IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ..

Парите за които толкова се изписа са почти на прага за получаване който казва, че няма да си ги вземем се е объркал нещо. Явно има доста хора тук които завиждат или може би не искат да си ги вземем така, че може да си пишете каквото искате ама края на офанзивата ще е съвсем скоро.. държавата просто няма интерес да се протакват нещата защото до октомври трябва да си вземат паричките..
    Has Been Ignored!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
      A вие тука всъщност какво чакате и на какво се надявате ? Да цъфнат налъмите, може би
      Нещо предлагате ли което ние не схващаме?
      Това с налъмите го знаеме.Нещо друго?

Коментар

• A вие тука всъщност какво чакате и на какво се надявате ? Да цъфнат налъмите, може би

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
          И още нещо по темата-в каква "ДЬРЖАВА" живеем?Писал сьм и сьм разговарял многократно с представители на медиите-всички обещават да ни обьрнат внимание.Да си чула,видяла или прочела някьде нещо официално?
          Някой друг опитвал ли е да направи връзка с медиите по въпроса?Аз опитах с две медии.С едната с телефонно обаждане,отговориха ми че в момента тема на разговора е едно друго неплащане и ако имам нещо да кажа-да, в противен случай чао!
          До другата медия изпратих писмо.Може би трета седмица, не мога да разбера дали е получено.
          Ефект вероятно ще има, ако повече от нас потърсим връзка с медиите.
          Да се съберем за протест, едва ли е възможно.

Коментар

• И още нещо по темата-в каква "ДЬРЖАВА" живеем?Писал сьм и сьм разговарял многократно с представители на медиите-всички обещават да ни обьрнат внимание.Да си чула,видяла или прочела някьде нещо официално?

Коментар

• Първоначално изпратено от viviana Разгледай мнение
              kadem,
              кажи ми нещо, ако всички бяхме единни може би щяхме да постигнеме нещо навремето, ама не едни стачкуваха, други работеха...доверявахме се на скапаните синдикати.Е кой работодател би изпълнил изканията на шепа стачкуващи при положение че имаше хора който изкарваха продукция.Замислял ли си се, какво би било ако цяло Кремиковци навремето беше спряло работа....Но минало свършено, ти вярваш ли че бихме си взели парите?Ако искаха да ги вземем досега да ги бяха дали.Замисляш ли се например, защо не се обжалваха списъците със сумите навремето а обжалванията започнаха с одобравяне на сметката за разпределение...
              Скьпа viviana,това сьс спирането го изиграхме и няколко колеги изгоряха най вече заради синдикатите.А за паричките-мисля, че някой(Б.Б) ще се бие в гьрдите че благодарение на него сме си получили дьлжимото.А и факта че точно около изборите стават 6м от продажбата на комбината трябва да ти говори нещо.

Коментар

• ГРАЖДАНСКИ ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС

В сила от 01.03.2008 г.

Обн. ДВ. бр.59 от 20 Юли 2007г., изм. ДВ. бр.50 от 30 Май 2008г., изм. ДВ. бр.63 от 15 Юли 2008г., изм. ДВ. бр.69 от 5 Август 2008г., изм. ДВ. бр.12 от 13 Февруари 2009г.

Дял втори.

ОБЖАЛВАНЕ НА РЕШЕНИЯ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ. ОТМЯНА НА ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ

Срок за постановяване на съдебното решение

Чл. 316. Съдът обявява решението си с мотивите в двуседмичен срок след заседанието, в което е приключило разглеждането на делото.
                Last edited by old; 16.09.2011, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от FLO Разгледай мнение
                  Viviana, имах предвид, че не може да обжалваш нещо, което няма правна стойност. Списъците за разпределение придобиват правна стойност след като ги одобри съда и това одобрение бъде публикувано в Търговския регистър.
                  Направих си труда да изчета жалбата на г-н "ЛОРД"- признавам, с огромна доза фантазия и търпение, защото този човек си е откровено неграмотен( не мога да се начудя, как е станал професор с такива познания по правопис) и се оповавам на това, че няма начин да НЕ се отхвърли жалбата му, при условие, че не е призната от СГС. Дано съм права! За да се успокоим, добре е да разберем, в какъв срок трябва да се произнесе Апелативния съд. От това размотаване не само ми е омръзнало, ами ми е...не знам каква дума да използвам, да не говорим как ни обърка живота и на семействата ни също!
                  да си пожелаем успех, аз вече повече от три години водя дела срещу господина....без успех за сега.....затова си правя и съответните изводи, като вътрешно се надявам да не съм права.....но неприятното усещане си остава.....

Коментар

потърси в гугъл инфо за господина и сам си направи изводите, аз мога да кажа само че въпросния господин доста ще забави получаването на парите ако въобще някога ги получим.
                    Вие хора в ред ли сте? Тоя е някакъв дебил. Естествено, че в гутъл съм проверил! Има и снимка там! Проблем са тия рисовете по-скоро.

