IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Са тия сделки трябва да са някакво репо друго не знам какво трябва да е. Ако репото е 40% от стройността тук начи тоя дето ги е сключил е смятал, че това тук струва реално по 3 лева.

И аз искам репо на 1.50лв да ми ги вземат. Ша има после, човека взе парите каза чакай малко хвана самолета чакай да се върне.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Кой ги сключи тия измислени сделки само да се гъбарка с нещастните акционери тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        СИМИЧ, пич успокой се малко , ОЦЕНЕНА е книгата, макър и на ОТЦ ;-

Сегмент акции Standard
        Борсов код Емитент Обем (лотове) Цена Оборот (лв.)
        6H2 Холдинг Пътища АД-София 10 295 1.850 19 045.750
        6H2 Холдинг Пътища АД-София 10 295 1.360 14 001.200

де да бе истинааа , и от УТРЕ и борсов
        Един и пеесе и нито цент по-малко.

http://www.bse-sofia.bg/?page=OTCtrades

Коментар

• СИМИЧ, пич успокой се малко , ОЦЕНЕНА е книгата, макър и на ОТЦ ;-

Сегмент акции Standard
          Борсов код Емитент Обем (лотове) Цена Оборот (лв.)
          6H2 Холдинг Пътища АД-София 10 295 1.850 19 045.750
          6H2 Холдинг Пътища АД-София 10 295 1.360 14 001.200

де да бе истинааа , и от УТРЕ и борсов
          Last edited by inta53; 14.09.2012, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Честита ни годишнина от както сме със запорирани сметки.
            Честито!

Коментар

• Честита ни годишнина от както сме със запорирани сметки.

Коментар

Пълна и тотална излагация в Холдинг Пътища само това може да се каже за тук.
                Недей страдай толкова. Излишно е. Разумните хора като видят скапано дружество го заобикалят. Освен това има и по-големи от патката. Виж кой е с най-много гласове в темата за омразните мажоритари. Не е препоръка

Коментар

• Пълна и тотална излагация в Холдинг Пътища само това може да се каже за тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Мсимов, накъде ще е посоката днес.
                    Ами аз лично бих казал, че ще е добре да е надолу за да се затвърдят тотално никаквото значение от обявения консолидиран баланс и никаквото значение от Мостстрой. Може да не ми харесва да пада но ми е все тая дали е на 5ст или на 30ст примерно. Тук излагацията вече е напълно абсолютна тъй, че към момента както ще да се развият нещата анализите ми ще са железни.

Честно наистина не вярвах, че някой е толкова смахнат и глупав да си изгуби Мостстрой и да си навлече доживотна неприязъм от инвестиционната общност. Цирковете при Холдинг Пътища Ад те пък каква излагация са просто не е за коментиране.

Коментар

• Мсимов, накъде ще е посоката днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        спри се бе човече, от толкова постове се загуби същината на темата.
                        Както боса не се спря с глупостите тук така няма да се спра и аз.

Коментар

Аз можеше изобщо да не си правя труда да пиша и да си чакам. Правя го само от добра воля.
                          спри се бе човече, от толкова постове се загуби същината на темата.

Коментар

• Аз можеше изобщо да не си правя труда да пиша и да си чакам. Правя го само от добра воля.

Коментар

• Положението си остава непромемено тук. Тук всичко зависи предимно от знаете кого. Са може несъстоятелност да ни тресне в един момент може и да се качим ко ще стане знаят Боса и Ванга но уви Ванга я няма вече да я питаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                смятат ли дребните акционери тук да съдят мениджмънта за измами?
                                Не. Хора с толкова пари не може да се съдят в България за каквото и да било. А и дори да са настъпили някой голям по-мазола и да погне дори големия шев тук и доказателства да има става дълга и широка. А делото ще се точи 10 години и ще се изгубят огромна маса пари ако се иска да се спечели и пак няма да стане оня е в категория прекалено богат.

Но да си знаят, че това което правят е опасно и нередно.

И да се благодарят, че повечето хора разбират, че ако не са те шефа ще назначи някой друг да свърши работата.

И да се благодарят, че не са излъгали някой като Тимаджиите щото там не разбират изобщо шефа ли е те ли са.

В България всеки който има 1-2 милиона е много богат. Всеки който има 10 милиона е почти недосегаем при определени положения.

А всеки който има от 20 милиона нагоре без значение 20 ли са, 200 ли са, 2 миларда ли са. Това са хора със супер възможности недосегаеми от закона.

Коментар

Working...
                                X