IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Извинявай, от колко време се занимаваш с БФБ?
    Занимава се от 10 но човекът си го каза - търгува от година и половина.

Сосиете Женерал във Франция май ще духат супата. В момента в който френската хазна ги национализира на 100% то бъдете сигурни че кредитният рейтинг на Франция отива на кино а с него и еврото като единна валута!... А вие тук си играйкайте на спецове по търговия на бфб-то.... бфб-то е една голяма смешка и недоразумение. Там пари правят само мажовците. Камилчетата дългосрочно духат супата. Жалко за париците за пенсия на народеца... безпросветно и институционално издухани през частни джобове.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      10 години май ще станат
      Браво наистина, надявам се и аз да постигна ако не същите, то пане да се доближа до твоите успехи. Според теб колко ще е Софикс след 1-2 месеца?

Коментар

Не гледам български новини и нямам идея какво е говорил. А объркаш ли посоката просто излизаш, не виждам нищо сложно в това. След това като обърканата посока спре да бъде объркана пак влизаш. Ако това е нещо сложно моля да ме извините.
        Всъщност е сложно, както е сложно ако купиш добре подценен актив да изчакаш да си вземеш печалбата!

Всичко се върти около това, какво сложно има ?

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          10 години май ще станат

Коментар

Човек ако не може да печели от дълги, определено му е било твърде рано да се втурва на къси.

Ами знам до къде ме води - 2009 почти 100% отгоре, 2010 20% отгоре, до сега от 2011 към 40% ще видим колко ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Да си ги харчиш с удоволствие и най-вече заплатата от ПФ или ДФ.
              Не всичко е конспирация.

Коментар

Човек ако не може да печели от дълги, определено му е било твърде рано да се втурва на къси.

Ами знам до къде ме води - 2009 почти 100% отгоре, 2010 20% отгоре, до сега от 2011 към 40% ще видим колко ще стане.
                Да си ги харчиш с удоволствие и най-вече заплатата от ПФ или ДФ.

Коментар

• Човек ако не може да печели от дълги, определено му е било твърде рано да се втурва на къси.

Коментар

Не гледам български новини и нямам идея какво е говорил. А объркаш ли посоката просто излизаш, не виждам нищо сложно в това. След това като обърканата посока спре да бъде объркана пак влизаш. Ако това е нещо сложно моля да ме извините.
                    Те тва ти думам - За теб посоката е само една - НАПРЕД и най-много да закъсаш когато ти свърши бензина (парите). Ама накъде води това напред, само ти си знаеш.

Ти всъщност знаеш накъде, но си траеш.....

Коментар

• Не гледам български новини и нямам идея какво е говорил. А объркаш ли посоката просто излизаш, не виждам нищо сложно в това. След това като обърканата посока спре да бъде объркана пак влизаш. Ако това е нещо сложно моля да ме извините.

Коментар

Нямам нищо общо с никой мажоритар, пък печеля пари. И определено е най-лесното място за това. Тук нещата стават бавно, мудно, очакванията се формират след новините, а не преди тях, и след като формират очакванията човек понякога има месеци за да действа по тях преди пазара да ги отрази. Изобщо райско кътче за човек който знае какво прави. За това и държа такъв голям процент в български акции.
                        Това че е бавно и мудно поради липса на нещо си....в държавната борса няма как да е предимство.Даже и за теб.Но ще разбереш и това.
                        От 2009г. тази борса върви обратно на останалите поне това се забелязваше,за да се прецакат такива като теб.
                        Но понеделник и вторник стана нещо друго и ново.Последваха световните индекси.Явно вече ще ги и последват нагоре,три години на вятъра са това и за мажовци и за вътрещари и за останалите фондове,които пък как ще се продават от тук нататък с този начин на инвестиране,въобще не ги виждам.Нима не взимат интервюта от мажоритарите преди да инвестират.

Печеленето е в тези разлики от няколко % за един или два дни.Но през три месеца.
                        Другото е изкарването на по ниска средна цена,което е по удачно.

Иначе и тука и при Дау по подразбиране сме нагоре.Само дето при нас шизофренията взима връх.

Коментар

Нямам нищо общо с никой мажоритар, пък печеля пари. И определено е най-лесното място за това. Тук нещата стават бавно, мудно, очакванията се формират след новините, а не преди тях, и след като формират очакванията човек понякога има месеци за да действа по тях преди пазара да ги отрази. Изобщо райско кътче за човек който знае какво прави. За това и държа такъв голям процент в български акции.
                          Явно облъчваш четящите тук. Решил си го - правиш го.

За мен БФБ е като автомобил без задна скорост. Объркаш ли посоката - няма връщане. Само завиваш в определена посока НАПРЕД, за да паднеш в най-плитката пропаст.

Ти може и да си някой изпълнителен директор на пенсионен фонд. Няма да се учудя, след като вчера гледах изказването на И.Д. на БФБ за медиите.........

И двамата имате "страхотна логика"!!!!!!

Коментар

БФБ изобщо не е "детска градина", това е дом за изостанали (вие) с възпитатели (мажоритарите). Ако си различен от възпитател - това е най-трудното място на света за печелене на пари.

Коментар

Аз не се оплаквам от инвестициите ми в България. Интересно ми е след като смяташ че не може да се печели от БФБ, която по личното ми мнение е като детска градина, т.е. може би най-лесния пазар изобщо от тези на които съм стъпвал, как очакваш да печелиш от чужди пазари.
                              БФБ изобщо не е "детска градина", това е дом за изостанали (вие) с възпитатели (мажоритарите). Ако си различен от възпитател - това е най-трудното място на света за печелене на пари от аутсайдерите (външните хора).

П.П. вече и "възпитателите" се задъхват в печеленето. Щото не трябва само другите да са глупави, трябва и ти да си умен.
                              Last edited by anon6706; 10.08.2011, 20:02.

Коментар

Щом говориш за "инвестиции", значи няма какво повече да си кажем.
                                Аз не се оплаквам от инвестициите ми в България. Интересно ми е след като смяташ че не може да се печели от БФБ, която по личното ми мнение е като детска градина, т.е. може би най-лесния пазар изобщо от тези на които съм стъпвал, как очакваш да печелиш от чужди пазари.

Коментар

Working...
                                X