Коментар

Flo,
                      тези списъци бяха разлепени именно заради това, ако някой има претенции да обжалва, вярвай ми имам опит и продължавам да имам горчив опит с Кремиковци и правосъдната система и по точно с въпросния господин "Лорд" , така че не ме карай да се замислям по въпроса с правните процедури.....

П.С. аз също имам да получавам и то не малка сума и искам да я взема, но в същото време ми омръзна да се заблуждавам как всичко е " песни и рози", защото не е.Помага ли ти това е непрекъснато се чува :"' днес , утре, други месец....", защото на мен вече не"
                      Viviana, имах предвид, че не може да обжалваш нещо, което няма правна стойност. Списъците за разпределение придобиват правна стойност след като ги одобри съда и това одобрение бъде публикувано в Търговския регистър.
                      Направих си труда да изчета жалбата на г-н "ЛОРД"- признавам, с огромна доза фантазия и търпение, защото този човек си е откровено неграмотен( не мога да се начудя, как е станал професор с такива познания по правопис) и се оповавам на това, че няма начин да НЕ се отхвърли жалбата му, при условие, че не е призната от СГС. Дано съм права! За да се успокоим, добре е да разберем, в какъв срок трябва да се произнесе Апелативния съд. От това размотаване не само ми е омръзнало, ами ми е...не знам каква дума да използвам, да не говорим как ни обърка живота и на семействата ни също!

Коментар

• Първоначално изпратено от FLO Разгледай мнение
                        Е пред кой да ги обжалват, Viviana, преди да е одобрена сметката за разпределение? Хайде, преди да ни карате да се замислим, замислете се Вие по правните процедури. И, ако може, спрете с това " никога няма да ги вземем"и т.н. Никой няма нужда се чувства повече обезверен от това.
                        Bedboy, в какъв срок трябва се произнесе Апелативния съд?
                        Flo,
                        тези списъци бяха разлепени именно заради това, ако някой има претенции да обжалва, вярвай ми имам опит и продължавам да имам горчив опит с Кремиковци и правосъдната система и по точно с въпросния господин "Лорд" , така че не ме карай да се замислям по въпроса с правните процедури.....

П.С. аз също имам да получавам и то не малка сума и искам да я взема, но в същото време ми омръзна да се заблуждавам как всичко е " песни и рози", защото не е.Помага ли ти това е непрекъснато се чува :"' днес , утре, други месец....", защото на мен вече не"
                        Last edited by viviana; 16.09.2011, 22:21.

Коментар

• Е пред кой да ги обжалват, Viviana, преди да е одобрена сметката за разпределение? Хайде, преди да ни карате да се замислим, замислете се Вие по правните процедури. И, ако може, спрете с това " никога няма да ги вземем"и т.н. Никой няма нужда се чувства повече обезверен от това.
                          Bedboy, в какъв срок трябва се произнесе Апелативния съд?

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                            Скьпи господине,от кьде знаете кой какво е правил?Кой се е свивал,мьлчал,работил за чест и слава.Не може да ни слагате под един знаменател всички.Всеки един от нас е бил с проблемите си,болките и всеки е имал глава да мисли какво да прави.Помислете над това.
                            kadem,
                            кажи ми нещо, ако всички бяхме единни може би щяхме да постигнеме нещо навремето, ама не едни стачкуваха, други работеха...доверявахме се на скапаните синдикати.Е кой работодател би изпълнил изканията на шепа стачкуващи при положение че имаше хора който изкарваха продукция.Замислял ли си се, какво би било ако цяло Кремиковци навремето беше спряло работа....Но минало свършено, ти вярваш ли че бихме си взели парите?Ако искаха да ги вземем досега да ги бяха дали.Замисляш ли се например, защо не се обжалваха списъците със сумите навремето а обжалванията започнаха с одобравяне на сметката за разпределение...

Коментар

• Дали някой си направи труда да изчете обжалването на въпросния Лорд.
                              Наясно ли сте въобще за какво иде реч.

Споко, всичко ще си дойде на мястото като изтече срока съгласно поканите-призовки изпратени от Апелативния съд.

Имайте достойнство и не се ругайте, хора сте все пак и се уважавайте.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Разгледай мнение
                                Това защо изобщо се допуска до вписване!? Тоя си е за усмирителна риза! Защо не е прибран до сега? Кой го е произвел за ЛОРД?
                                Ако е вменяем да му се търси наказателна отговорност! Как ще спира парите на толкова много хора с глупостите си? И да обясни, защо се подиграва със Съда!
                                потърси в гугъл инфо за господина и сам си направи изводите, аз мога да кажа само че въпросния господин доста ще забави получаването на парите ако въобще някога ги получим.

Коментар

X