IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита 269 продадени автомобила през месец юли 2013 спрямо реализираните 163 броя през месец юли 2012.

За първите седем месеца на годината ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП отчита 12.5% ръст на премийния приход, достигайки 99.6 милиона евро по предварителни данни спрямо 88.6 милиона евро, реализирани през януари–юли 2012 година.

Коментар

• Сичкото "дървета" полетяха на БФБ-то .... наред с качествените компании...

Само нашето "ДЪРВО" не мърда... А и обратно изкупуване бяха обещали уж...

Упорито се доказва като една от най-глупавите инвестиции на БФБ...

Имам за съжаление! и то твърде много!

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
        Какво имаш предвид, още няма отчет или е слаб? Ако няма - какви са ти очакванията?
        Поздрави, имам акции.
        Не бе, още няма отчет.

Коментар

• какво стана с обратното?

Коментар

• Холдът пак е под вода

Коментар

• Какво имаш предвид, още няма отчет или е слаб? Ако няма - какви са ти очакванията?
              Поздрави, имам акции.

Коментар

• КОНСОЛИДИРАН Q1 ??????
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Тази структура се чуди от къде да изтиска някой лев от години. А и те си знаят дереджето и едва ли се заблуждават че структурата им струва 140 милиона лева след като от години основната идея е как да оцелеят.
                  Абсолютно. Предполагам дори, че скоро ще искат от хакционерите поредното увеличение на капитала. (Въпрос на време )
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Хм, ако не се майтапиш и вярно не можеш да се сетиш за начни подобна структура да си набави такава мизерна сума... съм доста разочарован от теб
                    Тази структура се чуди от къде да изтиска някой лев от години. А и те си знаят дереджето и едва ли се заблуждават че структурата им струва 140 милиона лева след като от години основната идея е как да оцелеят.

Коментар

Чакай да се замисля, миии да така смятам. Тези пари не могат да дойдат отвън. Могат да направят някаква схема вътре в холдинга. Където обаче пак ме съмнява да има 4 милиона свободни.
                      Хм, ако не се майтапиш и вярно не можеш да се сетиш за начни подобна структура да си набави такава мизерна сума... съм доста разочарован от теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        равновесен, бъди по сериозен
                        нима наистина мислиш че холдинг с подобни активи и достъп до ресурси няма как да намери сумата при необходимост?
                        Чакай да се замисля, миии да така смятам. Тези пари не могат да дойдат отвън. Могат да направят някаква схема вътре в холдинга. Където обаче пак ме съмнява да има 4 милиона свободни.

Коментар

50 хилки кеш по баланс 4 милиона нужни за обратно изкупуване. На мен ми изглежда бая разлика. А в неконсолидирания на еврохолд не е имало 4 милиона кеш май никога.

Така че си е интересно от къде аджеба ще ги намерят тези пари. И как човек да не го смята, че не е реално намерението.
                          равновесен, бъди по сериозен
                          нима наистина мислиш че холдинг с подобни активи и достъп до ресурси няма как да намери сумата при необходимост?

Коментар

50 хилки кеш по баланс 4 милиона нужни за обратно изкупуване. На мен ми изглежда бая разлика. А в неконсолидирания на еврохолд не е имало 4 милиона кеш май никога.

Така че си е интересно от къде аджеба ще ги намерят тези пари. И как човек да не го смята, че не е реално намерението.
                            Ще теглят кредит, за да изкупят акции или едно увеличене на някое от дъщерните.
                            И в двата случая е странно.

Компанията не е машина за парични потоци и да разпределя дивиденти или да прави обратни изкупувания с цел да върне кеша на акционерите под една или друга форма.

Тука си намирисва на поредния финансов инженеринг
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
                              Не е задължително ти да знеш .
                              Тук работата стана - "що си с шапка - що си без шапка" . Преди ревяхте що не си подкрепяли акцията, сега пък нямало пари и изкупуването било проформа, после пък ще рИвете че много поскъпнала акцията .... абе няма угодия

Коментар

Сигурно, от собствените им фирми, които пак не се отличават с кой знае колко свободен кеш - поне тези за които има информация.

Ще ги видим колко акции ще изкупят, и дали ще е от пазар или наведнъж, но на мен ми се струва че всичко е само ПР акция. Няма да се учудя сега цената да падне доста под минималната и това да е оправданието защо не изкупуват.
                                Равновесие,
                                нормални въпроси ,когато човек се спира на дадена позиция....
                                Аз също си ги задавах преди ,но понеже я следя отдавна не ги ги приех за толкова рискови...
                                Правиха увеличение и то беше успешно ...
                                На всяко тримесечие си държат позицията на по високи нива ..
                                Ако искаха обратното щеше да бъде от 50 ст до 2 лв. а не долната граница да е един леф... това също е показателно...
                                Може да искат да приберат на някоя фирма акциите ако има сериозни задължения към тях...
                                Може да чакат да им върнат заем...
                                Може да чакат вложения и купувач на голям пакет....
                                При всички случай 1,15 ще е една достъпна цена ,когато почне да работи обратното....то и сега работи.....
                                маркета очаква повече от леФче ,защото тук са инвеститори дисциплирани хора ,който не продават на всяка цена ,вече от три години.....
                                Интересно е как се дръпнаха поръчките след новината над 1,15 ....това означава че там ще е играта....
                                Не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X