If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За трейските мога да кажа, че с печалбите които работят, ако в следващото правителство бойко го няма, ще бъде зрелищно сгромолясване.
Лошото е че това, заедно със спрените заради гея фондове навремето се отрази непоправимо на всички останали в бранша.
Ако им го кажеш в темата обаче, ще нададат такъв вой, че и умрело куче ще се събуди.
Освен молесто и синистро, сигурно помниш търговете за Тракия - на първия лот дадоха една от най-високите цени, и логично - не спечелиха. По-интересното е цената която трейс даде - 130 млн - в пъти по-ниска от другите участници. Както и да погледнеш този факт то той означава че тази цена е изпилена почти докрая - т.е. без печалба. Е - патките спечелиха лот3, но - пак без печалба поради горните причини.
По-интересен е въпроса защо трейс даде такава цена за първия лот? Склонен съм да мисля, че е имало политическо-икономически натиск за това, с евентуално обещание да им се реваншират за в бъдеще.
Това разбира се доведе до ръба на фалита някои компании свързани с бат'васко. А не е публична тайна, че той беше близък до предишното правителство, което всички знаем какви ги свърши (спиране на еврофондовете заради корупция). А именно заради "усвояването" на еврофондовете бат'ви васко "влезе" в този бизнес. Но с идването на герб на власт всичко приключи.
ПП
Все пак да припомня, че молесто и синистро бяха създадени месеци преди търговете за Тракия. Което показа намеренията на управата спрямо т.нар. акционери.
Та червената лампа дето светеше по това време, заблестя с изгарящо червено.
Тогава и най-запалените фенове трабваше да резберат че е време за спасяване.
А не за "инвестиции".
Така е Факушке така е.
Знаеш много добре какво става при Трейсето. Оня грандомана им собственик ще прави Трейсето голяма Европейска компания. Толкова го е закъсал, че пускат евтини оферти с кой знае какви мижави печалби само и само да спечелят да има работа за големия брой души които работят там иначе издръжката на тези души отива директно на главата на Трейсето и се почва със загубите.
Извода е, че Трейсето може да свие печалбата си само до няколко милиона годишно и да остане така положението до не знам си кога. Извода е, че грандомана им докато чака да прави Трейсето не знам си каква Европейска компания с това ще навреди на дребните акционери ама те още не го знаят. Изобщо и не искам да коментирам колко ще струва Трейсето при положение правещо само до няколко милиона на година.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
За разлика от хората които се дразнят и протестират когато някой им пише негативно мнение по позицията. Аз уважавам всяко мнение без значение негативно или позитивно.
Само когато някой напише информация която е чиста лъжа тогава се намесвам.
С две думи напълно е вероятно нещата тук да приключат и негативно. Аз имам един много силен довод и няколко по-малки, че има шанс и за положителна развръзка до някаква цена но няма нищо 100% сигурно.
Освен молесто и синистро, сигурно помниш търговете за Тракия - на първия лот дадоха една от най-високите цени, и логично - не спечелиха. По-интересното е цената която трейс даде - 130 млн - в пъти по-ниска от другите участници. Както и да погледнеш този факт то той означава че тази цена е изпилена почти докрая - т.е. без печалба. Е - патките спечелиха лот3, но - пак без печалба поради горните причини.
По-интересен е въпроса защо трейс даде такава цена за първия лот? Склонен съм да мисля, че е имало политическо-икономически натиск за това, с евентуално обещание да им се реваншират за в бъдеще.
Това разбира се доведе до ръба на фалита някои компании свързани с бат'васко. А не е публична тайна, че той беше близък до предишното правителство, което всички знаем какви ги свърши (спиране на еврофондовете заради корупция). А именно заради "усвояването" на еврофондовете бат'ви васко "влезе" в този бизнес. Но с идването на герб на власт всичко приключи.
ПП
Все пак да припомня, че молесто и синистро бяха създадени месеци преди търговете за Тракия. Което показа намеренията на управата спрямо т.нар. акционери.
Та червената лампа дето светеше по това време, заблестя с изгарящо червено.
Тогава и най-запалените фенове трабваше да резберат че е време за спасяване.
А не за "инвестиции".
Разбирам те напълно. Най-лошото е, че наистина няма смисъл - никой нама да отговори на въпросите. Например случая с молесто и синистро е явно източване от страна на бат'ви васко, и има доста въпроси които могат да са зададат.
