Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВиждам носа си.Този форум го превърнахме на сапуно-сериала/Искрено и лично/,
само дето г-ца Миглена Ангелова я няма.Донякъде и аз имам вина,затова си вземам
забележка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениесамо си чета - така и не успях да си взема от тази ценна артия
http://special.bg/?Channel=2&Issue=1093&Article=498022
Решенията за промяна в базата на BGBX40 и BGTR30 влизат в сила от 20 юни 2014 г. Акциите на Холдинг Пътища АД поевтиняват с 60% в последната седмица до 0,03 лв. за ценна книга. Другите акции с цени под 0,10 лв. в индекса BGBX40 са тези на Енергони АД и Фонд имоти АДСИЦ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dinosaur Разгледай мнениеИ какво виждаш като гледаш?
само дето г-ца Миглена Ангелова я няма.Донякъде и аз имам вина,затова си вземам
забележка.
Коментар
-
само си чета - така и не успях да си взема от тази ценна артия
http://special.bg/?Channel=2&Issue=1093&Article=498022
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВероятно в близко време ще дам алтернативата на Холдинг пътища Ад където ще се навра за да си възстановя загубата и който иска да ме последва също!!!
- Последовател.
Коментар
-
Това е пост предназначен само за акционерите на Холдинг Пътища!
Новината за несъстоятелността я има обявена на страницата на Софийски Градски съд още от миналата седмица или по-точно от петък!
Но си помислих, че ако се юрна да обявя тази гадост ще отнеса негативизма и затова оставих на прекрасната управа на Холдинг пътища Ад да я обяви!!!
Колкото и да е невероятно единици бройки се вслушаха в думите ми и се измъкнаха на 5ст.
Другите си знаят по-добре от мен и не ми обръщат особено внимание!
След загубите сега почваме възстановяването! След като се изпържих и в Петрол Ад с 20% сега който има загуба от там може да си купи и да си чака 5-те лева. Ако няма покачване до 5лв ще дам нов пример. Аз лично имам далеч по-важни неща от това да чакам тези 20%-25% до 5лв там.
Колкото до Черепа на него изобщо не му пука той толкова милиардери излъга и измами вече, че не му пука изобщо дали към този списък ще се присъедини още някой!
А при Холдинга процедурата по несъстоятелност може да се точи с години и накрая всички добре знаем как ще свърши при условие, че основните дружества вече не са в портфейла на Холдинг пътища Ад а в кипърски офшорки да не говорим за собствения капитал, че е над 20 милиона на минус минимум само по-баланса за полугодието на миналата година!
Прогнози за цената вече не давам казах баста тук на 5ст и се махнах със загуба от средна цена 20-25ст което е една добра загуба но ще ми е за урок никога да не се доверявам на мажоритар на БФБ за нищо!
Вероятно в близко време ще дам алтернативата на Холдинг пътища Ад където ще се навра за да си възстановя загубата и който иска да ме последва също!!!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе всички сте прави само аз седя на столчето и гледам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнениевидя ли сега кой е крив и кой прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от m.bin Разгледай мнениеА някой знае ли имат ли все още тежест и каква във портфейла на Капман МАКС?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар