IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТУК НЯКОЙ МНОГО ТИХО ПЪЛНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ейй, къде се загуби?
      Добре дошъл!
      Нищо не се губи:"Le roi est mort, le roi domicilie! "

Коментар

Ейй, къде се загуби?
        Добре дошъл!
        Благодаря, добре заварил

Имах доста работа през последните месеци. За разлика от мажоритаря тук направих малко пари с честен труд

Нищо ново под слънцето тук. Гледам магистрали и дивиденти. Само, че не за наивните "съдружници" на В.Б.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Факушка, много ти е хубав аватарът... Как са инвеститорите тук? Очакват ли се положителни новини около Холдинга? Магистралата Сочи или пръстенът Черно Море? Абе къде е Пепи?
          Ейй, къде се загуби?
          Добре дошъл!

Коментар

• Факушка, много ти е хубав аватарът... Как са инвеститорите тук? Очакват ли се положителни новини около Холдинга? Магистралата Сочи или пръстенът Черно Море? Абе къде е Пепи?

Коментар

Плачи лалугер, мсимов е баннат.
              Но пък може да се появи със другия ник?

ПП
              Ама какво става тука бе? С пари за скромна кръчма ви срутиха с 20%...
              Защо е баннат Симича. Да не е перкулясал вече напълно и да е минал основно на нечленоразделни звуци, 'а', 'о', 'у', мучене и т.н. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                симов каде се изгуби бе човек да не се разболя нешто,от 4 дни не си писал,факушката се сериозно притеснен,или си в отпуска,или хвана нова приятелка,и аз сам сериозно притеснен пиши нешто да се успокоим,патките пълзят бавно нагоре бавно но славно.
                Плачи лалугер, мсимов е баннат.
                Но пък може да се появи със другия ник?

ПП
                Ама какво става тука бе? С пари за скромна кръчма ви срутиха с 20%...

Коментар

• симов

симов каде се изгуби бе човек да не се разболя нешто,от 4 дни не си писал,факушката се сериозно притеснен,или си в отпуска,или хвана нова приятелка,и аз сам сериозно притеснен пиши нешто да се успокоим,патките пълзят бавно нагоре бавно но славно.

Коментар

• Основан 1866 фалирал при Божков.

А ей това от снимката си прави каквото си иска без да му дреме ама хич.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Видяла жабата и тя подала крак да я подковат.

Имам повече акции от обема на тия сделки. Кажете кой е брокера дето ги е сключил и да отивам и аз да взимам репо на тия цени.

Коментар

• Сделки Извън регулиран пазар: Блокови и Репо сделки. Не съм сигурен сделки когато се наследяват акции от някого дали не се отчитат и те там без ограничение в цената може да ги минат и под 1стотинка на брой.

Условия: Предварително договорена блокова сделка може да се извърши само за минимум 5% от съответната емисия.

Репо сделка няма никакви ограничения за цената.

С две думи тия щурите сделки от петък може да са само Репо. Ето сами виждате някой на колко ги оценява акциите тук.

Коментар

• Еех, накрая зацепи;- всички сделки на ОТС за пенита са ясни /врътки/ !
                          Ти , като доказала се къртица , очаквам да изясниш този казус ,. Защото сделката
                          на Зърнени , е много по премлива като обем и цена, но тука по 12Килки ;- как да не му се преиска на акционер да е по близко до тази цена !- -ДЕРЗАЙ

Коментар

• Сега ще чета аз за извън регулиран пазар да видя какви сделки се позволяват да минават там.

До колкото знам сделки под 5% не се позволява да се сключват за дадена емисия. Само Репо сделки може да се правят.

Ще прочета щото наблюдавам там как се сключват всякакви шантави сделки при различни емисии та е интересно.
                            Last edited by msimov; 15.09.2012, 12:13.

Коментар

• Едвам се сдържам да не напиша днешните си хапливи коментари с аналитичен характер следствие на тазседмичното развитие.

Но измислените сделки на извън борсов пазар от петък ме спират за да не развалям момента на хората включително и моя.

Ох едвам се сдържам ето още един хаплив коментар ми се роди в пипето.

Коментар

• Поне е забавно да видиш Холдинг Пътища Ад на такива цени та дори да са и на извънборсово.

Са от новината така съм се ухилил от едното ухо до другото, че не мога да си затворя устата.

Коментар

Working...
                                X