IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Никой не трябва да си прави илюзии. До края на Август ще видим нива под 10К при Дау. Стратегията за следващите 3-6 месеца е "продавай при резки покачвания". Най-вероятно през Ноември ще има разпад на еврозоната. До края на годината само Италия има да набира над 350 милиарда евро от пазара. Големият губещ от печатането на евро от ЕЦБ е Германия като кредитор от последна инстанция за еврозоната. Техните вземания от длъжниците ще се обезценяват и в един момент ще има германско изригване...

Какъв оптимизъм. Браво...

Коментар

• Никой не трябва да си прави илюзии. До края на Август ще видим нива под 10К при Дау. Стратегията за следващите 3-6 месеца е "продавай при резки покачвания". Най-вероятно през Ноември ще има разпад на еврозоната. До края на годината само Италия има да набира над 350 милиарда евро от пазара. Големият губещ от печатането на евро от ЕЦБ е Германия като кредитор от последна инстанция за еврозоната. Техните вземания от длъжниците ще се обезценяват и в един момент ще има германско изригване...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        А имаш ли бегла представая защо ? Или само си гледкаш цифрите и цветовете ?
        Ти май имаш проблем с цветовете, особено зеления гледам си се напрегнал нещо

Коментар

• 09.08.2011 .... Инвеститор, продал акциите си, се хапе за гъза от яд:
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            САС 40 и ФТСЕ излязоха на +, дакс още малко му трябва
            какъв ден, от -4-6%...
            А имаш ли бегла представая защо ? Или само си гледкаш цифрите и цветовете ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Рядко ми се случва да го кажа, но мисля че продалите днес наистина ще съжаляват много
              Всяка седмица го чета тук по няколко пъти. Така е от 4 години насам! Що лихви се събраха от депозити за тези 4 години.... Луда работа.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Един луд,луд ден.Няма да се учудя,ако пак всичко падне с 3-4 проц

Коментар

• Дау се опита да подскочи, стигна до +1,5% и се удари грубо в тавана
                  Лошо

Коментар

• САС 40 и ФТСЕ излязоха на +, дакс още малко му трябва
                    какъв ден, от -4-6%...

Коментар

• Рядко ми се случва да го кажа, но мисля че продалите днес наистина ще съжаляват много

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        От 30 компонента на стария Джонс засега само 30 са зелени на Pre-market.
                        С тази изцепка жълтата фланелка за деня е твоя

Коментар

• От 30 компонента на стария Джонс засега само 30 са зелени на Pre-market.

Коментар

А пък аз теб ша та замоля, да не се обясняваш от мое име...
                            Не помня някога да съм се обяснявал от нечие име, още по-малко от твое!

Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                            .....и да натрапваш мнение, че злорадствам. В това твърдение няма и милиграм истина.......
                            Вероятно болшинството четящи тук ще се съгласят с теб ....

Коментар

• На Pre-market Bank of America Corp засега е 5,84 процента нагоре.А бе мечета защо не ядете дренки а ручате жабета?

Коментар

Аз съм финансов анализатор и се стремя анализите ми винаги да са безпристрастни. А безпристрастност има само тогава, когато не си емоционално обвързан ( в случая не си притежател на акции). На БФБ има няколко компании които определено си заслужава да се инвестира в тях, но поради начина по който е организирана търговията , правила и условия, тези компании автоматично се превръщат в ШИТ като останалите 95 ШИТОВЕ. Както е казал народа - "Покрай сухото и мокрото гори!"

За СОФИКС специално нива над 250 са супер балон по мое лично и БЕЗПРИСТРАСТНО мнение.
                                Петре,
                                ти си толкова финансов анализатор ... колкото аз съм истинския Бъфет.

за теб едно е 100% доказано - зануляваш сметки без никакво забавяне.

жив и здрав бъди
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X