IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Ако на някой му пречат кинтите аз ще му помогна да се отърве от тях
    къш. птицо, къш
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Като гледам как секна ентусиазма в Европа, а в Щатите е доста умерен, ми се струва, че днешното покачване е просто флуктуация. Лека реакция на силното пропадане. И че предстои ново надолу. Колкото и да не ми се иска...
      Ами ДА - всеки тренд си имата своята корекция.

не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Като гледам как секна ентусиазма в Европа, а в Щатите е доста умерен, ми се струва, че днешното покачване е просто флуктуация. Лека реакция на силното пропадане. И че предстои ново надолу. Колкото и да не ми се иска...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ок , затова си Заслужил инвеститор.Покорно нема се обаждам неподготвен.Хау

Коментар

• кви хашове , кви простотии ?
            само бело шмъркам , кислородче
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ти как си я предстаяш ,всеки ден по 2-3% , доволно всеки ден + 0.20-0.30%

Коментар

• Нещо на Запад оптимизъма изфиряса.... като слаба ракия.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• става ми обаче смешно, как се опитвате да си давате кураж с разни геополитически събития , дето ама грам не влияят на така наречената БъФъБЪ

Ясно , ти живееш на друга планета,абе ти май ползваш хашиш майна.Какво виждаш през дима о жрецо

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                    Рооки майна , никой не ти говори буквално за либия , ти явно доста добре знаеш това че сирия не е такъв нефтен коз , но ако си се набълбукал с дълъг петрол е твой проблем и никак не ми е приятно да ти го кажа.
                    не търгувам петрол , и да търгувах обаче не бих се набутал много при средна продължителност на трейд 10 - 15 мин
                    става ми обаче смешно, как се опитвате да си давате кураж с разни геополитически събития , дето ама грам не влияят на така наречената БъФъБЪ
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Рооки майна , никой не ти говори буквално за либия , ти явно доста добре знаеш това че сирия не е такъв нефтен коз , но ако си се набълбукал с дълъг петрол е твой проблем и никак не ми е приятно да ти го кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                        Триполи падна , нещата от днес почват да се нареждат в положителна посока.Честито на устискалите.
                        Устискали кво ?
                        нашенски акции ли? у ред ли си бре ?
                        след либия , сирия ще ви е проблема , после мианмар , после в северна корея нещо ше стане и все ще им пречи на бефебейските акцийки

то бива болни мозъци смазани от загубите на нашта борсичка бива, ама тва твоето е .......

Коментар

• Триполи падна , нещата от днес почват да се нареждат в положителна посока.Честито на устискалите.

Коментар

• През септември мечките ходят на муре че е по-евтино но не разбрах защо някои от тях ша тръгват днес още по икиндия?

Коментар

• FTSE 100 5,168.88 +128.12 +2.54%
                              Chart for FTSE 100
                              DAX 5,574.54 +94.54 +1.73%
                              Chart for DAX
                              CAC 40 3,106.13 +89.14 +2.95%

S&P Futures 1,142.60 +18.60 +1.65%
                              Nasdaq Futures 2,078.25 +37.25 +1.83%
                              Dow Futures 10,975.00 +155.00 +1.43%

Коментар

• От утре започва голямото дъъълго изкачване/честито на закупилите/

Коментар

Working...
                                X