IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че трябва да се спре с това гадаене и и надприказване! Именно частичната сметка се обжалва в момента и това е. Тя включва два списъка, който не го е разбрал- зле!!
    От тук нататък всичко е в ръцете на Апелативен съд! Делото е там, но не е насрочена дата за м. 10/ за сега/. Иначе е за VI състав! Тази информация ми я дадоха в деловодството; освен това като влезете в Търговски регистър ще видите, че сега се обжалва от "Филипов и незнам какво си" и се праща в Апелативен съд! Всеки може да си проверява сам това! А кога ще се насрочва, това решава съда! Това е пътя. Иначе всякакви стачки, Слави Трифонов, синдикати е несериозно! Нещата са в ръцете на съда! Това е което ми казаха в съда и смятам, че трябва да чакаме! Съда в България е независим и никой не може да му влияе! Това постоянно се говори!
    А най-много ме възмути това което са казали в съда на ilisan, че ще научиме от медиите кога каво ще става по нашето дело! Това е най-голямото нахалство на тази служителка! Ние сме страна по това дело и мисля, че те садлъжни да дават информация и на нас! Е стига да не се злоупотребява! За това се и включих пак в дискусията, защото това дело храни и служителите в съда и трябва да са по- коректни! Между впрочем поздрави на ilisan, ние се познаваме и се радвам, че и той се включи в дискусията!
    А който има спомен, синдика беше казал, преди последното обжалване, че ако се обжалва, ще си чакаме парите през м. 11.
    Last edited by maci2410; 12.10.2011, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo1 Разгледай мнение
      ЧАСТИЧНА СМЕТКА за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ от 13.07.2011
      В тази сметка са обединени списък 3 и 4
      http://www.kremikovtzi.com/bg%5CNews...azprSmetka.xls
      Баш така е И не я ли гледат тая сметка по съдилилщата? Как така според "ruash", че се изплащат по списък 3 па после по четвърти?!? Кой го решава това
      Last edited by JoroCherniq; 12.10.2011, 17:02.

Коментар

• ЧАСТИЧНА СМЕТКА за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ от 13.07.2011

Първоначално изпратено от JoroCherniq Разгледай мнение
        Предполагам, за № 3 става дума, ама кой го одобри за разплащане само него
        ЧАСТИЧНА СМЕТКА за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ от 13.07.2011
        В тази сметка са обединени списък 3 и 4
        http://www.kremikovtzi.com/bg%5CNews...azprSmetka.xls

Коментар

• към ruash

Ти ли ще ме учиш на граматика, за какъв се смяташ, какво от това че си от ДП с какво си по различен,че си човек на човек.....от такива аман, сигурно нямаш пари за получаване, знам че много хора от ДП са си взели далжимото, тека че може наистина да вървиш на ...............

Коментар

• RE: vmankov

Не бъди песимист, вредно е за здравето!

Коментар

• Обещанията са безплатни.
              Изплащането на задължения, обаче - не.

А пасмината, която е в управляващите България кръгове (в икономиката също) въобще не я е срам от неизпълнени обещания, както е при нормалния човек, ами даже се и хили, как са го метнали, и продължава с обещанията-лъжи по същия начин.
              От много време ние сме страната на обещанията. Затова се появи и онази песен "Искам цвете, едно - но сега!"

А ние - трай, коньо, за зелена трева.
              Приятно чакане-трайкане-надяване!
              Last edited by vmankov; 12.10.2011, 13:08.

Коментар

• RE: Видов ден

Чакаме и се надяваме!

Коментар

• RE: ruash

"Не съм Цв. Банков, но съм човек, на човека, който е човек на Цв. Банков!!!"

Някак си го асимилирахме, въпреки малките си изгладени мозъчета!

Тази информация отдавна циркулира из комбината, но това все още не е някаква гаранция. От друга страна пък носи надежда, както е казал един мъдър човек в един много хубав роман: [/B]"чакай и се надявай"[/B], звучи позитивно, нали!

Коментар

• Видов ден

Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                    И какво за 13.10.2011 - дори не е петък /13-ти/
                    Следващия ми коментар очаквайте на 14 11 2011.Ще има новини.

Коментар

• RE: 13.10.2011

И какво за 13.10.2011 - дори не е петък /13-ти/

Коментар

• Да бъде ден

Първоначално изпратено от ilisan Разгледай мнение
                        badboy333,
                        Пишеш, че всички документи вече с в АС. Как разбра? Проверил си на място, имаш входящия номер на документацията в АС или някой те информира. Не се съмнявам в теб, но тези от деловодството на АС не са от най-любезните и може като нищо само за да те отпратят да са ти казали каквото искаш да чуеш. Онзи ден когато ходих там, усетих страхотна вражда между деловодствата на СГС и АС. Казаха ми, че сведения по принцип могат да дават само на вносителя на документите /Банков/ или на упълномощено лице /най-вероятно Чобанов/. Нищо, че всички ние сме страна по делото.
                        Питам само за своя информация.
                        13 10 2011

Коментар

• АС

badboy333,
                          Пишеш, че всички документи вече с в АС. Как разбра? Проверил си на място, имаш входящия номер на документацията в АС или някой те информира. Не се съмнявам в теб, но тези от деловодството на АС не са от най-любезните и може като нищо само за да те отпратят да са ти казали каквото искаш да чуеш. Онзи ден когато ходих там, усетих страхотна вражда между деловодствата на СГС и АС. Казаха ми, че сведения по принцип могат да дават само на вносителя на документите /Банков/ или на упълномощено лице /най-вероятно Чобанов/. Нищо, че всички ние сме страна по делото.
                          Питам само за своя информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                            EEEEEEEEEEE,какво искаш да кажеш?
                            Приемам го лично,искаш да кажеш,че грамотни и интелигентни не са могли да работят там ли?Грешиш.
                            И,уверявам те не заради лежачите си стигнал дотук,а заради алчното око на крадците.
                            Да не би да мислиш,че който е грамотен и интелигентен проваля другите.
                            Яко си се объркал.
                            Визирам единствено RUASH.Извинявам се на всички истински работници от ДП ако с нещо съм ви засегнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                              Интересно какво е правил един такъв интелигентен и грамотен човек в Доменно производство.Сигурно си бил от лежачите, заради които стигнахме до това състояние.

EEEEEEEEEEE,какво искаш да кажеш?
                              Приемам го лично,искаш да кажеш,че грамотни и интелигентни не са могли да работят там ли?Грешиш.
                              И,уверявам те не заради лежачите си стигнал дотук,а заради алчното око на крадците.
                              Да не би да мислиш,че който е грамотен и интелигентен проваля другите.
                              Яко си се объркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ruash Разгледай мнение
                                С какво те дразня? Ти дразниш брадърите Киро и Мето, дето са ни измислили Кирилицата, ама в нея има и буквичка Ъ, която явно ти У-бягва и след Щ не се слага Т , а МАЙНА се пише с Й-кратко!
                                Не съм Цв. Банков, но съм човек, на човека, който е човек на Цв. Банков!!! Леле, ако и това го асимилирате-евала! И пускам достоверната информация единствено за хората от Доменно производство и приятели....

Благодаря,благодаря!!!

Коментар

Working...
                                X