IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/sasht/337/a/d...dinata,130169/

Коментар

• Пичове,
      ако аз бях се намесил да съм го куипил целия дир само тия 10% фрии флоут дето ги пуснаха ме подразниха подигравка..да бяха пуснали едно 50 да скачам

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Колега,
        кои са тези Аргент 2002???

Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
        Имаш ли и най-бегла представа кои са Аргент 2002 и замислял ли си се защо точно те са купили? И защо ? Добре е да си отговориш на тези въпроси преди да скачаш по тази позиция.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Имаш ли и най-бегла представа кои са Аргент 2002 и замислял ли си се защо точно те са купили? И защо ? Добре е да си отговориш на тези въпроси преди да скачаш по тази позиция.
          Не и не ме интересува кои са! Шегувам се със съвпадение със ник-а на Берт бе стига си скачал! Ти като си толкова във час с всичко та за това си на тоя хал!

Коментар

• Имаш ли и най-бегла представа кои са Аргент 2002 и замислял ли си се защо точно те са купили? И защо ? Добре е да си отговориш на тези въпроси преди да скачаш по тази позиция.

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Някои съфорумци са купили в Дир.бг, а Берт ?

31 инвеститори участваха в IPO-то по увеличението на капитала на Дир.Бг. Седем юридически и 24 физически лица са инвестиралите в най-новия кандидат емитент, чиито акции са на път за търговия на БФБ.

Припомняме, че Дир.Бг. АД предложи общо 450 000 бр. акции, на цени между 2.70лв. и 3.30 лв. От тях бяха закупени общо 74 813 броя на минималната цена.

Сред най-големите купувачи са Аргент 2002 ООД със закупени 35 814 бр. от пласираните 74 813 бр. акции, или 47.87% от количеството. Други 16 667 броя (22.28%) от акциите придоби ДФ Кампан Макс. 6 000 бр. акции са станали притежание на Bertram Franz Rollmann. 5 556 бройки е закупил ИД Капман Капитал, а 3 704 бр. - ДФ Капман Фикс.

Останалите(нови) акционери са:
            Здравка Димова Георгиева – 3 000 бр.
            Мариела Цветкова Атанасова – 740 бр.
            Георги Любенов Чавдаров - 500 бр.
            Кремена Димкова Арнаудова - 400 бр.
            Димчо Йорданов Димов - 370 бр.
            Росен Стоянов Карадашки - 345 бр.
            Пламена Василева Златкова - 300 бр.
            Флийт Мениджмънт България - 270 бр.
            Александрис Инженеринг - 185 бр.
            Краун Асет Мениждмънт ЕООД - 160 бр.
            Димитриос Стаматиос Теодорополус - 106 бр.
            Радостина Владимирова Александрова - 100 бр.
            Огнян Кирилов Кирилов - 100 бр.
            Георги Владимиров Георгиев - 100 бр.
            Gian Noyla Moragianni - 78 бр.

Коментар

• Някои съфорумци са купили в Дир.бг, а Берт ?

31 инвеститори участваха в IPO-то по увеличението на капитала на Дир.Бг. Седем юридически и 24 физически лица са инвестиралите в най-новия кандидат емитент, чиито акции са на път за търговия на БФБ.

Припомняме, че Дир.Бг. АД предложи общо 450 000 бр. акции, на цени между 2.70лв. и 3.30 лв. От тях бяха закупени общо 74 813 броя на минималната цена.

Сред най-големите купувачи са Аргент 2002 ООД със закупени 35 814 бр. от пласираните 74 813 бр. акции, или 47.87% от количеството. Други 16 667 броя (22.28%) от акциите придоби ДФ Кампан Макс. 6 000 бр. акции са станали притежание на Bertram Franz Rollmann. 5 556 бройки е закупил ИД Капман Капитал, а 3 704 бр. - ДФ Капман Фикс.

Останалите(нови) акционери са:
              Здравка Димова Георгиева – 3 000 бр.
              Мариела Цветкова Атанасова – 740 бр.
              Георги Любенов Чавдаров - 500 бр.
              Кремена Димкова Арнаудова - 400 бр.
              Димчо Йорданов Димов - 370 бр.
              Росен Стоянов Карадашки - 345 бр.
              Пламена Василева Златкова - 300 бр.
              Флийт Мениджмънт България - 270 бр.
              Александрис Инженеринг - 185 бр.
              Краун Асет Мениждмънт ЕООД - 160 бр.
              Димитриос Стаматиос Теодорополус - 106 бр.
              Радостина Владимирова Александрова - 100 бр.
              Огнян Кирилов Кирилов - 100 бр.
              Георги Владимиров Георгиев - 100 бр.
              Gian Noyla Moragianni - 78 бр.

