Първоначално изпратено от Алън
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЩе те помоля да не ме слагаш в групата на постоянните ви дразнители! Нито съм като тях без акции, нито злорадствам за това, че някой си губи парите.
А временното дъно се формира точно там, където се очакваше - нивата от началото на годината. Сутринта стана дума вече за тях.
По-важното е оттук накъде?
Аз съм финансов анализатор и се стремя анализите ми винаги да са безпристрастни. А безпристрастност има само тогава, когато не си емоционално обвързан ( в случая не си притежател на акции). На БФБ има няколко компании които определено си заслужава да се инвестира в тях, но поради начина по който е организирана търговията , правила и условия, тези компании автоматично се превръщат в ШИТ като останалите 95 ШИТОВЕ. Както е казал народа - "Покрай сухото и мокрото гори!"
За СОФИКС специално нива над 250 са супер балон по мое лично и БЕЗПРИСТРАСТНО мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДжентълмени , вярно ли че на БФБ-то има сумарно предлагане на 7.5 млн бр. акциисрещу които няма никакво търсене ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеда бе, точно това гледам от -12 на -2,6 сега
луд ден
Да не мислиш че ние тук сме най-умните и сме открили топлата вода?
И те си знаят, че като идва края на търговията трябва да натискат нагоре, че иначе лошо, същото като тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеПо-важното е оттук накъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеТой румънския BET ще вземе да излезе на плюс, от -12% по едно време...
луд ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеДъното винаги се формира неочакваноЩе го осъзнаете с Мастъра и Алчо до месец - два
А временното дъно се формира точно там, където се очакваше - нивата от началото на годината. Сутринта стана дума вече за тях.
По-важното е оттук накъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетой ДАКСа ще вземе да излезе на плюс, направо не е истина
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеОсвен обичайните заподозрени като Мастъра и Алън, не виждам да е пренаселено.
Виж, доста народ се похвали, че е купувал днес, а това рядко е сигнал за дъно.Ще го осъзнаете с Мастъра и Алчо до месец - два
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетой ДАКСа ще вземе да излезе на плюс, направо не е истинатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеИскаш да кажеш , че на вън не ни харчат парите така ли ?
Според теб, такъв човек (ПФ) иска ли да печели от инвестицията си?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение1. Според теб е позитивно някой да харчи безобразно твоите пари, за да си мери (.....) с конкуренцията или просто за да облагодетелства някой?!?
2. Както се казва - не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.
И защо някой да не инвестира в чужди компании, които раздават 5-6 процентни дивиденти и се търгуват на далеч по-атрактивни нива от тукашните? Това, че ти си се ушил само с български акции си е твой проблем.
Коментар
Коментар