IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Мостстрой Ад обяви заверения си консолидиран финансов отчет.

Никъде не се споменава в обявеното какво е решил съда по отношение на оздравителния план и допуска ли го.
    Нещо интересно има ли в отчета

Коментар

• Мостстрой Ад обяви заверения си консолидиран финансов отчет.

Никъде не се споменава в обявеното какво е решил съда по отношение на оздравителния план и допуска ли го.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• симов

симов сега пиша спецялно за факушка тя горката с неиниа портфеил за 198лв ако е на пецялба от която и да е позиция повеце от 4,90лв аз лицно ште и подаря 1000 броики в която иска компания такава злоба такава завист,типицно за българите и какво я топлят хорските трудности не мога да разбера незадоволена шматка,ама аз знам зашто злобее купувала е на 3лв и после е продала на 1,50.

Коментар

• Схте, схте,
          ама гладна кокосхка просо санова.

Май скоро схте стане 10 стинки баласи такива.

Ха-ха-хаааееехааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
            симов как искам да стане цудо и борсата да трагне като цяло,и ако стнат 50ст поне факушка схте се обеси,от яд и злоба
            цудо, сте е, ako верно тръгне нагоре, а факушка ще забели очите още на 40 стинки
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• симов

симов как искам да стане цудо и борсата да трагне като цяло,и ако стнат 50ст поне факушка схте се обеси,от яд и злоба

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Колкото по-бързо се ликвидира, толкова по-голям шанс имат "акционерите" да вземат нещо. Обясних по-доле.
                Абсолютно вярно към момента. Но както ти сама каза Факушке малко вероятно.

Коментар

Напълно възможно. Но за ликвидацията тук ще трябва да почакаш поне не и през тази година.
                  Колкото по-бързо се ликвидира, толкова по-голям шанс имат "акционерите" да вземат нещо. Обясних по-доле.

Коментар

Напълно възможно. Но за ликвидацията тук ще трябва да почакаш поне не и през тази година.
                    да така е и в двете позиции ще има ликвидация и до 2-3г. ще ги няма на небосклона само ние ще си спомняме

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                      Буроз ще живее повече от Холдинга бъди сигурен

Коментар

Стига писа простотий. Марш в темата на умрелия Буроз Пловдив където ти е мястото.
                        Буроз ще живее повече от Холдинга бъди сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Акционер съди Nokia за слабото представяне

Ето как е по света.

Хà да ви видим вас дали ще направите нещо за окрадването на акционерите!
                          Мисля, че не се налага. За мен има голяма вероятност Лепа Брена да вземе да се вразуми и да ни пусне малко мегдан.

Лошото е, че с глупостите дето се обявяват непрекъснато от самия Холдинг Пътища Ад се вреди в доверието към цялата борса.

Аз съм преценил добре кога, къде, какво и защо трябва да се напише.

В Холдинг пътища Ад самата управа си ги обявява глупостите непрекъснато. Ще ми прехвърлят те договори от самия Холдинг пътища и ще го обявяват това публично.

Е как да реагират акционерите. Да мислят, че всичко е реално случващо се ли.

Коментар

• Акционер съди Nokia за слабото представяне

Ето как е по света.

Хà да ви видим вас дали ще направите нещо за окрадването на акционерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                              ликвидация всеки момент
                              Стига писа простотий. Марш в темата на умрелия Буроз Пловдив където ти е мястото.

Коментар

• ликвидация всеки момент

Коментар

Working...
                                X