Симов, а имаш ли визия за развие на компанията в близките 5 години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКак да не може- нали гарантираша 0.50.Сега измяташ ли се
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСимов, а за тебе целта тези 0.50лв. ли са самоМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеmsimov,
мажо ако мислеше за тебе (в качеството ти на миноритарен инвеститор) ..нямаше да прави тия брутални изцепки с кипърските офшорки (спомнете си имената им)
не е препоръка
За коментарите които ще направя след консолидирания тук ми стига и това, че Холдинга притежава и по една трета от дружествата с намалените дялове.
А мажо ще видим дали мисли за мене или не.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедо 2015 тука нищо няма да се случи
не е препоръка за продажба или покупка на ц.к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениемсимов, изглежда че приходите пак са при кипърските офшорки собственици на Пътностроителна техника АД, .................... намаленото участие от 100% на 32,17%
http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000101
Принципно това е дребна новина за мен без значение дали Холдинг Пътища Ад я е спечелил или Пътностроителна техника АД.
Продължавайте да пишете как Холдинг Пътища Ад реално притежава към момента по една трета от дружествата с намалените дялове за да видите каква власт допълнително ще придобият бъдещите ми коментари след деветмесечния консолидиран баланс.
Ако ще и утре да се обяви, че въпросът с запорираните сметки е решен и цена да се качи на 50ст това ама хич не ме интересува.
Аз сега не пиша и не коментирам седя си и си чакам да излезне консолидирания баланс за деветмесечието без значение по-добър или по-лош, та да поизлея част от отровата която съм насъбрал искам да кажа от финансовите си оценки.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
мсимов, изглежда че приходите пак са при кипърските офшорки собственици на Пътностроителна техника АД, .................... намаленото участие от 100% на 32,17%
http://www.segabg.com/online/new/art...=16&id=0000101
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМиии, това дето му е в черепа....в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениечерепа мие познат какво не му харесвате
Коментар
Коментар