If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От цялата работа ми става ясно, че нещата ако не се решат сега, отиват на още по-голямо разтакаване! Изобщо няма и към кого да се обърнем, защото и министърката на правосъдието е в кандидат-президенски отпуск! Това е! За синдикати и други забравете! Достатъчно пари ни взеха до последно, а пари при съкращенията от тях няма!
Синдикатите първо нищо не могат да направят и второ отдавна са изгубили интерес към нас защото вече не им плащаме членски внос пък и съдебната система е "независима" ... това дело би трябвало да е двуинстанционно в смисъл няма да може да се обжалва в Касационен съд- или решават да оставят решението на СГС в сила т.е. да одобрят сметката за разпределение,или го връщат за преразглеждане в СГС.Това е според мен ,не притендирам мнението ми да е компетентно на 100 %
Днес посетих Съдебната палата и се заинтересувах за нашите прословути пари!
Дело 95/2007 е влязло в Апелативен съд, но под номер 1947/ 2011, но няма насрочена дата за разглеждане. Това е за сега! Ако след това има обжалване има още една инстанция - Касационен съд! Но аз не разбрах дали всички дела минават там. Е все пак аз не съм адвокат и може и нещо да не съм разбрала. Вече на всички почва да ни идва много, но за съжаление така се движат нещата в съдилищата. Г-н Банков беше казал, че ако има обжалвания, а то имаше цели 8, отиваме към м. ноември. Така си ги спомням нещата. Но ние няма какво да си наемаме адвокати, защото има решение / адвокатската работа е свършена/, нито пък има смисъл да се ходи по министерства или някъде по синдикати. Това вече няма смисъл. Може би Г-н Борис Велчев или Г-н Борисов могат да придвижат по- бързо нещата! Това е мое мнение. Зад мен никой не стои, аз само проявявам инициатива и се интересувам заради себе си! Всеки може и сам да следи кои дела, кога се разглеждат в Апелативен съд, като влезе в сайта на институцията и знае номера на делото!
[QUOTE=GOOD;1059156693]Павлов 0878787555[/QUTE Загуба на време е да се звъни на тези крадци.Да се организираме направо в Централите на двата синдиката.Едната е на Графа,а другата на Позитано.
Колеги,
явно сами няма да се справим,затова ви предлагам да се организираме и да отидем до централата или на КНСБ или на Подкрепа и да потърсим юридическа помощ от тях.
Мисля,че им е време да се включат и те.Малко ли години им плащахме чл. внос?
Ако някой знае телефона на Яначков и на Павлов да го пусне.
Павлов 0878787555
Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Колеги,
явно сами няма да се справим,затова ви предлагам да се организираме и да отидем до централата или на КНСБ или на Подкрепа и да потърсим юридическа помощ от тях.
Мисля,че им е време да се включат и те.Малко ли години им плащахме чл. внос?
Ако някой знае телефона на Яначков и на Павлов да го пусне.
Може и още да не са го изпратили делото в АС. Много е мудна системата,затова предложих да искаме поне по-бързо разглеждане,пък резултата дай боже да е в наша полза.
Бях казал че се обаждах днеска в деловодството на фирменно отделение на апелативния съд да питам какво става казаха че незнаят ништо да търсим делото в СГС!
Влязох в страницата на СГС и там намерих само 1 дело от прословутото 95 ама от 2009г. не знам за какво става въпрос ама хич
Бях казал че се обаждах днеска в деловодството на фирменно отделение на апелативния съд да питам какво става казаха че незнаят ништо да търсим делото в СГС!
Коментар