Първоначално изпратено от gk1991
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM)
Collapse
X
-
Техните пари ще останат при синдика и след известно врем той ще намери начин да си ги ползва , то дори и лихвите ще му стигат ! Не,не,толкова искрено и от сърце не се бях смяла много отдавна.
Благодаря ти,Обратен завой,такава развинтена фантазия...
Обратен завой,ти си противоречиш непрекъснато,хайде моля те,някаква последователност и постоянство де!
Коментар
-
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
Обратен завой,и ние ядем бонбони тик-так и пушим цигари KENT.БЕГАЙ В ДРУГ САЙТ ДА СЕ ПИШЕШ ДИПЛОМНАТА РАБОТА.
Хайде де,не я ли написа най-сетне,ужас
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Left Разгледай мнениеЗдравейте всички кремиковски труженици!
Щастлив съм,че се вижда края на Вашата икономическа сага,и до Коледа ще получите заработеното от Вас през годините!
Също така искам да се извиня от името на брат ми - Return затова,че Ви дезинформира,нервира и дезориентира.Момчето не е добре психически, пуснаха го в отпуск за 20 дни от 4 километър,и понеже не може да се изявява във форума за Катуница,се пренесе при Вас.Аз се ангажирам да му давам редовно хапчетата ,и да Ви освободя от неговите злобни и досадни бръщолевения...
Бъдете здрави и щастливи!
Това ми хареса,много богохулници се събраха в този храм!Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнениеЗа всички ценители,ииииииииии най-вече за badboy333!
Къде си бе,човек,защо не пишеш?
http://www.youtube.com/watch?v=M4SmZ...eature=relatedЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
За всички ценители,ииииииииии най-вече за badboy333!
Къде си бе,човек,защо не пишеш?
http://www.youtube.com/watch?v=M4SmZ...eature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnПриятели , съвсем добронамерено ви казвам ,че ще си останете само с вътрешните мечтички ! Предизвиквате ме да ви кажа малко факти за мене :
Аз съм на 20 г. , висок съм 196 см. и тежа 136 кг. ! Имаме фитнес в къщи и всеки ден вдигам 200 кг. от лежанка ! Отделно тренирам Таекуон-до за добра форма !
Стойте далече от мене , ама колкото се може по-далече , пазете си нервите и здравето ! Мисля че се разбрахме с добро ?
Здравейте всички кремиковски труженици!
Щастлив съм,че се вижда края на Вашата икономическа сага,и до Коледа ще получите заработеното от Вас през годините!
Също така искам да се извиня от името на брат ми - Return затова,че Ви дезинформира,нервира и дезориентира.Момчето не е добре психически, пуснаха го в отпуск за 20 дни от 4 километър,и понеже не може да се изявява във форума за Катуница,се пренесе при Вас.Аз се ангажирам да му давам редовно хапчетата ,и да Ви освободя от неговите злобни и досадни бръщолевения...
Бъдете здрави и щастливи!
Коментар
-
График за карти
Графика за раздаване на картите е около месец и половина. Ако не се раздадат сега, със сигурност ще се намери някой който да упрекне синдика при излизане решението на АС -" Не се ли сетихте да ги раздадете по-рано тез карти, ами ще губим допълнително време".
Няма угодия. Който не иска празна карта, да не я взема, но мисля, че всички ще си спазим графика до минута.
Колкото до този "обратен" завой - не се занимавайте с него - толкова злоба на едно място...прилича ми на гейче което търси вниманието на лошите "батковци" в кремиковския затвор.
Коментар
-
Аз съм на 20 г. , висок съм 196 см. и тежа 136 кг. ! Имаме фитнес в къщи и всеки ден вдигам 200 кг. от лежанка ! Отделно тренирам Таекуон-до за добра форма !
Чета,Обратен завой,и се заливам от смях.
Писаното от теб ми звучи така:
"Аз съм на 37г./вече застаряваш ерген/,висок съм 152см./нисък съм и ме тресе мания за величие/ ,тежа 136кг.,което пък от своя страна ме кара да се реализирам в посока "Психология"Уча,уча много,защото съм толкова комплексиран,но съм осъзнал,че само и единствено дразнене на хората по форумите,могат да задоволят мойте потребности".
А,забравих да допълня,толкова ми е малък,като обрив седи,че ако се намажа с Алергозан,ще ми мине обрива.
Компенсирам,компнесирам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнениеИскам да ви кажа, че на този Return всички вътрешно искаме да му изтръгнеме гръклянчето, но той има много вярна информация. Не можахме един път да се събереме и да ни видят тези от които ни зависят парите и по всяка вероятност вече сме изиграни. Само че Return нека да каже със сигурност дали сме преебани и ако сме, не е лошо в седмицата преди изборите да им покажем, че не сме си прежалили паричките!
Ако аз днес имам акции на Google и те след 10 или 100 години фалират......... прецакан ли съм или не ?!
Истината е че ти днес си прецакан........ защото чакаш от незнайно от кога пари да взимаш.
След като неколкократно се дават дати......... и тия дати не са верни, значи нещата не отиват на добре.
Тук има хора които твърдят, че от 2007-а година имат да взимат пари от Кремиковци.
Аз обаче познавам хора от 2008-а година които са си взели всички пари до стотинка.......... а сега ми кажете защо едни хора са си взели парите, а други не ?! При това говоря за хора със забавени заплати.
Освен това и друго не мога да разбера, тези които имат да взимат......... по колко заплати имат да взимат....... 1, 2, 5............. и ако имат да взимат по 5 заплати, защо са продължавали да работят без да получават заплата ?!
А и защо ще раздават празни карти........... ?! Каква е идеята пък на това малоумие....... да продължава гаврата с хорицата ли........ що ли ?! Да проверят дали някой не е умрял или забравил междувременно ?!
Освен това тези карти безплатни ли ще са или ще трябва да си плащат за обслужване техните притежатели............
Забелязал съм че по простичките хора си мислят, че в "картата има нещо"........ а то всъщнос няма нищо там. Никакви пари не привеждат банките в картите......... банките привеждат пари в сметките. Човек може да си тегли парите и без карта, от сметката.......... така че някаква заблуда се цели с тия карти..... абсолютно съм сигурен в това.Last edited by Xman1; 18.10.2011, 11:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнениеОтново си играят с нас и го правят точно заради моят призив да се съберем преди изборите. Мисля, че минат ли изборите ще ни раздадат картите и тях освен да ги ползваме за перце за китара за друго нищо няма да стават. Ще си дрънкаме някоя тъжна песен и ще си пишем глупости в 4kW до 17.04.2012 - тогава 316-те милиона ще станат на 1-на годинка в банката.
Това е измиване на ръце.Парите ви не са в картите,както и моите де.
За какво са ви?Те са празни.
Предизборни шменти-капели.
Нямам думи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilisan Разгледай мнениеГоворите за някакъв график - къде е?
Мен по ме интересува какви са условията на тези пластики (такси обслужване и т.н.),докато тече процедурата може да задлъжнеем и към тази банка Така , че не бързайте да се радвате много.
Коментар
Коментар