IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дай боже всекиму

Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
    Както се казва "чул те господ"!
    Дори и да не е вярно благодаря за събудените ми надежди

Коментар

• RE: GOOD

Както се казва "чул те господ"!

Коментар

• Първоначално изпратено от spring Разгледай мнение
        Е нали хората ще получат едновременно превода? Кои карти ще се заредят на 28 според теб, всичките ли, и ако всичките, значи ли, че останалите, които цял месец имат да прибират карти, едва тогава ще видят преведените си пари? Не става ясно никак.

Карти,сметки,както искате го тълкувайте,ще се заредят в един момент на всички - 28.10.2010 г. и от понеделник ще се раздават по графика,от представители на банката и кремиковци.
        Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
          Не мога да разбера,какъв е проблемът на форумните кукувици,които се чудят в чие гнездо да се наместят!
          Стига опъвахте нервите на хората!
          В Петък/28.102011 г./ ще бъдат заредени сметките с дължимите суми!
          Е нали хората ще получат едновременно превода? Кои карти ще се заредят на 28 според теб, всичките ли, и ако всичките, значи ли, че останалите, които цял месец имат да прибират карти, едва тогава ще видят преведените си пари? Не става ясно никак.
          Поименни списъци, гледам, са качили на сайта. Кой кога точно да отиде.
          Last edited by spring; 26.10.2011, 15:03.

Коментар

• RE:

В Петък/28.102011 г./ ще бъдат заредени сметките с дължимите суми![/QUOTE]

Дали това ще стане обаче, ако до тогава не излезе определението на САС в търговския регистър...

Коментар

• Благодарим на Xman1 за това, че ми отвори очите. Аз мислех, че има специално зарядно за карти и докато спим, идва ФЕЯТА и ги зарежда.

Коментар

• RE

Не мога да разбера как може да обяснява някой какво е "карта" и какво "сметка", а да не знаят реда по който се активира тази "сметка". Или не знаят или пък им доставя удоволствие да дразнят !!! Наистина престанете да пишете глупости и да изнервяте допълнително хората !!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                  Заредени с какво........... с трици ли ?!

Всъщност никой никъде не ги зарежда........ защото в самите карти няма нищо.
                  Но някои хора продължават да си мислят, че от някъде им зареждат картите......... не господа, никой не ви зарежда картите, те са просто една пластмаса......... сметките се зареждат.......... сметкитееее..........

А след като се зареждат сметките веднага възниква въпроса, защо просто хората да не си изтеглят парите директно......... ами им трябват карти ?!

Разбира се веднага следва и отговора.......... единственият смисъл някой да раздава карти в този случай........ е те да са празни.

Моята прогноза е че след изборите всичко ще се затиши.......... целта беше да се разбуди електората да гласува.
                  Не мога да разбера,какъв е проблемът на форумните кукувици,които се чудят в чие гнездо да се наместят!
                  Стига опъвахте нервите на хората!
                  В Петък/28.102011 г./ ще бъдат заредени сметките с дължимите суми!
                  Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• RE:

Хайде стига с тая злоба! Карта... сметка... повечето хора сме наясно с "думичките" и какво стои зад тях. Ами като преведат парите в сметка и човекът "Х" отиде да ги тегли и в банката почнат - ами личната карта ви е друга, ами адреса ви е сменен, ами дрън-дрън-дрън и човекът "Х" реши да заведе дело срещу синдика, че не може да си вземе парите... Очевидно по начина обявен от синдика се обновяват данните за да няма после ама защо на мен така ми се получи... Толкова години минаха сега за един месец бързане мислите ли, че синдика ще си развали рахата. Мисля, че няма повече процедурни пречки за изплащане на парите по първа частична сметка за разпределение. Badboy333 хайде подкрепи ме, че си по наясно с процедурите и т.н., а на сипещите злоба и жлъч - внимавайте да не се удавите в собствен сос!
                    Last edited by MMMVVV; 26.10.2011, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от l_y Разгледай мнение
                      Говори се, че картите ще бъдат заредени с полагащите се суми на хората? още със самото раздаване.

