IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/forum/showthr...=3825&page=973

Коментар

• Въпроса е КОЙ КОЙ ще спаси холдинга.дано е драгой от еврепейската банкаи сега сериозно чакам по ниски оферти.давайте че време разделно е настало

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Виждам носа си.Този форум го превърнахме на сапуно-сериала/Искрено и лично/,
        само дето г-ца Миглена Ангелова я няма.Донякъде и аз имам вина,затова си вземам
        забележка.
        Верно, че това ти е хоризонта...По-добре се скрий и не се опитвай да формираш мнение у другите, защото го правиш елементарно.

Коментар

• натискайте до 1,8 че да копувам мошенца малки
          знаете ли какво е моше

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
            само си чета - така и не успях да си взема от тази ценна артия
            http://special.bg/?Channel=2&Issue=1093&Article=498022
            Във връзка с вписване на решението за обявяване в несъстоятелност на Холдинг Пътища АД, Съветът на директорите на БФБ – София АД изважда емисията акции на холдинга от базата на индексите BGBX40 и BGTR30 и добавя емисията акции на Спиди АД.

Решенията за промяна в базата на BGBX40 и BGTR30 влизат в сила от 20 юни 2014 г. Акциите на Холдинг Пътища АД поевтиняват с 60% в последната седмица до 0,03 лв. за ценна книга. Другите акции с цени под 0,10 лв. в индекса BGBX40 са тези на Енергони АД и Фонд имоти АДСИЦ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur Разгледай мнение
              И какво виждаш като гледаш?
              Виждам носа си.Този форум го превърнахме на сапуно-сериала/Искрено и лично/,
              само дето г-ца Миглена Ангелова я няма.Донякъде и аз имам вина,затова си вземам
              забележка.

Коментар

• Хихих, няма да псувам, защото преди малко ми изтриха псувните от друга тема. Обаче, м***а му.... Е*аси борсата, е*аси Комисията, е*аси държавата. Няма ли кой да спре търговията с шита????
                Last edited by Наивник; 18.06.2014, 20:29.

Коментар

• само си чета - така и не успях да си взема от тази ценна артия
                  http://special.bg/?Channel=2&Issue=1093&Article=498022

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                    Вероятно в близко време ще дам алтернативата на Холдинг пътища Ад където ще се навра за да си възстановя загубата и който иска да ме последва също!!!
                    Ще чакаме с голям нетърпеж!
                    - Последовател.

Коментар

• Това е пост предназначен само за акционерите на Холдинг Пътища!

Новината за несъстоятелността я има обявена на страницата на Софийски Градски съд още от миналата седмица или по-точно от петък!

Но си помислих, че ако се юрна да обявя тази гадост ще отнеса негативизма и затова оставих на прекрасната управа на Холдинг пътища Ад да я обяви!!!

Колкото и да е невероятно единици бройки се вслушаха в думите ми и се измъкнаха на 5ст.

Другите си знаят по-добре от мен и не ми обръщат особено внимание!

След загубите сега почваме възстановяването! След като се изпържих и в Петрол Ад с 20% сега който има загуба от там може да си купи и да си чака 5-те лева. Ако няма покачване до 5лв ще дам нов пример. Аз лично имам далеч по-важни неща от това да чакам тези 20%-25% до 5лв там.

Колкото до Черепа на него изобщо не му пука той толкова милиардери излъга и измами вече, че не му пука изобщо дали към този списък ще се присъедини още някой!

А при Холдинга процедурата по несъстоятелност може да се точи с години и накрая всички добре знаем как ще свърши при условие, че основните дружества вече не са в портфейла на Холдинг пътища Ад а в кипърски офшорки да не говорим за собствения капитал, че е над 20 милиона на минус минимум само по-баланса за полугодието на миналата година!

Прогнози за цената вече не давам казах баста тук на 5ст и се махнах със загуба от средна цена 20-25ст което е една добра загуба но ще ми е за урок никога да не се доверявам на мажоритар на БФБ за нищо!

Вероятно в близко време ще дам алтернативата на Холдинг пътища Ад където ще се навра за да си възстановя загубата и който иска да ме последва също!!!
                      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Абе всички сте прави само аз седя на столчето и гледам.
                        И какво виждаш като гледаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
                          видя ли сега кой е крив и кой прав
                          Абе всички сте прави само аз седя на столчето и гледам.

Коментар

• В смисъл има ли ги и в какви количество в портфейла им?

Коментар

• Първоначално изпратено от m.bin Разгледай мнение
                              А някой знае ли имат ли все още тежест и каква във портфейла на Капман МАКС?
                              Каква "тежест" може да има нещо, струващо две стинки и полвина ?
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А някой знае ли имат ли все още тежест и каква във портфейла на Капман МАКС?

Коментар

Working...
                                X