Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да не си объркал нещо индексите, говоря ти за Sofix, а не за BG REIT
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДа не си объркал нещо празниците, днес е 6 септември, а не 1 априлМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВ края на месеца да не се окаже, че SOFIX ще стигне 440
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеА губиш време и ресурс на вятъра
ВРЕМЕ Е ЗА ПОКУПКИ !!!
Пък и може ли човекът да не иде на Плис-плис?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз, Императорът, снощи се върнах от плис-плис и не съм следил нищо.
Единствените две положителни неща на БФБ са:
1. Цените са ниски и ще останат такива поне още 18 месеца.
2. Мандатът на поскомунистическата хунта, оглавявана от Картофоподобният все ще изтече.
Връзката между едното и другото е очевидна.
ВРЕМЕ Е ЗА ПОКУПКИ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеПо дяволите, сега видях ,златото и среброто са замразени ,не мръдват въобщеВалутите ги има като продажби и покупки ,но никакъв метал не се продава и купува
Да не е свършил
www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеМи нали ако не можеш победи кризата ,възползвай се от нея .По един или друг начин
Не бачка форекса -спотовете трептят) На моя си има котировки. Мърдат от 4090 до 4092 и обратно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнениеФорекс чарта блокираНякой знае ли причината
Ох ,ден на труда
Коментар
-
Форекс чарта блокираНякой знае ли причината
Ох ,ден на трудаLast edited by dani de vito; 05.09.2011, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпе, какво го правиш онова златце?
Няма ли да продаваш?
Единствените две положителни неща на БФБ са:
1. Цените са ниски и ще останат такива поне още 18 месеца.
2. Мандатът на поскомунистическата хунта, оглавявана от Картофоподобният все ще изтече.
Връзката между едното и другото е очевидна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар