IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Козльо,ето нещо и за тебе.Дано ти оправи настроението.
    http://www.vbox7.com/play:0a9a89ed
    Генерале, с тези кози дадености, започва да прилича на т.нар. "козолуп". Но е по-прост от него
    Не е препоръка

Коментар

Моето настроение предполагам винаги е по-добро от твоето.
      И не изпадам в депресивна фатмашка недостатъчност.
      И козльо викай на баща си. От дъртия пръч достойно пръчлЕ се е пръкнало.
      Last edited by Три без коз; 14.02.2012, 11:40.

Коментар

• Трите козленца

Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Фатмак избушен, някои неща може да си ги виждал, но никога не са ти били ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Нека продават . Ние ще купуваме .
          Kaкво ще купуваш бе шема, злото ли

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Много си бил тънък бе пич....Да ти имам ника иначе.......Не издържа ха нервите..........продаде....Е нищо де ....ще купиш пак.....Ххахахахахх....как бързо обърна палачинката......Гриинхорн си ти....гриииинннхорн

Аре наздраве
            евала ако е разпродал, но едва ли ... няма akъл за тая работа.

Коментар

Козльо,наясно съм,че не мога да влияя съществено на индексите.Коментирам деня.Това,което е зададено от други.И още нещо.Такива като тебе не само,че съм виждал,но все по-често ги срещам.Например Берти.След като я оплескаха с Хаяско в жалкото холдче,сега се е преместил в други теми.Забавно,но без видим резултат.И докато се забавляваме,на път сме за пореден път да тестваме ниво 300.Но и това не е нещо ново."Ветер с моря дул, ветер с моря дул,Нагонял беду, нагонял беду...".
              гаки,
              я по-добре влючи и лалка, че иначе няма кой да ти се върже на глупостите.
              наблегни на картинките, защото 'връзването' не ти се отдава. В холда за момента няма с кой да се коментира...всъщност има доста неща, но тях ги коментираме на едно друго място, където може да се води нормален разговор без разни странни индивиди да се опитат да кажат нещо с чужди мисли и картинки, а по отношение на профита - там имам доволно и пак ще имам, но това не мисля, че ти е интересно.

жив и здрав бъди и свиквай,че няма как да знаеш интересните неща ...при положение, че си губиш времето да ровиш за картинки и тн ..щуротии.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• А Геко е толкова смешен, че искрено ме развесели.

Коментар

Козльо,наясно съм,че не мога да влияя съществено на индексите.Коментирам деня.Това,което е зададено от други.И още нещо.Такива като тебе не само,че съм виждал,но все по-често ги срещам.Например Берти.След като я оплескаха с Хаяско в жалкото холдче,сега се е преместил в други теми.Забавно,но без видим резултат.И докато се забавляваме,на път сме за пореден път да тестваме ниво 300.Но и това не е нещо ново."Ветер с моря дул, ветер с моря дул,Нагонял беду, нагонял беду...".

Фатмак избушен, някои неща може да си ги виждал, но никога не са ти били ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                    Пичове, наблюдавам пазара

ДФ искат и са притиснати да продават - това е истината

По много от позициите, само чакат добри оферти купува и са готови да дават

За съжалаение не се е свършило това - Елана от последните дни го показа

Ще чакаме едни 5-10% отдолу - в следващите 3-4 седмици според мен
                    Щом и G.Gekko почна с песимизма нещата не отиват на добре
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Кашпировски и борсата

Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                      К'ви вълни, к'ви 5лева на БФБ бе кашпировски ? Студа съвсем е свил зачатъците на мозък в пилешката ти кратуна !
                      "Хиляди шарлатани, подобно на Кашпировски, са плъзнали между хората и им обират парите. Колкото по-известен е, т.е. колкото повече пари влагат неговите покровители (политици и мутри), толкова е по-вреден за обществото."
                      Д
                      Досущ като на нашата борса.Нали,Сокльо?

Коментар

• "Регулаторните органи във Франция и Белгия обявиха, че вдигат забраната за къси продажби на акциите от финансовия сектор.

Регулаторът в Белгия обяснява, че на фона на понижената волатилност на пазарите няма нужда от продължаване на забраната за къси продажби."

Ние обаче няма да махаме забраната за къси , защото при нас НЕ се наблюдава понижена волатилност и ликвидност.
                        Гоуеми сме, гоуеми...........

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                          Пичове, наблюдавам пазара

ДФ искат и са притиснати да продават - това е истината

По много от позициите, само чакат добри оферти купува и са готови да дават

За съжалаение не се е свършило това - Елана от последните дни го показа

Ще чакаме едни 5-10% отдолу - в следващите 3-4 седмици според мен

Много си бил тънък бе пич....Да ти имам ника иначе.......Не издържа ха нервите..........продаде....Е нищо де ....ще купиш пак.....Ххахахахахх....как бързо обърна палачинката......Гриинхорн си ти....гриииинннхорн

Аре наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            спомени! Хубаво филмче - жалко че не съм бил 2006 - 2007 на БФБ!!!

http://www.4shared.com/video/7ZANujr...дър_-.html

Да, доста е добро е съвсем реалистично представя емоциите от тогава
                            Last edited by ravnovesie; 13.02.2012, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Колега,
                              кои са тези Аргент 2002???
                              Аз ли да ти пиша домашното
                              Проучи, че ще си вкарваш кинтите ! От мен жокера, от теб зависи как ще си постелеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Кире,какво искаш да кажеш с тоя линк ?
                                Че на БФБ откъм дивиденти опредeлено е по-добре засега - спор няма.
                                Ама другото...
                                А едни STD например дават 11% и растат не само на дивидент.

Коментар

Working...
                                X