If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факушка, много ти е хубав аватарът... Как са инвеститорите тук? Очакват ли се положителни новини около Холдинга? Магистралата Сочи или пръстенът Черно Море? Абе къде е Пепи?
Факушка, много ти е хубав аватарът... Как са инвеститорите тук? Очакват ли се положителни новини около Холдинга? Магистралата Сочи или пръстенът Черно Море? Абе къде е Пепи?
симов каде се изгуби бе човек да не се разболя нешто,от 4 дни не си писал,факушката се сериозно притеснен,или си в отпуска,или хвана нова приятелка,и аз сам сериозно притеснен пиши нешто да се успокоим,патките пълзят бавно нагоре бавно но славно.
Плачи лалугер, мсимов е баннат.
Но пък може да се появи със другия ник?
ПП
Ама какво става тука бе? С пари за скромна кръчма ви срутиха с 20%...
симов каде се изгуби бе човек да не се разболя нешто,от 4 дни не си писал,факушката се сериозно притеснен,или си в отпуска,или хвана нова приятелка,и аз сам сериозно притеснен пиши нешто да се успокоим,патките пълзят бавно нагоре бавно но славно.
Сделки Извън регулиран пазар: Блокови и Репо сделки. Не съм сигурен сделки когато се наследяват акции от някого дали не се отчитат и те там без ограничение в цената може да ги минат и под 1стотинка на брой.
Условия: Предварително договорена блокова сделка може да се извърши само за минимум 5% от съответната емисия.
Репо сделка няма никакви ограничения за цената.
С две думи тия щурите сделки от петък може да са само Репо. Ето сами виждате някой на колко ги оценява акциите тук.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Еех, накрая зацепи;- всички сделки на ОТС за пенита са ясни /врътки/ !
Ти , като доказала се къртица , очаквам да изясниш този казус ,. Защото сделката
на Зърнени , е много по премлива като обем и цена, но тука по 12Килки ;- как да не му се преиска на акционер да е по близко до тази цена !- -ДЕРЗАЙ
Коментар