Но това в крайна сметка няма значение - най-вероятно ще стане както онзи мошеник Пепи разправяше:
За разлика от хората които се дразнят и протестират когато някой им пише негативно мнение по позицията. Аз уважавам всяко мнение без значение негативно или позитивно.
Само когато някой напише информация която е чиста лъжа тогава се намесвам.
С две думи напълно е вероятно нещата тук да приключат и негативно. Аз имам един много силен довод и няколко по-малки, че има шанс и за положителна развръзка до някаква цена но няма нищо 100% сигурно.
Не, мазните им физиономии изобщо не желая да ги гледам.
Разбирам те напълно. Най-лошото е, че наистина няма смисъл - никой нама да отговори на въпросите. Например случая с молесто и синистро е явно източване от страна на бат'ви васко, и има доста въпроси които могат да са зададат.
Но това в крайна сметка няма значение - най-вероятно ще стане както онзи мошеник Пепи разправяше:
Първоначално изпратено от Пепи преди две-три години
Холдинг Пътища Ад свиква редовно годишно общо събрание на 13.06.2012г. от 11 часа, в седалището на дружеството гр. София ул.Калоян №6, Хотел Рила зала Адакта.
Регистрацията на акционерите започва в 10 часа на място, където събранието ще бъде проведено.
Холдинг Пътища Ад свиква редовно годишно общо събрание на 13.06.2012г. от 11 часа, в седалището на дружеството гр. София ул.Калоян №6, Хотел Рила зала Адакта.
Регистрацията на акционерите започва в 10 часа на място, където събранието ще бъде проведено.
симов една вътрешна информация,евромаркет са в добри отношения с холдинг пат,холдинга им е издалзил всицко,а моста са си платили заплатите на работниците,поне за два месеца са им превели доколкото разбрах,проблема е друг на тази смешна борса с ликвидност супер смешна и оборот колкото на един мол какво да оцакваме,триабва да се надиаваме на такива субекти като факушка с портфели от по 198лв да вдигат ликвидноста и оборота е няма как да стане,тои факушка бил маз бе симов пишел и при треис,ама маи е травестит гледам дамска снимка на профила.
Чл. 701. (1) (Изм. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) С определение, постановено в закрито заседание в 7-дневен срок от изтичането на срока по чл. 698 , съдът допуска плана до разглеждане от събранието на кредиторите, ако той отговаря на изискванията на чл. 700, ал. 1 . Съдът определя датата за провеждане на събранието не по-късно от 45 дни от датата на определението.
(2) (Доп. - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) В случай че предложеният план не отговаря на изискванията на чл. 700, ал. 1 , съдът изпраща съобщение на предложителя да отстрани в 7-дневен срок допуснатите нередовности. Тази разпоредба не се прилага при отмяна на решението на съда по несъстоятелността за утвърждаване на план за оздравяване и връщане на делото от второинстанционния съд за продължаване на производството.
(3) Определението за недопускане на плана подлежи на обжалване в 7-дневен срок.
Съобщение за плана и насрочване събрание на кредиторите
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отново чета да видя дали нещата са така както си ги мисля и отговора е да точно така са.
Както се вижда от текста на член 700 и 701 само когато е отхвърлен първоначално плана се изплаща съобщение. Ако плана е отхвърлен и не допуснат от съда не се изпраща съобщение и веднага си тече 7 дни за обжалване.
Извода е. Или плана е бил не допуснат и Мостсрой Ад е обжалвал и не го е обявил или плана е бил допуснат до общо събрание на кредиторите.
Разбира се и тук не можем да минем без някоя глупост. Излових цели текстове в обявения консолидиран баланс на Мостстрой, че са угоднически написани. Защото
същите важни неща бяха написани по-различен начин в предишни оповестявания от Мостстрой Ад.
Начи трябва да ви кажа, че помним като слон какво е било оповестявано в Мостстрой Ад в миналото и сега има сериозни неща в този баланс които са оповестени направо заблуждаващо.
Напълно е възможно плана на Мостстрой примерно да е бил не допуснат и Мостстрой да не обжалвал или да е обжалвал и да не го е обявил.
Обаче заради щуротиите които прочетох днес в баланса съм склонен да смятам, че е по-вероятно плана да е допуснат.
Плюс това ако Мостстрой обяви, че не е обжалвал или обяви, че е обжалвал но не го е обявил то това ще разклати още повече доверието и най-накрая акционерите до такава степен ще се озлобят, че ще теглят една и няма изобщо да продадат на никаква цена и при никакви условия.
Коментар