Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
симов
симов сега пиша спецялно за факушка тя горката с неиниа портфеил за 198лв ако е на пецялба от която и да е позиция повеце от 4,90лв аз лицно ште и подаря 1000 броики в която иска компания такава злоба такава завист,типицно за българите и какво я топлят хорските трудности не мога да разбера незадоволена шматка,ама аз знам зашто злобее купувала е на 3лв и после е продала на 1,50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов как искам да стане цудо и борсата да трагне като цяло,и ако стнат 50ст поне факушка схте се обеси,от яд и злобаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКолкото по-бързо се ликвидира, толкова по-голям шанс имат "акционерите" да вземат нещо. Обясних по-доле.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНапълно възможно. Но за ликвидацията тук ще трябва да почакаш поне не и през тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНапълно възможно. Но за ликвидацията тук ще трябва да почакаш поне не и през тази година.да така е и в двете позиции ще има ликвидация и до 2-3г. ще ги няма на небосклона само ние ще си спомняме
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеБуроз ще живее повече от Холдинга бъди сигурен
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСтига писа простотий. Марш в темата на умрелия Буроз Пловдив където ти е мястото.Буроз ще живее повече от Холдинга бъди сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАкционер съди Nokia за слабото представяне
Ето как е по света.
Хà да ви видим вас дали ще направите нещо за окрадването на акционерите!
Лошото е, че с глупостите дето се обявяват непрекъснато от самия Холдинг Пътища Ад се вреди в доверието към цялата борса.
Аз съм преценил добре кога, къде, какво и защо трябва да се напише.
В Холдинг пътища Ад самата управа си ги обявява глупостите непрекъснато. Ще ми прехвърлят те договори от самия Холдинг пътища и ще го обявяват това публично.
Е как да реагират акционерите. Да мислят, че всичко е реално случващо се ли.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Акционер съди Nokia за слабото представяне
Ето как е по света.
Хà да ви видим вас дали ще направите нещо за окрадването на акционерите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеликвидация всеки момент
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар