If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам как секна ентусиазма в Европа, а в Щатите е доста умерен, ми се струва, че днешното покачване е просто флуктуация. Лека реакция на силното пропадане. И че предстои ново надолу. Колкото и да не ми се иска...
Ами ДА - всеки тренд си имата своята корекция.
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Като гледам как секна ентусиазма в Европа, а в Щатите е доста умерен, ми се струва, че днешното покачване е просто флуктуация. Лека реакция на силното пропадане. И че предстои ново надолу. Колкото и да не ми се иска...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Рооки майна , никой не ти говори буквално за либия , ти явно доста добре знаеш това че сирия не е такъв нефтен коз , но ако си се набълбукал с дълъг петрол е твой проблем и никак не ми е приятно да ти го кажа.
не търгувам петрол , и да търгувах обаче не бих се набутал много при средна продължителност на трейд 10 - 15 мин
става ми обаче смешно, как се опитвате да си давате кураж с разни геополитически събития , дето ама грам не влияят на така наречената БъФъБЪ
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Рооки майна , никой не ти говори буквално за либия , ти явно доста добре знаеш това че сирия не е такъв нефтен коз , но ако си се набълбукал с дълъг петрол е твой проблем и никак не ми е приятно да ти го кажа.
Триполи падна , нещата от днес почват да се нареждат в положителна посока.Честито на устискалите.
Устискали кво ?
нашенски акции ли? у ред ли си бре ?
след либия , сирия ще ви е проблема , после мианмар , после в северна корея нещо ше стане и все ще им пречи на бефебейските акцийки
то бива болни мозъци смазани от загубите на нашта борсичка бива, ама тва твоето е .......
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар