IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Алилуя ще гепим Божков за гуя.
    Е ти поне ще го подържиш малко, ами има други които го стискат седем години,

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Скок в небитието.Амин!!!
      Алилуя ще гепим Божков за гуя.

Коментар

Сега какво следва?
        Скок в небитието.Амин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Mного народ подхлъзна Пепи с лъжите си.
          Сега какво следва?

Коментар

На Пепи не съм му адвокат ,ама не е той виновен за ситуацията ,че сега да го бъзикате.
            Mного народ подхлъзна Пепи с лъжите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
              Във връзка с вписване на решението за обявяване в несъстоятелност на Холдинг Пътища АД, Съветът на директорите на БФБ – София АД изважда емисията акции на холдинга от базата на индексите BGBX40 и BGTR30 и добавя емисията акции на Спиди АД.

Решенията за промяна в базата на BGBX40 и BGTR30 влизат в сила от 20 юни 2014 г. Акциите на Холдинг Пътища АД поевтиняват с 60% в последната седмица до 0,03 лв. за ценна книга. Другите акции с цени под 0,10 лв. в индекса BGBX40 са тези на Енергони АД и Фонд имоти АДСИЦ.
              Не бе тъпанари от БФБ, не да го махнете от индекс. Да го разкарате изобщо от търговия, както се прави по земните кълбета

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                ще, ще ...
                никога не подценявай, факта, че паметта, МНОГО бързо бива скъсявана от лакомията ...
                Коле като гледам каква битка започва за парите на един особен кръг хора в България
                може и граждански кьотек да стане,но без това няма да има управия.

Коментар

... до 5 г едно
                  дружество няма да остане...
                  ще, ще ...
                  никога не подценявай, факта, че паметта, МНОГО бързо бива скъсявана от лакомията ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• То само пътките да бяха така,като гледам каква е мошенгия борсата до 5 г едно
                    дружество няма да остане,а аз мислех да влагам дрън ,дрън че пляс.

Коментар

• Даммм ...
                      Пътките, са пример за учебник...
                      Всеки ще си прецени по кой предмет...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

На Пепи не съм му адвокат ,ама не е той виновен за ситуацията ,че сега да го бъзикате.
                        Нищо лично, майтап, бе Пепи, (който отдавна не е тук: Последна активност: 19.09.2012)
                        ... освен ако не е пораснал, а Grosss?

Коментар

• .
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Е, да ги свалим на 25, после на 71 идват на 27.49 лв. или 2749 стинки.
                            Гледам платформата - последна сделка на 2.6 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                              Старо, но златно!
                              Е, да ги свалим на 25, после на 71 идват на 27.49 лв. или 2749 стинки.
                              Гледам платформата - последна сделка на 2.6 стинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Първоначално изпратено от Пепи
                                09.11.2007, 11:31

А-ааааааа, ветре не съм съгласен достигнатото ниво 48800 си е актуално,
                                независимо една сделка, две сделки и т.н. , а като погледнеш и
                                оборотите около 42 000 мисля , че достатъчно коригирахме,
                                е-ееее на някои и се иска евтиниика, ама да не забравят, че
                                качеството си струва МООООГО пари, така че...........;-)))
                                Старо, но златно!

Коментар

Working...
                                X