If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Симов, каква дума беше дал Черепа, че съм забравил
Каквато и да е дал, не струва и колкото руло тоалетна хартия.
Ама се чудя дали да не вложа част от печалбата от тази акция пак в нея? Представи си че се случи чудо и акцията възкръсне? И стане пак 2.50 -3 лв! А си я купил по 3 ст.
Егати кяра!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Изобщо някой вярва ли, че Холдинг Пътища оня ще го възстанови при условие, че се разпродават 100-ци хиляди бройки на 3ст. Никога на тази цена нямаше да има продава ако дружеството мислеха да го възстановят. Тъй, че аз съм на 1000% категоричен въпросът е приключен несъстоятелност а след нея следва само още надолу като при Мостстрой или пък спиране на търговията от неплащане на таксата за търговия но тя управата си взима месечните възнаграждения но за обявяване на баланси няма и за таксата също
Нямам нито един пост или съобщение в този форум да съветвам някой да си купи Холдинг пътища АД. Аз вярвах, че ще се възстанови и го пишех дори съм писал, че чакам търгово но никого тук не съм посъветвал да купи от Холдинга и винаги съм писал един куп негативни неща които се случват в дружеството и какъв е риска.
Е мсимов, то първото черно е ясно още от началото на балона края на 2006,
Къде бля толкоз време?
Второто черно ще приема за вярно само ако кажеш кой ти е другия ник.
Кажи сега, мислиш ли че е редно да хвърля едни двеста лева като стане две стинки?
Симов и Пепи да коментират те са доцент и професор по ХДПАТ
Какво да коментирам!!!!!!!!!!!!!!
Дъщерните с намалените дружества се управляват от пътища и магистрали Ад дъщерно на Холдинг пътища ад по силата на сключени договори със срок 5 години изтичат 2015-та някъде октомври! Тъй, като няма баланси не мога да ви кажа активни ли са договорите все още но към консолидирания за полугодието на 2013-та бяха!
С две думи да дъщерните с намалените дялове ще продължат да си работят а когато се спре с управлението от страна на Холдинг пътища в тях може и на печалба да излязат.
Няма нужда за пореден път да се преповтаря, защо Холдинг пътища стигна до тук и дали това е щото е непечеливш бизнес или е по-вина на управите и тоя дето и нарежда.
Простащините в Холдинг пътища са толкова много за последните години, че е повече от смешно да се коментира отново каквото и да било!
Изобщо някой вярва ли, че Холдинг Пътища оня ще го възстанови при условие, че се разпродават 100-ци хиляди бройки на 3ст. Никога на тази цена нямаше да има продава ако дружеството мислеха да го възстановят. Тъй, че аз съм на 1000% категоричен въпросът е приключен несъстоятелност а след нея следва само още надолу като при Мостстрой или пък спиране на търговията от неплащане на таксата за търговия но тя управата си взима месечните възнаграждения но за обявяване на баланси няма и за таксата също
Нямам нито един пост или съобщение в този форум да съветвам някой да си купи Холдинг пътища АД. Аз вярвах, че ще се възстанови и го пишех дори съм писал, че чакам търгово но никого тук не съм посъветвал да купи от Холдинга и винаги съм писал един куп негативни неща които се случват в дружеството и какъв е риска.
За Петрол написах да се вземе но не съм написал да се продаде. Аз продадох щото не обичам да ме лъжат толкова нагло там и взех загуба 20% а тея които си чакат там са на парите си или на печалба и сега е по-добре да си чакат може оня да качи до 5 лева там но аз не се занимавам повече с него и за това съвети за там няма да давам!
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Честно казано не разбрах това всичкото по долу с какво променя ситуацията около Холдинг Пътища, което си чака кротко несъстоятелността....някои ще го кухува или ще прави оздравителрен план ли ..що ли ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар