IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
    факушката ви пълни главите с патки ама пълни яко знам го от сигурен източник,казвам ви до 2 седмици патките ште ви изненадат много приятно кои купил на ниското купил цените летят после до кам 50-60ст
    Че то ако питаш мсимов ще летят до 1.50.
    Да не споменавам някои други, според които ще летят до петнайсе лева.

Коментар

• pepi&co

Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
      факушката ви пълни главите с патки ама пълни яко знам го от сигурен източник,казвам ви до 2 седмици патките ште ви изненадат много приятно кои купил на ниското купил цените летят после до кам 50-60ст
      Колко само си прав..."Гледай Моста и се сещай за пътя".
      Attached Files

Коментар

• факушката пълни

Коментар

• всичко е ок с компанията скоро ще учуди всички

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
            тука симов и факушката тихо пълнят,имат вътрешна информация,и аз имам до 2 седмици ште има полозителна новина тук и то силно полозителна.
            Разбира се че имаме вътрешна информация. Даже ако се върнеш доста назад в темата ще забележиш че я споделях. Но вие ми се смеехте.
            Сега ще лапате патки.

Коментар

• симов

тука симов и факушката тихо пълнят,имат вътрешна информация,и аз имам до 2 седмици ште има полозителна новина тук и то силно полозителна.

Коментар

• този път няма да е суркане а подскачане

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                    ТУК НЯКОЙ МНОГО ТИХО ПЪЛНИ
                    Какво стана със Симов. Да не би да е той? Съмнително се е покрил, a притаен в дъното ви прибира хартишките.
                    Да видим кога ще обяви обратно изкупуване на останалите хакционери и на каква цена ще го сурне

Коментар

• Коментар

• и дубайски и казахстански

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
                          ше купуваме ли албански битум

Коментар

• Мостстрой” АД /в неплатежоспособност/ уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 10.10.2012г. се е провело събрание на кредиторите на дружеството за разглеждане на оздравителния план, предложен от служителите.

На проведеното събрание оздравителният план НЕ е бил приет от кредиторите.
                            Last edited by X_Y; 22.10.2012, 18:05.

Коментар

• Коментар

• Коментар

Working...
                                X