Коментар

• Нека продават . Ние ще купуваме .

Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Пичове, наблюдавам пазара

ДФ искат и са притиснати да продават - това е истината

По много от позициите, само чакат добри оферти купува и са готови да дават

За съжалаение не се е свършило това - Елана от последните дни го показа

Ще чакаме едни 5-10% отдолу - в следващите 3-4 седмици според мен
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение

Точно за там /-10%/ се глася да осреднявам. Дано обаче не се окаже, че спадът ще е много повече, че няма да мога да купувам прилични бройки! Много странна ситуация....само се чудя кой не е наред - ние или развития свят

Коментар

• Пичове, наблюдавам пазара

ДФ искат и са притиснати да продават - това е истината

По много от позициите, само чакат добри оферти купува и са готови да дават

За съжалаение не се е свършило това - Елана от последните дни го показа

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Ветер с моря дул....

Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Такива като Петър-Астата, Форито-Депозита и Гаки, които си мислят, че влияят на индексите с глупави приказки във форума, не бях виждал, ей богу.
                      Козльо,наясно съм,че не мога да влияя съществено на индексите.Коментирам деня.Това,което е зададено от други.И още нещо.Такива като тебе не само,че съм виждал,но все по-често ги срещам.Например Берти.След като я оплескаха с Хаяско в жалкото холдче,сега се е преместил в други теми.Забавно,но без видим резултат.И докато се забавляваме,на път сме за пореден път да тестваме ниво 300.Но и това не е нещо ново."Ветер с моря дул, ветер с моря дул,Нагонял беду, нагонял беду...".
                      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Само Гаки се опитва да влияе. Другите просто си намират оправдание за страхливостта. Искат някой да им каже "браво" "прав си" че не използваш никакви възможности и ще си стоиш все на същото това ниво, което очевидно не ти харесва, но нямаш смелост да промениш .
                        гаки може да влияе единствено на лалка
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Такива като Петър-Астата, Форито-Депозита и Гаки, които си мислят, че влияят на индексите с глупави приказки във форума, не бях виждал, ей богу.
                          Само Гаки се опитва да влияе. Другите просто си намират оправдание за страхливостта. Искат някой да им каже "браво" "прав си" че не използваш никакви възможности и ще си стоиш все на същото това ниво, което очевидно не ти харесва, но нямаш смелост да промениш .

Коментар

• Такива като Петър-Астата, Форито-Депозита и Гаки, които си мислят, че влияят на индексите с глупави приказки във форума, не бях виждал, ей богу.
                            Last edited by X_Y; 13.02.2012, 16:09.

Коментар

• Споко Соки. Тепърва ще имаш доста по-сериозни поводи за тревоги, а спускането в бездната ще бъде с доста по-ускорени темпове. Пази си нервиците за тогава Кашпировски. То не, че нещо ще се е променило, само дето по навътре ще усещаш присъствието на св.Нагъзаки (да се свети името Му)

Първоначално изпратено от Соколов*
                              Ха какво ти ги отричаш като тенденция и теория която описва нещо си.А?
                              Ей некадърен глупак, ще излизаш тука да говориш каквото и да е когато имаш ясна представа за него.
                              А не както до сега допрем ли 300 пункта и ти си веднага тука.Много си глупав явно.

Какво и как ще опише това движение.Според невежия ти мироглед.

Коментар

• К'ви вълни, к'ви 5лева на БФБ бе кашпировски ? Студа съвсем е свил зачатъците на мозък в пилешката ти кратуна !

Първоначално изпратено от Соколов*
                                Да Петре, точно така ще стане ,Само че 2 часа по късно това за което говориш е мит и ще си остане пълен мит.
                                Я кажи ти така ли си продаваш митовете и легендите на клиентите си.Ако въобще имаш такива.
                                Питам се дали Равновесие не е един от никовете ти.Защото там се наблюдава същата художествена измислица, както у този ник.Пълен гьон.
                                Да предположим ли че движението миналата година от приблизително 260 пункта до към 520 е първа вълна от започващата възходяща тенденция/както е по целият бял свят/.Къде мислиш, че ще е дъното на втората корективна вълна до 99% от първата.
                                А ти говориш за нов цикъл вълни надолу.

Може ли да си толкова плитък и елементарен.А?

Коментар

Working...
                                X