IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Аъммм браво браво... А замислял ли си се да играеш по-често тото 2? С твоя късмет там ще ти е още по-лесно да печелиш.
    Не, не съм се замислял Защо мислиш че взимането на решение за продажба или покупка въз основа на движението на пазара в реално време е изцяло късмет. Ти лично как би взимал решение за това кога конкретно да купуваш или продаваш акции ? Наистина ми е интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      По тази логика и NYSE, NASDAQ, DAX, CAC и още и още трябва да ги квалифицираш като ненормалници. Ама там има къси, а тук сте с усмирителни ризи и не разбирате какво е това - волатилност. Тук трябва да вървите само НАПРЕД и да мислите всички останали за по-глупави от вас. Което е добре.
      А дали е така.... кой, кой ще ви каже.....
      http://vbox7.com/play:1640b2ee
      Нещо иглеждаш изнервен, да не си румънец?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Визията ми за бъдещето е оптимистична. Това ми стига.

Харесал съм едно десетина компании, достатъчно ликвидни по моите критерии, със задоволително добри мажоритари и с достатъчно добър фундамент и от там нататък всяко решение за влизане или излизане се взима на момента. само според това на къде върви нашия пазар, как се движат чуждите и как върви самата компания. Не бих могъл да кажа кога ще купувам или кога ще продавам и 1 ден преди да го направя. А понякога за продажби съм решавал за 5 минути в рамките на сесията. Често без изобщо да съм имал намерение за това. Просто не ми харесва как върви нещо и взема че махна 10-20% от него.
        Аъммм браво браво... А замислял ли си се да играеш по-често тото 2? С твоя късмет там ще ти е още по-лесно да печелиш.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
          В смисъл, че вчера по едно време бяха паднали с над 15 %, след това завършиха почти на нула, а днес бяха качили над 6 %. За 24 часа разлика в индекса близо 25 %
          По тази логика и NYSE, NASDAQ, DAX, CAC и още и още трябва да ги квалифицираш като ненормалници. Ама там има къси, а тук сте с усмирителни ризи и не разбирате какво е това - волатилност. Тук трябва да вървите само НАПРЕД и да мислите всички останали за по-глупави от вас. Което е добре.
          А дали е така.... кой, кой ще ви каже.....
          http://vbox7.com/play:1640b2ee

Коментар

• Още отсега знам какво ще говорят ПФ-тата след 3-4 години - криза е и акциите паднаха, затова ви изгубихме парите. А вие ги питайте - някой би ли ви с тояга по главата да купувате акции на бфб-то? Виж аз как изкарвам пари даже и по време на криза... депозитите ми носят лихви всеки ден! И доходността ми е с пъти по-висока отколкото на ПФ-тата.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Визията ми за бъдещето е оптимистична. Това ми стига.

Харесал съм едно десетина компании, достатъчно ликвидни по моите критерии, със задоволително добри мажоритари и с достатъчно добър фундамент и от там нататък всяко решение за влизане или излизане се взима на момента. само според това на къде върви нашия пазар, как се движат чуждите и как върви самата компания. Не бих могъл да кажа кога ще купувам или кога ще продавам и 1 ден преди да го направя. А понякога за продажби съм решавал за 5 минути в рамките на сесията. Често без изобщо да съм имал намерение за това. Просто не ми харесва как върви нещо и взема че махна 10-20% от него.

Коментар

Приятно бълбукане...
                http://www.bloomberg.com/news/2011-0...aps-climb.html
                Щом не те кефи, няма как да не се изкара от там

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  В смисъл?
                  В смисъл, че вчера по едно време бяха паднали с над 15 %, след това завършиха почти на нула, а днес бяха качили над 6 %. За 24 часа разлика в индекса близо 25 %

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Не им е лош отчета, заради теб ще се пробвам утре
                    Приятно бълбукане...
                    http://www.bloomberg.com/news/2011-0...aps-climb.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      зеленичкия виж кво разправя Стамбата
                      Стамбата е симпатяга, но е една идея по-зле от Рубини като куци препоръки и на светлинни години от неговите печалби от спам.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        И аз така, единствената разлика в такъв случай между нас е доходността ни.
                        може би и това че на мен не ми и хрумва да си задавам подобни въпроси, каквото стане, това е.

Коментар

Браво наистина, надявам се и аз да постигна ако не същите, то пане да се доближа до твоите успехи. Според теб колко ще е Софикс след 1-2 месеца?
                          зеленичкия виж кво разправя Стамбата 102 -118 ще е Софикса след време

прогноза от
                          28.03.2011, 17:39
                          вервам му да знаеш щото от 2008 си е продал всичко
                          http://www.investor.bg/forum/showthr...?t=8214&page=2
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Нямам идея.
                            И аз така, единствената разлика в такъв случай между нас е доходността ни.

Коментар

Занимава се от 10 но човекът си го каза - търгува от година и половина.

Сосиете Женерал във Франция май ще духат супата. В момента в който френската хазна ги национализира на 100% то бъдете сигурни че кредитният рейтинг на Франция отива на кино а с него и еврото като единна валута!... А вие тук си играйкайте на спецове по търговия на бфб-то.... бфб-то е една голяма смешка и недоразумение. Там пари правят само мажовците. Камилчетата дългосрочно духат супата. Жалко за париците за пенсия на народеца... безпросветно и институционално издухани през частни джобове.
                              Уфф, сега и в Сосиатето ли ще ме караш да влизм

Не им е лош отчета, заради теб ще се пробвам утре

Коментар

Браво наистина, надявам се и аз да постигна ако не същите, то пане да се доближа до твоите успехи. Според теб колко ще е Софикс след 1-2 месеца?
                                Нямам идея.

Коментар

Working...
                                X