Ако това се случи дали няма да стане Катунци2?Или защото сме 7-годишни агнета ще се размине всичко мирно и тихо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от goro-val Разгледай мнениеще се видим там
Коментар
-
За сега това е реалността:
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениеДнес изтече срока за внасяне на таксите и вписване на жалбите дадени от САС.
Сега САС трябва да насрочи дата на която да разгледа вписаните жалби и обяви решението си.Last edited by badboy333; 27.09.2011, 21:53.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnИ откъде я имаш тази информация ?Искаш да кажеш , че съда чака три седмици някой да внесе 15 лв. ( при срок за обжалване 7 дни ) докато НАП , фирми и над 6000 души чакат 300 млн. да им се платят !?
Ако това наистина е възможно и истина , то представяш ли си що за държава е България ?
И взимайки си поука от последните събития в нашата родина и виждайки как се решават нещата , защо не сте 1500 - 2000 души на мирен протест пред Съдебната палата !Или вас кинтите ви бият по джоба и не ви дреме !
Хем ми е жал за вас , хем ме е яд . че сте такива баламурници и си заслужавате съдбата !
Бяха изпратени покани към всички обжалвали но не платили такси за да се впишат жалбите им в регистъра на ТР.Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
относно събирането
Първоначално изпратено от goro-val Разгледай мнениеще се видим там
Коментар
-
Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнениеЩо за хумор ,по Бтв или по Нова да се включи ,или от космодрума в Байконур ?Докато законите предполагат бездействие на институциите ,включително и на Държавата ,за какво включване да си мечтаем ?Друг е въпроса ако трябваше да взимат от нас ,а не да ни дават (макар и заслужено вземане) .Щеше да се приложи цялата строгост на закона ,както се прилага към адекватно изразяващите мнението си относно К.Рашков ,а последния е под закрилата на Държавата !
Коментар
-
Що за хумор ,по Бтв или по Нова да се включи ,или от космодрума в Байконур ?Докато законите предполагат бездействие на институциите ,включително и на Държавата ,за какво включване да си мечтаем ?Друг е въпроса ако трябваше да взимат от нас ,а не да ни дават (макар и заслужено вземане) .Щеше да се приложи цялата строгост на закона ,както се прилага към адекватно изразяващите мнението си относно К.Рашков ,а последния е под закрилата на Държавата !Last edited by engenering; 27.09.2011, 20:38.
Коментар
-
hm
Първоначално изпратено от Return: Хем ми е жал за вас , хем ме е яд . че сте такива баламурници и си заслужавате съдбата !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnКакви такси , какви отсрочки те гонят ?За утре е насрочено закритото заседание на САС ! Трябва ли да ти обяснявам , че познавам доста хора в тази система и имам вътрешна информация ! ?
Не се заяждам а питам!Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
Коментар