IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Return
    Произнасяне по съпричастност !
    Ти си Веуилик, измисли нов съдебен термин!
    Я остави хората да правят каквото трябва!
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• От цялата работа ми става ясно, че нещата ако не се решат сега, отиват на още по-голямо разтакаване! Изобщо няма и към кого да се обърнем, защото и министърката на правосъдието е в кандидат-президенски отпуск! Това е! За синдикати и други забравете! Достатъчно пари ни взеха до последно, а пари при съкращенията от тях няма!

Коментар

• Синдикатите първо нищо не могат да направят и второ отдавна са изгубили интерес към нас защото вече не им плащаме членски внос пък и съдебната система е "независима" ... това дело би трябвало да е двуинстанционно в смисъл няма да може да се обжалва в Касационен съд- или решават да оставят решението на СГС в сила т.е. да одобрят сметката за разпределение,или го връщат за преразглеждане в СГС.Това е според мен ,не притендирам мнението ми да е компетентно на 100 %

Коментар

• Относно нашите неплатени заплати:

Днес посетих Съдебната палата и се заинтересувах за нашите прословути пари!
          Дело 95/2007 е влязло в Апелативен съд, но под номер 1947/ 2011, но няма насрочена дата за разглеждане. Това е за сега! Ако след това има обжалване има още една инстанция - Касационен съд! Но аз не разбрах дали всички дела минават там. Е все пак аз не съм адвокат и може и нещо да не съм разбрала. Вече на всички почва да ни идва много, но за съжаление така се движат нещата в съдилищата. Г-н Банков беше казал, че ако има обжалвания, а то имаше цели 8, отиваме към м. ноември. Така си ги спомням нещата. Но ние няма какво да си наемаме адвокати, защото има решение / адвокатската работа е свършена/, нито пък има смисъл да се ходи по министерства или някъде по синдикати. Това вече няма смисъл. Може би Г-н Борис Велчев или Г-н Борисов могат да придвижат по- бързо нещата! Това е мое мнение. Зад мен никой не стои, аз само проявявам инициатива и се интересувам заради себе си! Всеки може и сам да следи кои дела, кога се разглеждат в Апелативен съд, като влезе в сайта на институцията и знае номера на делото!

Коментар

• [QUOTE=GOOD;1059156693]Павлов 0878787555[/QUTE Загуба на време е да се звъни на тези крадци.Да се организираме направо в Централите на двата синдиката.Едната е на Графа,а другата на Позитано.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
              Колеги,
              явно сами няма да се справим,затова ви предлагам да се организираме и да отидем до централата или на КНСБ или на Подкрепа и да потърсим юридическа помощ от тях.
              Мисля,че им е време да се включат и те.Малко ли години им плащахме чл. внос?
              Ако някой знае телефона на Яначков и на Павлов да го пусне.
              Павлов 0878787555
              Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• Ако е отишло делото в апелативния съд е под друг номер. Сега говорих с един адвокат които ме посаветва да се обадим в СГС!

Коментар

• Колеги,
                  явно сами няма да се справим,затова ви предлагам да се организираме и да отидем до централата или на КНСБ или на Подкрепа и да потърсим юридическа помощ от тях.
                  Мисля,че им е време да се включат и те.Малко ли години им плащахме чл. внос?
                  Ако някой знае телефона на Яначков и на Павлов да го пусне.

Коментар

• Може и още да не са го изпратили делото в АС. Много е мудна системата,затова предложих да искаме поне по-бързо разглеждане,пък резултата дай боже да е в наша полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ori Разгледай мнение
                      Бях казал че се обаждах днеска в деловодството на фирменно отделение на апелативния съд да питам какво става казаха че незнаят ништо да търсим делото в СГС!
                      Влязох в страницата на СГС и там намерих само 1 дело от прословутото 95 ама от 2009г. не знам за какво става въпрос ама хич
                      Has Been Ignored!!!

Коментар

• обадих се в СГС на тарговско деловодство на тел 029219382 но закаснях госпожата си отишла казаха ми утре да се обадя!

Коментар

• Бях казал че се обаждах днеска в деловодството на фирменно отделение на апелативния съд да питам какво става казаха че незнаят ништо да търсим делото в СГС!

Коментар

• Чори,не се притеснявай!
                            Ние го прочетохме и разбрахме какво искаш да кажеш.

Коментар

• Те май в деловодството на АС ще му сложат друг номер на делото по техния регистър

Коментар

• кои ми изтри коментара, ебати ...........

Коментар

Working...
                                X