If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аъммм браво браво... А замислял ли си се да играеш по-често тото 2? С твоя късмет там ще ти е още по-лесно да печелиш.
Не, не съм се замислял Защо мислиш че взимането на решение за продажба или покупка въз основа на движението на пазара в реално време е изцяло късмет. Ти лично как би взимал решение за това кога конкретно да купуваш или продаваш акции ? Наистина ми е интересно
По тази логика и NYSE, NASDAQ, DAX, CAC и още и още трябва да ги квалифицираш като ненормалници. Ама там има къси, а тук сте с усмирителни ризи и не разбирате какво е това - волатилност. Тук трябва да вървите само НАПРЕД и да мислите всички останали за по-глупави от вас. Което е добре.
А дали е така.... кой, кой ще ви каже..... http://vbox7.com/play:1640b2ee
Визията ми за бъдещето е оптимистична. Това ми стига.
Харесал съм едно десетина компании, достатъчно ликвидни по моите критерии, със задоволително добри мажоритари и с достатъчно добър фундамент и от там нататък всяко решение за влизане или излизане се взима на момента. само според това на къде върви нашия пазар, как се движат чуждите и как върви самата компания. Не бих могъл да кажа кога ще купувам или кога ще продавам и 1 ден преди да го направя. А понякога за продажби съм решавал за 5 минути в рамките на сесията. Често без изобщо да съм имал намерение за това. Просто не ми харесва как върви нещо и взема че махна 10-20% от него.
Аъммм браво браво... А замислял ли си се да играеш по-често тото 2? С твоя късмет там ще ти е още по-лесно да печелиш.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
В смисъл, че вчера по едно време бяха паднали с над 15 %, след това завършиха почти на нула, а днес бяха качили над 6 %. За 24 часа разлика в индекса близо 25 %
По тази логика и NYSE, NASDAQ, DAX, CAC и още и още трябва да ги квалифицираш като ненормалници. Ама там има къси, а тук сте с усмирителни ризи и не разбирате какво е това - волатилност. Тук трябва да вървите само НАПРЕД и да мислите всички останали за по-глупави от вас. Което е добре.
А дали е така.... кой, кой ще ви каже..... http://vbox7.com/play:1640b2ee
Още отсега знам какво ще говорят ПФ-тата след 3-4 години - криза е и акциите паднаха, затова ви изгубихме парите. А вие ги питайте - някой би ли ви с тояга по главата да купувате акции на бфб-то? Виж аз как изкарвам пари даже и по време на криза... депозитите ми носят лихви всеки ден! И доходността ми е с пъти по-висока отколкото на ПФ-тата.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Визията ми за бъдещето е оптимистична. Това ми стига.
Харесал съм едно десетина компании, достатъчно ликвидни по моите критерии, със задоволително добри мажоритари и с достатъчно добър фундамент и от там нататък всяко решение за влизане или излизане се взима на момента. само според това на къде върви нашия пазар, как се движат чуждите и как върви самата компания. Не бих могъл да кажа кога ще купувам или кога ще продавам и 1 ден преди да го направя. А понякога за продажби съм решавал за 5 минути в рамките на сесията. Често без изобщо да съм имал намерение за това. Просто не ми харесва как върви нещо и взема че махна 10-20% от него.
В смисъл, че вчера по едно време бяха паднали с над 15 %, след това завършиха почти на нула, а днес бяха качили над 6 %. За 24 часа разлика в индекса близо 25 %
Занимава се от 10 но човекът си го каза - търгува от година и половина.
Сосиете Женерал във Франция май ще духат супата. В момента в който френската хазна ги национализира на 100% то бъдете сигурни че кредитният рейтинг на Франция отива на кино а с него и еврото като единна валута!... А вие тук си играйкайте на спецове по търговия на бфб-то.... бфб-то е една голяма смешка и недоразумение. Там пари правят само мажовците. Камилчетата дългосрочно духат супата. Жалко за париците за пенсия на народеца... безпросветно и институционално издухани през частни джобове.
Коментар