IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• черепа мие познат какво не му харесвате
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Тази тема все повече заприличва на темата за Химко.Ама в темата за Химко засега е по-смешно.
      Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Ако някой тръгне да купува, цената ще скочи до небето.
        до седмото небе или до осмото ?!!! )))
        Тук си имат самолет, за да се реят в небесата ... почти като дирижабъл ...
        не е препоръка
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          ти всъщност от кой отбор си.и ако си от отбора на овцете продаваш като е мнооого ниско и купуваш като е мноого високо.е приятелю аз не продавам на ниско.така че недей се меси като компетенция там дето си наблюдател.публиката нека си гледа и не се меси в играта на другите и да дава акъл.аз съм ербаб и не ме е срам да си го кажа да имам участие тук при събрата на хдпад.мсимов неразбрах какво стана със суперкомпанията която смяташе да прави плевнелиев по проектите със национално значение.това сериозно.и това че се появяваш като профил сега също представляваш интерес за мен.благодаря ако напишеш нещо.
          На правителството вяра няма и не коментирам нищо свързано с политически изказвания, защото от опит съм се научил, че политическите изказвания са преди всичко вятър работа.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

ти всъщност от кой отбор си.и ако си от отбора на овцете продаваш като е мнооого ниско и купуваш като е мноого високо.е приятелю аз не продавам на ниско.така че недей се меси като компетенция там дето си наблюдател.публиката нека си гледа и не се меси в играта на другите и да дава акъл.аз съм ербаб и не ме е срам да си го кажа да имам участие тук при събрата на хдпад.мсимов неразбрах какво стана със суперкомпанията която смяташе да прави плевнелиев по проектите със национално значение.това сериозно.и това че се появяваш като профил сега също представляваш интерес за мен.благодаря ако напишеш нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Ми що да купува бе обезкостеният.....
              Те, акциите на Черепа са произведения на изкуството и трябва да стоят в музеите....
              Но са малко импресионистични....хем ги има, но не можеш да ги видиш....
              хем струват много, но са направо безценни...демек нямат цена.....
              Чичка, що не си гледаш твоите си работи, ами си тръгнАл с мене да се занимаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Майтапи се майтапи се, ама като направя бъдещите си коментари може да се окаже, че струват много повече и от това да въведа подобна поръчка времето ще покаже.

как се казваше в един филм от соц. минало....".Бъдещето наше, а настоящето ваше..."

Коментар

Ми що да купува бе обезкостеният.....
                  Те, акциите на Черепа са произведения на изкуството и трябва да стоят в музеите....
                  Но са малко импресионистични....хем ги има, но не можеш да ги видиш....
                  хем струват много, но са направо безценни...демек нямат цена.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Като си толкова надъхан, дай поръчка за 50к и ходи да поливаш розите......

пп.Туй звучи заядливо май......а казват, че имам благо пиянство....хлъц.....
                    Майтапи се майтапи се, ама като направя бъдещите си коментари може да се окаже, че струват много повече и от това да въведа подобна поръчка времето ще покаже.

Коментар

• Ако някой тръгне да купува, цената ще скочи до небето.

Коментар

• Симов, какво им обясняваш на овцете.

Коментар

• а какво стана със суперкомпанията на плевнелиев по пътищата дето щяха да правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            ......истинските оценки на Холдинга тук тепърва предстоят........
                            Като си толкова надъхан, дай поръчка за 50к и ходи да поливаш розите......

пп.Туй звучи заядливо май......а казват, че имам благо пиянство....хлъц.....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              за пътища то се вижда какво става--почти същото като при мострой
                              Мостстрой не фалира, защото прилича на Холдинг Пътища а, защото от 110 милиона в договори през 2007-ма той ги смъкна на 20 милиона договори през 2010-та. Как не можа толкова да спечели договори за да си поддържа плащанията е въпрос към управата му.

Мостстрой показа драстично намаляване на договорите и на работата през 2009-та и направи загуба от 10 милиона след това през 2010 последваха и отнемането на машините му и работата тотално се закучи и тотално се спря да се работи и по сключените договори.

Холдинг Пътища Ад от 2007-ма година не е показвал загуба всяка година е на печалба без значение не консолидиран или консолидиран.

Холдинг Пътища Ад от 2007-ма не е намалявал договорите си напротив увеличи ги.

Още не му е дошло времето тепърва ще направя още по точни уточнения с въпроса с намалените дялове в трите дружества.

С две думи гледаш, че като цена пада но има нещо много сериозно което премълчавам и което като го напиша ще ви се проясни на всички до колко е възможно Холдинг Пътища Ад да фалира в близките години и това предстои.

С две думи с Холдинга ще видим какво ще стане но като дойде 24-ти ноември и нема подаден план знаеш къде по нататък няма да го продължавам изречението.

Ако съм правил коментари до сега за Холдинга те само са странични и допълнителни както е и този а истинските коментари оценки на Холдинга тук тепърва предстоят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Мърдаш ли още, ма, пантерооо Къде ви е патрона - козолуп ? Без него закъде сте се опътили :
                                мече какво да ти кажа.можеби съм единствения тук с акции на мострой и то мнооооого.но понеже следя нон стоп движението на акцията трябва да ти кажа че никой не търгува по тази позиция,и реално и още 3 години да чакам мойте ще си ги чакам ако не ги затрият дотогава.така че бърза работа нямам.за пътища то се вижда какво става--почти същото като при мострой

Коментар

Working...
                                X