IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от WWI Разгледай мнение
    Когато човек не знае е по добре да си мълчи!
    Когато човек не разбира е хубаво да мълчи!
    Просто подкрепих написаното!
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнение
      Защо сумата в сметката за разпределение е по-голяма?
      Някакво логично обяснение!?
      10%ДОД
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнение
        1.Това значи ли,че няма да са в нова сметка за разпределение и ще се превеждат на старите сметки/в които си получавахме заплатите/?
        2.Имаш ли информация,или предполагаш?
        На новите карти в КТБ.Там синдика има интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
          Ако си подал молба до синдика и си получил справка за дължимите суми, не ти ли направи впечатление, че сумата в сметката за разпределение е по галяма с около 10% от сумата в справката. Така че ще вземеш толкова пари колкото пише в справката на синдика. Аз си пазя всички фишове и това което ми е посочи синдика в справката е вярната сума до стотинка.
          Защо сумата в сметката за разпределение е по-голяма?
          Някакво логично обяснение!?

Коментар

• Първоначално изпратено от WWI Разгледай мнение
            Съкратените през 06.2011г. ще си получат дължимите суми 2-3седмици след голямата група.
            1.Това значи ли,че няма да са в нова сметка за разпределение и ще се превеждат на старите сметки/в които си получавахме заплатите/?
            2.Имаш ли информация,или предполагаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
              +1
              Когато човек не знае е по добре да си мълчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                Абсолютно правилно отбеляза Kreloin, във фишовете за заплати вече е удържан ДОД и тъй като тук вече няколко пъти се спомена, че ще се удържат 10 % т.е. ДОД, не знам защо никой не повдига този въпрос. Моля ако някой е компетентен да обясни. Колкото до следваща сметка за разпределение, то тя касае последно съкратените през 06.2011 и по-рано се говореше (от недостоверен източник), че парите за отпуски и обезщетения се очакват пролетта на 2012 г. Ако някой има по надеждна информация моля да я сподели.
                Съкратените през 06.2011г. ще си получат дължимите суми 2-3седмици след голямата група.

Коментар

• Първоначално изпратено от MMMVVV Разгледай мнение
                  Абсолютно правилно отбеляза Kreloin, във фишовете за заплати вече е удържан ДОД и тъй като тук вече няколко пъти се спомена, че ще се удържат 10 % т.е. ДОД, не знам защо никой не повдига този въпрос. Моля ако някой е компетентен да обясни. Колкото до следваща сметка за разпределение, то тя касае последно съкратените през 06.2011 и по-рано се говореше (от недостоверен източник), че парите за отпуски и обезщетения се очакват пролетта на 2012 г. Ако някой има по надеждна информация моля да я сподели.

Ако си подал молба до синдика и си получил справка за дължимите суми, не ти ли направи впечатление, че сумата в сметката за разпределение е по галяма с около 10% от сумата в справката. Така че ще вземеш толкова пари колкото пише в справката на синдика. Аз си пазя всички фишове и това което ми е посочи синдика в справката е вярната сума до стотинка.
                  БИГ

Коментар

• Нещо не разбирам

Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    +1
                    Плюс 1 ама години ли месеца ли дни ???????

Коментар

• Първоначално изпратено от Olia Popova Разгледай мнение
                      И откъде я измислихте тази дата 28 октомври, като няма решение на Апелативния съд? И ако беше вярна тази дата, медиите вече щяха да са гръмнали?
                      Защото ако бяха измислили 1 октомври, да речем, нема файда.
                      Изборите за Плевнелиев ще са минали вече. А 29 и 30 октомври са почивни (и избирателни) дни. Анадъм?

Ех, мили ми колеги, какви балъци сме само... (отивам да си приготвя големия чувал за парите)
                      Last edited by vmankov; 27.10.2011, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнение
                        Стига опъвахте нервите на хората!
                        В Петък/28.102011 г./ ще бъдат заредени сметките с дължимите суми!
                        +1

Коментар

• RE: ДОД

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmmmmou Разгледай мнение
                            Да, наистина не знам от коя банка да си получа парите.Това не е само мой проблем.
                            Кой решава това?От коя банка да си /и ако си/ получа парите.Че ще си ги получа е ясно, защото са си МОИ.За първо лице единствено число-и ние сме учили.Ти ако не си си е за твоя сметка.Не се заяждай с мен.Няма смисъл, освен ако не си някой на някой.
                            Банката е КТБ.Решава синдика.На датата ,която ти е определена,ще получиш IBAN и дебитна карта.Ако искаш тегли от банка,от банкомат,плащай стоки и услуги.Честито!Мисля че,това е ясно на всички.
                            Не се заяждам!Темата се пълни с глупости ,а никой не казва, кога ще е готова следващата сметка за разпределение.Говори се за ДОД на тези пари а той е удържан предварително и т.н.!?
                            Last edited by Krelion; 27.10.2011, 08:31.

Коментар

• Здравей, Krelion!

Да, наистина не знам от коя банка да си получа парите.Това не е само мой проблем.
                              Кой решава това?От коя банка да си /и ако си/ получа парите.Че ще си ги получа е ясно, защото са си МОИ.За първо лице единствено число-и ние сме учили.Ти ако не си си е за твоя сметка.Не се заяждай с мен.Няма смисъл, освен ако не си някой на някой.

Коментар

• 28 октомври 2011 г.

И откъде я измислихте тази дата 28 октомври, като няма решение на Апелативния съд? И ако беше вярна тази дата, медиите вече щяха да са гръмнали?

Коментар

Working...
                                X