поколения, за да се издължат ако въобще успеят...Аз залагам на средно голяма инфлация, но за сега дефлацията чрез деливъриджа печели...
Коментар
-
Да, на нетните спестители - Германците - инфлацията не им е по вкуса. Проблемът на другите обаче е че без инфлация ще им отнеме поколения, за да се издължат ако въобще успеят...Аз залагам на средно голяма инфлация, но за сега дефлацията чрез деливъриджа печели...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Тук всеки които се осмели да каже какво е купил, ако познае и цената порасте се превръща в Манипулатор, а в противен случай е Балък...Обратното, ако каже какво не би купил при падащ има шанса ако пазара продължи да пада и обикновено 95 % от цените на акциите падат да се превърне в Гуру и да го напомня на останалите с години, защото НЕкупуването няма точно определен момент за разлика от покупката.
И макар че изглежда, че да посочиш една позитивна идея е загубена кауза именно защото тук форум за инвестиране всички търсят идеи как да се спечелят пари независимо какво пишат...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе кво ревете бе!? Това е единствената акция на БФБ в момента която прави ръст съчетан с добър оборот, създава живец и възможности за спекулативни печалби. Какво сте недоволни пак?
Евала и дано има повече такива!
Дано успеят и в полско, че да повлекат после крак и другите дето се готвят за там да се раздвижат след това - Енемона, Каолин....
п.п. пък ако ти не гледаш само БФБ а и в Европа и САЩ как стоят нещата и какво се очаква -няма да си толкова голям оптимистLast edited by PLP; 17.11.2011, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАбе кво ревете бе!? Това е единствената акция на БФБ в момента която прави ръст съчетан с добър оборот, създава живец и възможности за спекулативни печалби. Какво сте недоволни пак?
Дано успеят и в полско, че да повлекат после крак и другите дето се готвят за там да се раздвижат след това - Енемона, Каолин....
Мигар думата "спекулативни" трябва да ни радва !? А мислиш ли, че покрай метаморфозите в темите на съответните бивши и настоящи артии, хакционерите ще продължават да се радват на топлите думи и за следващата "единствена" артия, която може и да държиш, но в комплекс със спекулативните й възможности, може и да й предстои да бъде и продадена !?
За да разсея тъмните облаци в душите на държачите на артии бих се приобщил към стандартните мантри:
Евала и дано има повече такива !
Дано успеят и в полско, че да повлекат после крак и другите, дето се готвят за там, да се раздвижат след това - Енемона, Каолин... Софарма ...
(не е препоръка)Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Абе кво ревете бе!? Това е единствената акция на БФБ в момента която прави ръст съчетан с добър оборот, създава живец и възможности за спекулативни печалби. Какво сте недоволни пак?
Дано успеят и в полско, че да повлекат после крак и другите дето се готвят за там да се раздвижат след това - Енемона, Каолин....Last edited by Батя; 17.11.2011, 00:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМисля, че няма място за сравнение между холдингите и най-вече между отношението на мажоритарите(което е видно и в момента). Избора си е твой - да не плачкаш! Не знам кога,но ще дойде време за тимаджийския холдинг да каже едно голямо БУУУУМ !!!
п.п. дали са тимаджии или тилевци каква е разликата Едните поне печелят повече:Казах ,че имам още акции и не искам да плюя холдинга ,но трябва човек пред себе си да признае какви са действително нещата.Ако броя им се беше запазил преди двете увеличения -ок ама при тези обстоятелства
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПросто- лично аз се чувствам изнудван .
п.п. имам още малко ,но предпочитам на тези цени ,на които се продава Холда -да си купя Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеОще едно-две увеличения и може и да успеят да докарат бук валю-то до левче, а дела на миноритарите до 6-7 процента.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе. С една трета е.
Коментар
Коментар