IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
    Т и пък сега ? Я гледай : Дянков: Рецесия у нас няма да има
    Не прочетох линка ти по принципни причини, но предполагам какво пише в него..... и това ме прави тъжен по отношение на теб. Още малко лошо настроение и бих употребил друга дума.

Ти къде си чул политик да казва, че ще идва криза???!!!! А, Петре?????

И тъй като знам в коя тема ти задавам въпроса, не очаквам отговор.

Все пак - Желая ти успех в начинанията и..... ти си знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Иде ми да спомена твой роднина, ама нали знаеш, не е прието
      Давай бе, що от това ще ти олекне........ к'во ?
      www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Аз предлагам да дадем под съд и щъркелите, защото подлъгаха земеделците със сеитбата тази пролет.
        Не може така.... много се струпа на нацията ни. Гърция, Дянков, неориентирани щъркели.... направо си е криза!!!!!!!
        Т и пък сега ? Я гледай : Дянков: Рецесия у нас няма да има
        www.finance5.bg

Коментар

Не уж, аз знам за разлика от теб и стадото донори къде и в какво да се "бъцка"
          Ама я ти кажи къде за пореден път се наши ?
          Иде ми да спомена твоя роднина, като отговор, ама нали знаеш, не е прието
          Last edited by prodigal; 19.09.2011, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Е, нали уж знаеш т изброените само "шитовете" са сравнително сигурна инвестиция
            Не уж, аз знам за разлика от теб и стадото донори къде и в какво да се "бъцка"
            Ама я ти кажи къде за пореден път се наши ?
            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Гърция e замаскира своя държавен дефицит за да приеме еврото през 2001 г.
              С две думи сега хитрите Гърци искат цялата еврозона да им плаща дълговете.

И нашия Дянков се опита за излъже МВФ с дефицита за 2009-та.

ПФУУУУУ АМАН от МОШЕНИЦИ.

Гърция трябва да бъде дадена на съд същото важи и за Дянков.
              Аз предлагам да дадем под съд и щъркелите, защото подлъгаха земеделците със сеитбата тази пролет.
              Не може така.... много се струпа на нацията ни. Гърция, Дянков, неориентирани щъркели.... направо си е криза!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                п.с. който напълни напълни...другите съвсем скоро ще гледат само!
                Е ти вече няколко пъти напълни... гащите де... Сега само ще гледаш жално отстрани!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Гърция e замаскира своя държавен дефицит за да приеме еврото през 2001 г.
                  С две думи сега хитрите Гърци искат цялата еврозона да им плаща дълговете.

И нашия Дянков се опита за излъже МВФ с дефицита за 2009-та.

ПФУУУУУ АМАН от МОШЕНИЦИ.

Гърция трябва да бъде дадена на съд същото важи и за Дянков.
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

И к'во да пълним ? Евро , $, злато. шитове на БФБ или ???
                    Е, нали уж знаеш т изброените само "шитовете" са сравнително сигурна инвестиция

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Toгава ще е края на купона!!!

И к'во да пълним ? Евро , $, злато. шитове на БФБ или ???
                      www.finance5.bg

Коментар

• Toгава ще е края на купона!!!

Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                        Не забравяйте че в сряда 21 ч 15мин бугарско време ще има FOMC Statement и тогава ще разберете какво са ви подготвили много уважаемите господа от Федералния резерв на USA а именно новите стимули за икономиката.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                          Не забравяйте че в сряда 21 ч 15мин бугарско време ще има FOMC Statement и тогава ще разберете какво са ви подготвили много уважаемите господа от Федералния резерв на USA а именно новите стимули за икономиката.
                          Ами ако няма такива какво правиме

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Най-вероятно всички ще подскочат четвъртък и петък, в понедебник ще има лека корекция и ние, на БФБто разбира се ще я последваме чинно.
                            И това по кой точно алгоритъм ?????????
                            www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                              Ма ти да не си си мислил, че можеш да шибаш дявола ( ФЕД & ЕЦБ) във въздуха ?
                              www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Човека пита хипотетично /евала, че подхваща смислена тема, различна от буркани, лапад и т.н./ и аз му отговарям. Да, аз инвестирам в АДСИЦи и дори това, че 80% от земята ни пустее според мен е в моя полза. След като не мислиш така - ОК, не купувай АДСИЦи.
                                Колко продукта познавате, за чието производство не трябва земя? И ако имаше компания, произвеждаща земя какво би се случило с акциите и? Проблемът при превръзките примерно е, че днес ги произвежда 1, утре - друг и пазара се преразпределя, а в крайна сметка и за тяхното производство трябва земя - памук и т.н., а засиленото търсене на памук увеличава цената му, оттам се увеличава рентата на земята, произвеждаща го и накрая е въпрос на време и самата земя до удари нов рекорд.
                                Ти пак "видя дървото но не и гората"
                                Превръзките ти ги дадох за пример само. Но също така ако искаш да станеш милиарДер измисли как ТЕ дамските превръзки да се ползват от мъжете
                                "Бащата" на маркетинга е именно такъв ("баща") защото е измислил как да вдигне продажбите на цигари двойно - ми като е мотивирал и жените да пупшат в далечната 1918г. А сега ти измисли как или защо мъжете да ползват дамски превръзки или продукт разделен по полово различие и ще станеш и ти милярДер
                                И нищо не ми отговори защо ТИ например не се заемеш с обработка на земя , а само ми философстваш ? При положение, че ти обясних и посочих къде е проблемът в БГ ??????????????????
                                www.finance5.bg

Коментар

Working...
                                X