Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКой ти е казал, че не съм абониран?
А и защо междувременно да не работя това, което ми харесва?
Вие тук все мечтаете за еднократната печалба и после да сте 100 години на хеликоптери, острови и с готини мацки. Е, няма такъв филм.....
Между другото под 30% от инвестициите са ми в български акции, така че да кажем че си имам идея и от достатъчно много чужди пазари
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Като не си на вчера на пазарите чудно как не ти се избила от главата мисълта, че човек може да се абонира за печалби от тях, и да си получава лептата всеки месец че да си плаща сметките.
А и защо междувременно да не работя това, което ми харесва?
Вие тук все мечтаете за еднократната печалба и после да сте 100 години на хеликоптери, острови и с готини мацки. Е, няма такъв филм.....
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи изобщо не заслужаваш коментар от мен.
Бъди жив, здрав и щастлив!
А това дали заслужавам или не.....какво да ти кажа,нито съм те обидил с нещо,нито нищо.Какъв ти е проблема.С какво да заслужа вниманието ти,че и да коментираш.
Нещо много хвърчите,нищо тя земята е твърда. хяхях
Явно не трябва да ти се говори за Дянков.
Много го плюеше Дянков.А това би трябвало да се дължи на икономическа или финансова ти логики.Само че,уж .....Last edited by SoKoLoV; 10.08.2011, 19:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо ми говориш глупости?!??! Аз да не съм от вчера на пазарите.
Я ми кажи как ще печелиш от падащ тренд на БФБ?????????????
Ейййй, не се спряхне с глупостите си.
Аз лично не познавам никой който да живее само и единствено от спекула. За това пък познавам много хора, които са тръгнали надъхано и след максимум година две почват да приказват как са им обрали парите пазарите.
Като не си на вчера на пазарите чудно как не ти се избила от главата мисълта, че човек може да се абонира за печалби от тях, и да си получава лептата всеки месец че да си плаща сметките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеЧак мутренски фирми,това какво твърдение е .....
Отдавна не са такива и на всичкото отгоре си плащат на мениджърите.
Няма как фирма с капитализация за милиарди и годишен доход от няколко десетки милиона лв. да е шит или там подобни определения.
Точно в това се изразява шизофренията на участниците...ама нищо има време.
Само че,отдавана няма положителни очаквания от фундамент и отчети.Има явно само страх.Което е доста странно.....не сме в депресия,все пак.
След време ще продават борсата и централен депозитар,което би трябвало по пазарен принцип да отсее добрите "корпоративни практики"
А да не говорим за Дянков.Всичките ти глупости по негов адрес си останаха такива.
И така ....
Бъди жив, здрав и щастлив!
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПоследните няколко години доста хора възприемаха БФБ за забавление, защото имаха нормални доходи. Е, оказа се, че БФБ е по-скоро хазарт, а съвсем скоро - гроб на техните спестявания.
Ще има малцина оцелели, които ВЪПРЕКИ БФБ и благодарение на взетите поуки, ще започнат да печелят на други борси, а не да наливат парите си в мутренските фирми.
П.П. Няма да забравя как преди 2-3 години един форумец убеждаваше останалите да купуват акции на една от фирмите на един трибуквен собственик, защото нямало как акциите на приближените на властта фирми да паднат. Гнусотия......
Отдавна не са такива и на всичкото отгоре си плащат на мениджърите.
Няма как фирма с капитализация за милиарди и годишен доход от няколко десетки милиона лв. да е шит или там подобни определения.
Точно в това се изразява шизофренията на участниците...ама нищо има време.
Само че,отдавана няма положителни очаквания от фундамент и отчети.Има явно само страх.Което е доста странно.....не сме в депресия,все пак.
След време ще продават борсата и централен депозитар,което би трябвало по пазарен принцип да отсее добрите "корпоративни практики"
А да не говорим за Дянков.Всичките ти глупости по негов адрес си останаха такива.
И така ....
Ето ги пък тия,какво продават Дау,като там само ит-компаниите имат по няколко милиарда лева приходи по отчетите по тримесечия....
http://www.google.com/financeLast edited by SoKoLoV; 10.08.2011, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧуждите пазари, форекса, само дават усещането, че може да се печели по-лесно. Просто имат доста повече шум. Въпроса е че да се печели от този шум е прекалено трудно. Печели се лесно от тренд, а не от шум. Но от тренд се печели бавно.
Я ми кажи как ще печелиш от низходящ тренд на БФБ?????????????
Ейййй, не се спряхте с глупостите си.
Коментар
-
Чуждите пазари, форекса, само дават усещането, че може да се печели по-лесно. Просто имат доста повече шум. Въпроса е че да се печели от този шум е прекалено трудно. Печели се лесно от тренд, а не от шум. Но от тренд се печели бавно.
Разбира се всеки с разбиранията си, аз лично не бих разчитал по никакъв начин да си плащам разходите от спекулации. Това създава прекалено много напрежение, пък на мен ми харесва спокойствието. Ако нещо ме кара да си губя съня предпочитам това нещо да не го правя.
Пък и високите нива на стрес хормони никак не са полезни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа изкарва човек пари на месец само от пазари, поне по моите разбирания е нещо крайно безрасъдно. Ако има достатъчно кинти за това са лихвите. Като остатъка е за акции. Ако няма достатъчно кинти по-добре да се занимава с истинска работа, вместо да превръща инвестициите в хазарт. Иначе в края на краищата няма да има нито работа нито кинти
Ще има малцина оцелели, които ВЪПРЕКИ БФБ и благодарение на взетите поуки, ще започнат да печелят на други борси, а не да наливат парите си в мутренските фирми.
П.П. Няма да забравя как преди 2-3 години един форумец убеждаваше останалите да купуват акции на една от фирмите на един трибуквен собственик, защото нямало как акциите на приближените на властта фирми да паднат. Гнусотия......
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАма нали докато я има тази волатилност, трябва да ядем, да се лекуваме, да си плащаме тока, интернета и т.н., т.е. да имаме поне някакви средства.
То верно, че повечето във форума са на заплата, ама едва ли са тук, защото могат да живеят от нея (заплатата)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен не са глупости, волатилността ражда волатилност, след толкова рязко движение на пазарите почти винаги има ново рязко движение, но постепенно тази волатилност намалява.
То верно, че повечето във форума са на заплата, ама едва ли са тук, защото могат да живеят от нея (заплатата)....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВиждам, грамотен си. Що тогава ръсиш такива глупости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, на твоята няма ли вълни
Коментар
Коментар