If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво значи "си получихме картите" - просто една пластина или с нещо в нея
Фул пълни.Разбира се ,че само пластина,но скоро време ще са пълни.
Предчувствие,колеги,предчувствие..
Порадвайте се на последните слънчеви лъчи,порадвайте се на децата си!След дългото "лошо",следват само хубави неща.Просто трябва да мислим позитивно,иначе....
Обратен завой,не се обаждай!Тихоооооооооооооооо!!!!
Колеги намерих в сайта на АС : вх. номер:- 2267 ,дело от дата:-03.06.2011 ,номер на делото:-1947/2011,номер на делото от предишна инстанция:-95/07 ,име:- Несъстоятелност .
До тук всичко е вярно, това е въпросното дело!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
ок. не съм чел , но ти сигурно си спуснал точните дати и хората знаят и си чакат бодро ! Извинявай , че те притесних ! Взимам си думите назад !
А бе/ретърне!!!/ ти още ли си тука?Голям "съединител"няма що! Колеги намерих в сайта на АС : вх. номер:- 2267 ,дело от дата:-03.06.2011 ,номер на делото:-1947/2011,номер на делото от предишна инстанция:-95/07 ,име:- Несъстоятелност . Мисля това е нашето дело,ще го следя,ако има движение ще пиша! gk > Последните ти писания са нормални,явно съм грешал преди за теб!Ти си колега както всеки от нас!
Коментар