IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗаЮвците продадоха... Така, че утре май сме на зелено...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Лесно ти е на теб ,все ще ги направиш а аз още 4К ....
      При нас дъщерята е заслужил инвеститор а аз чирак...
      Ами за голямо неудоволствие на бащите, дъщерите им порастват!

Аз пък се молех синовете ми по-скоро да пораснат. И до сега не са!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Който се е предоверявал на тия двамата анализатори ,според мен е сбъркал!!!
        А и обикновено вървят след събитията!!!
        Джиросай си артиите в полза на правнуците - дано те имат повече късмет ...ама надали ....Преди събитията ,разбира се ....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Неизвестен спечели $8 млрд. от снижаването на US рейтингa
          09.08.2011, 14:22 (обновена 09.08.2011, 16:06)
          news.bg

Неизвестен инвеститор е заложил 850 млн. долара на това, че САЩ ще загубят първокласния си кредитен рейтинг, информира money.bg, позовавайки се на The Daily Mail.

Условията на залога са били 10 към 1 и сега финансистът ще заработи повече от 8 млрд. долара.

Вестникът отбелязва, че според слуховете, които циркулират, това може да е известният финансист и милиардер Джордж Сорос. Припомняме, той спечели огромна сума (около 1 млрд. долара), като игра през 1992 г. за срива на британския паунд.

Източници на изданието твърдят, че този път Сорос няма нищо общо със спекулациите около американския кредитен рейтинг.

Не е изключено, за да заложи такава огромна сума, това да е човек, добрал се вътрешна информация за намеренията на агенцията S&P да понижи кредитния рейтинг на САЩ от "ААА" до "АА+".

На този етап не е известно какъв ефект ще произведе за световната икономика това решение, но вече е налице паника и срив на фондовите борси.
          Ай сиктир бе! Първо си рекох, че тия дни светът съвсем се е изчанчил, но после видях "източника" на "новината" и се успокоих.

П.С. Което и показва "нивото" на една българска финансова медия..... да ми цитира Дейли Мейл е все едно да цитира Шок, Уикенд, България днес и Всеки ден.
          Last edited by netware5; 09.08.2011, 19:00.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Ти сега бъзикаш ли ме? И аз скоро ще стана такъв - само 80 мнения ми остават, и затова спамя яко ....

Лесно ти е на теб ,все ще ги направиш а аз още 4К ....
            При нас дъщерята е заслужил инвеститор а аз чирак...

Коментар

• тия двама "анализатори" и тук ли ви забавляват
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Пардон!!!Заслужили инвеститори!!!
                Ти сега бъзикаш ли ме? И аз скоро ще стана такъв - само 80 мнения ми остават, и затова спамя яко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  То пък едни анализатори ..... недей да ме разсмиваш, моля ....
                  Пардон!!!Заслужили инвеститори!!!

Коментар

То пък едни анализатори ..... недей да ме разсмиваш, моля ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Няма съ пуашиш. Тази вечер Фед ще смъкнат лихвата на нула както направиха швейцарците преди седмица и всичко ще е наред... Е, поне за месец-два докато приключат летните почивки на важните гъзове.

К3 и европейците също могат на пипнат лихвата за по голям ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Явно имате поставена задача ,кой най много канарчета ке хване.Като сме на БФБ да не ядем доматите с колчетата....
                        На нашата борсичка може и да няма корекция но на ДАХ ,ДАУ е задължително ако пазара е мечи за следващият спад.И така пада ДАХ с 2К пункта и може да падне с още 2К че Германия фалира или е започнала война... е от само себе си.
                        Дсе пак сме гледали ДАУ за един ден да падне. 1500 пункта и на другиеят 700 да върне....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Прав е човека,че даже е оптимист . Аз Dow го давам под 9500 до 20.08. - анализаторски , може и да не съм прав

Явно имате поставена задача ,кой най много канарчета ке хване.Като сме на БФБ да не ядем доматите с колчетата....
                          На нашата борсичка може и да няма корекция но на ДАХ ,ДАУ е задължително ако пазара е мечи за следващият спад.И така пада ДАХ с 2К пункта и може да падне с още 2К че Германия фалира или е започнала война... е от само себе си.
                          Дсе пак сме гледали ДАУ за един ден да падне. 1500 пункта и на другиеят 700 да върне....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Какъв оптимизъм. Браво...
                            Няма съ пуашиш. Тази вечер Фед ще смъкнат лихвата на нула както направиха швейцарците преди седмица и всичко ще е наред... Е, поне за месец-два докато приключат летните почивки на важните гъзове.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Прав е човека,че даже е оптимист . Аз Dow го давам под 9500 до 20.08. - анализаторски , може и да не съм прав
                              На базата на какъв анализ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Какъв оптимизъм. Браво...
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X