Заредени с какво........... с трици ли ?!

Всъщност никой никъде не ги зарежда........ защото в самите карти няма нищо.
                      Но някои хора продължават да си мислят, че от някъде им зареждат картите......... не господа, никой не ви зарежда картите, те са просто една пластмаса......... сметките се зареждат.......... сметкитееее..........

А след като се зареждат сметките веднага възниква въпроса, защо просто хората да не си изтеглят парите директно......... ами им трябват карти ?!

Разбира се веднага следва и отговора.......... единственият смисъл някой да раздава карти в този случай........ е те да са празни.

Моята прогноза е че след изборите всичко ще се затиши.......... целта беше да се разбуди електората да гласува.
                      Last edited by Xman1; 26.10.2011, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmmmmou Разгледай мнение
                        Бъдете живи и здрави и.... ще ги дочакаме.
                        Мда...
                        Кеф ли ти е да си гладната кокошка, която я лъжат с въображаемо просо?
                        Май ти е кеф.

Но моят съвет е - събуди се! По добре преебан мъж отколкото тъпа наивна кокошка.

Не бъди кокошка, бъди мъж и погледни истината в очите. 0.5% вероятност да вземем някакви пари (по некаква грешка) - това е истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmmmmou Разгледай мнение
                          ......Не може човек, който има да взима някакви пари да не е на ясно в коя банка и при какви условия ще ги вземе.ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ!Те са си наши, а вашите далавери са до тук!КРАЙ!СТИГА!ПИСНА НИ!Защо трябва да стане по трудния начин?И това ще направим, защото сме в правото си.И без качулатковци да ви пазят.Това са наши пари и държим да ги вземем по цивилизования начин.ЯСНО?.......
                          Че ти не си наясно,това е твой проблем!
                          КАЖИ КОЙ Е ЛЕСНИЯТ И ЦИВИЛИЗОВОН НАЧИН!
                          НЕ ГОВОРИ В ПЪРВО ЛИЦЕ МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО/ако знаеш какво значи/!
                          Май ще оправдаем мнението:"Това,кремиковските работници са много тъпи парчета"

Коментар

• Операция "Шменти капели".Не съм го гледал, но нещо не е така.Не може човек, който има да взима някакви пари да не е на ясно в коя банка и при какви условия ще ги вземе.Това щяло да се разбере на място/ отдел кадри/.И всеки щял на място да сключи договор с определената банка.Чакай малко, кой има право да се разпорежда с МОИТЕ ПАРИ, и кой ще решава как да ги взема?Господа идиоти, защо ни правите на маймуни?Стига толкова, на толкова тъпи ли ви изглеждаме?Смешни сте.ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ!Те са си наши, а вашите далавери са до тук!КРАЙ!СТИГА!ПИСНА НИ!Защо трябва да стане по трудния начин?И това ще направим, защото сме в правото си.И без качулатковци да ви пазят.Това са наши пари и държим да ги вземем по цивилизования начин.ЯСНО?Пиша това, защото знам, че има много "ушенца".Дано чуят.
                            Извинявам се на всички колеги за резкия тон, но вие ще ме разберете.
                            Бъдете живи и здрави и.... ще ги дочакаме.
                            Тези, които ни окрадоха, с нашите пари да си направят много ковчези за всичките си близки и в най-скоро време да ги използват.
                            Пожелавам им го от сърце, защото ме принудиха.

Коментар

• Какъв 28.10 ви тресе не знам, като графика за раздаване на картите е от 31.10.
                              За нов такъв не знам?
                              БИГ

Коментар

• Колеги 28 набижава , нека някой който си вземе картата през този ден да напише дали е заредена

Коментар

Working...
                                X