IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от engenering Разгледай мнение
    Това в червеното къде го прочете бе ,старши ?
    Мене друг въпрос ме мъчи
    Ден, месец, година след решението ли... Колко?

Коментар

• Първоначално изпратено от old Разгледай мнение
      Прочетете първата страница на уведомлението, има един подчертан абзац - "]когато се произнесе Софийски апелативен съд[" тогава ще се изплащат парите. Картите ни ги дават, защото са готови от един месец, но кога ще има пари в тях не се знае
      Това в червеното къде го прочете бе ,старши ?

Коментар

• Прочетете първата страница на уведомлението, има един подчертан абзац - "]когато се произнесе Софийски апелативен съд[" тогава ще се изплащат парите. Картите ни ги дават, защото са готови от един месец, но кога ще има пари в тях не се знае

Коментар

• Първоначално изпратено от lamarin Разгледай мнение
          Продължавали са,защото преди това са получавали заплати без да работят
          А след това са започнали да работят ,без да получават ,така ли ?

На всеки е ясно,че който си е работел ,го е правил винаги и който е бил лежач ,е бил такъв винаги ,какви са тези ваши разсъждения по въпроса ,като нещата са пределно известни ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Освен това и друго не мога да разбера, тези които имат да взимат......... по колко заплати имат да взимат....... 1, 2, 5............. и ако имат да взимат по 5 заплати, защо са продължавали да работят без да получават заплата ?!

А и защо ще раздават празни карти........... ?! Каква е идеята пък на това малоумие....... да продължава гаврата с хорицата ли........ що ли ?! Да проверят дали някой не е умрял или забравил междувременно ?!
            "Тези,които имат да взимат",имат да взимат:цели заплати за 12.2008г,01.2009г,02.2009г и доплащания за няколко месеца от 2009г.Съкратените от тогава насам чакат обезщетенията си.
            Продължавали са,защото преди това са получавали заплати без да работят

За съжаление има и недочакали.Това е най-логичният начин за превеждане на парите.Как иначе да стане?
            Вече съм сигурен,че парите ще бъдат изплатени!!!
            За Коледа 60млн ще влязат в оборот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              Освен това и друго не мога да разбера, тези които имат да взимат......... по колко заплати имат да взимат....... 1, 2, 5............. и ако имат да взимат по 5 заплати, защо са продължавали да работят без да получават заплата ?!
              Явно си твърде далече от нещата ,щом не са ти ясни много неща ,и от кухнята ,и от Комбината ,и от всичко .Ако имаше нещо общо ,макар и нищожно ,с Кремиковци ,щеше да знаеш защо и за какво .

Абе ,пичове и ... колежки ,тоя Ретърн да не е малкото Каназиревче ,взе да ме съмнява да не е той .

Коментар

• За всички онези,които не се отчайват и вярват в добрия изход.

http://www.youtube.com/watch?v=4b2f0VRGJT0&feature=fvsr

Коментар

• Аз мисля, че е вече време да престанем да се занимаваме с хора които се опитват да създават напрежение с техните неясни и болни твърденият! Това е! Разни там с хапчета или без тях да си ходят! Или по-добре да си ходим ние /като по умни/! Форума си свърши работата! Ще си получим картите и ще изчакаме да ги заредят! Това не е проблем! Няма значение кой къде ги раздава/ може и хора от банката да дойдат на място, но това не трябва да ни интересува! След като се стигна до тук, вече малко остана! За това сбогом на тия с белите престилки и до скоро на истинските МЕТАЛУРЗИ!! Че то май скоро идва нашия празник!
                  Last edited by maci2410; 18.10.2011, 22:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
                    КОЛЕГИ ОТВОРЕТЕ САЙТА НА КРЕМИКОВЦИ И ПРОЧЕТЕТЕ ГРАФИКА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА КАРТИТЕ С ДЪЛЖИМИТЕ ПАРИ
                    И една чикия даже си избих, джесика.

А ти пусна ли си пръстчето между краката по повода, кака? Поне това да ти остане от тая история?

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                      Мазохист ? Май това се отнася за хора , работили месеци без заплати и после години чакащи да си получат натрупаните суми без лихви ! Но щом викаш ! Получили сте карти от ПИБ , защото работодателя Ви е сключил договор с банката ! Сега обаче Кремиковци е фалирало , а синдика няма такива права .... да сключва договор вместо вас ! И на тебе ще кажа както на другите - нека мине време и живот и здраве пак да си говорим ...ако тогава изобщо имате настроение за това ! Може би пак аз ще изляза виновен .... В тази държава всеки разчита на другия да му свърши работата и не смее да поеме отговорност ! Чакайте си , чакайте си , вие сте свикнали и това добре го умеете ...... за мене точно това си е мазохизъм ! Да работя за някой без пари месеци наред и после с години да ме разиграва ??? Е няма как да стане ! Още на първия месец ще се махна .... може да загубя една заплата , но толкова !
                      Хайде да се прибираме,че е време за хапчетата!

Коментар

• и какво те греят празни карти ?

Коментар

• http://www.kremikovtzi.com/bg%5CNews...enie_karti.pdf ТОВА Е СПИСЬКА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА КАРТИТЕ ПО АЗБУЧЕН РЕД
                          Last edited by talasum; 18.10.2011, 20:21.

Коментар

• Колеги , събудете се . Празни карти за да ни замажат очите
                            Дайте да напишем писмо до европейския съюз , Тук на никой не му пука за това , ще чакат да стане година , две да си вземат лихвите и ние да забравим за невзетите пари.

Коментар

• Още утре ще зааминат две електронни писма по глава правосъдие на електронния сайт на Европейската комисия (ама не българския че там ги трият).Едното ще бъде за предизвикване на проверка за умишлено забавяне работата на съдебна институция с цел облагодетелствуване на групи лица и икономически или правителствени кръгове.Другото ще бъде пак за проверка този път за опит за измама на голяма група от хора и институции с цел успокояване на социалното напрежение поради изборна ситуация.А ако тряба да бъда точен от Европа само се чудят как да установят нарушения и кой чрез глоби да плаща масрафа на Гърция.Но така им се пада на нашите управляващи нека не се жалват че някой ги топи пред Европа щом не чуват лая на кучетата.Просто ми трябва мъничко време до утре за да ги преведа и хоп да им е честито.
                              [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• Карти

Return,
                                Това което пишеш за картите е пълна глупост /както всичко до сега/.
                                Първите карти, които ни раздадоха от ПИБ / не си спомням годината/, човек от счетоводството ми ги донесе лично на мен /на работното място/ и аз ги раздадох на целия отдел.
                                Никой не беше и стъпвал в офис на ПИБ, но тези неща са твърде далечни и неясни за теб. Очевидно си някакъв пълен мазохист, върви си пий психарските хапчета и остави хората на мира.

Коментар

Working...
                                X