IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Генерале, ще чуем ли команда за Флагмана ?

ОТДАЙ КОТВА ОТ ВЪРБАТА !!! -Не е ли време

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
      Хубави снимки генерале
      Ами то,освен снимките и белия сняг,друго хубаво не остана.И малко шаранчета за разнообразие.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        ИП, ПФ и всякакви други "професионалисти" очакват оборота да стане отрицателен може би... ???
        Споко, цялото стадо "професионалисти" вкопом ще се усети да влиза и ще им стане пак тесен входа. За онагледяване виж графиката на Софикс от Април и Август 2009 и Януари-Февруари 2010

Бой на негри в тъмна нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Повод за радост ли е?
          Хубави снимки генерале
          www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
            Как е? Надъхваме ли се ?
            Я къв сняг е навалял !....
            Повод за радост ли е?
            Attached Files
            Last edited by Gaki; 23.01.2012, 21:12.

Коментар

• Как е? Надъхваме ли се ?
              Я къв сняг е навалял ! По-добре намажете ските за един гигантски слалом, че при тези оставки дето се искат в МВР, ще има доста рокади по високите етажи на власта. А и Маврудиев взе да грачи срещу Дянков, така че единият ще падне. И няма никакво значение кой от двамата ще е. Това ще е само един добър повод за ново падане на БГ индексите.
              www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                Декември дадох прогноза за АДСИЦ -сите , че ще са печеливши още от началото на годината и това е за мен знак за възстановяването на БФБ.
                Защо така мислиш....
                Зад адсиц стоят много кеш който ще раздадат на акционерите си и затова такива като мен купуват вече два дни в ЕЛАРГ/ имам покупки от 1,05 до 1,065 / даже и на 1, 1 ще купувам с надеждата да ни подмине някакъв бъдещ спад когато почне корекцията на запад....
                При 1,5 ликвидационна стойност по добре да си направя годишен депозит от 45 % в ЕЛАРГ...ами и на 1,3 пак е добре .БРЕФ с продажбата на Камбаните ,ЛАНД и Атера са пак някаква защита
                А при другите стоят празни приказки за милиарди евро в ЕС и т.н. ама инвеститорите от запад избягаха тази година и не мислят поне още пет да се връщат при нас .....

Така че консервативен портфеил и търпение докато се види светлина в тунела....
                Не е препоръка....

Коментар

• Декември дадох прогноза за АДСИЦ -сите , че ще са печеливши още от началото на годината и това е за мен знак за възстановяването на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    ИП, ПФ и всякакви други "професионалисти" очакват оборота да стане отрицателен може би... ???
                    Значи, щом не виждат светлина в тунела, вървим на зелено- възстановяването започна днес.

Коментар

• ИП, ПФ и всякакви други "професионалисти" очакват оборота да стане отрицателен може би... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Айде днес да се усети раздвижване на БФБ- очаквам многооо зелено.
                        Ами не е мнооого, ама пак е добре Деси. 1% + на индекса отдавна не бяхме виждали на БФБ-то.
                        С малко но редовно, да си пожелаем

Коментар

• Съкращения в тютюневите дружества

Последна редакция: 23.01.2012, 10:21

Публикуване: 23.01.2012, 10:19

Автор: Money.bg

Започват първите съкращения в приватизирания "Булгартабак-холдинг", като първи се разделят с постовете си хора от ръководството на "Благоевград-БТ", информира Дума. Заповеди за прекратяване на трудовите правоотношения са получили заместник-директорите по икономическите и по финансовите въпроси Никола Атанасов и Лиляна Иванова. Освен тях са освободени Васил Тюфекчиев, ръководител на плановия отдел, и Иван Иванов, който отговаря за транспорта. Засега техническият директор Никола Малинов остава на длъжността си. Според Дума, очаква се съставът на цигарената фабрика в Благоевград, да бъде намален с около 50%.

Съкратени са и служители в "София-БТ" и "Плевен-БТ", като част от предвижданата оптимизация в цигарения холдинг.

Коментар

• Айде днес да се усети раздвижване на БФБ- очаквам многооо зелено.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Монти ...тук не ставаа въпрос за рали....тук става въпрос за пускане на нови пари...за предстояща инфлация по света....за тенденция на поскъпване на всички активи.За мен финансирането на Европеиските банки от ЕЦБ за период от 3г на 1проц си е просто подрък и гарантирани печалби....В този момент да заемаш консервативна позиция си е просто престъпление

Добре си направил с АДСИЦите....но е косервативен подход според мен...Аз съм по-рисков елемент.......Има позиции с потенциал според мен поне 100проц от текущите нива и то в близките 6-9мес....говоря за БФБ...

Само да те питам....ЕЛАРГ.....КОГА СПОРЕ Д ТЕБ щЕ приклучи ликвидацията....кога акционерите ще си вземат парите,и какво ще ги правят......дали една част няма да бъдат реинвестирани....Успех ти желая...Но 25проц на година в този момент ....на подценени компании,на световен ръст,....НЕ МЕ ЗАДОВОЛЯВА(КОЛКОТО И ДА Е НЕСКРОМНО)
                              Boban-e като чета тия % и ми се струва, че риска от балонизиране чука на вратата, а то всъщност се мотаем някъде към дъното.

ма знам ли ако още 1000 като тебе решат да пълнят може и да се усети нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Монти ...тук не ставаа въпрос за рали....тук става въпрос за пускане на нови пари...за предстояща инфлация по света....за тенденция на поскъпване на всички активи.За мен финансирането на Европеиските банки от ЕЦБ за период от 3г на 1проц си е просто подрък и гарантирани печалби....В този момент да заемаш консервативна позиция си е просто престъпление

Добре си направил с АДСИЦите....но е косервативен подход според мен...Аз съм по-рисков елемент.......Има позиции с потенциал според мен поне 100проц от текущите нива и то в близките 6-9мес....говоря за БФБ...

Само да те питам....ЕЛАРГ.....КОГА СПОРЕ Д ТЕБ щЕ приклучи ликвидацията....кога акционерите ще си вземат парите,и какво ще ги правят......дали една част няма да бъдат реинвестирани....Успех ти желая...Но 25проц на година в този момент ....на подценени компании,на световен ръст,....НЕ МЕ ЗАДОВОЛЯВА(КОЛКОТО И ДА Е НЕСКРОМНО)
                                По принцип до края на 2012 г. но кой ти дава възможни 50-60 % печалба за една година....
                                Ако имаш рисков портфеил и си на ДАХ и ми цитираш ЕЦБ с стабилна печатница и германците като мотор е едно а да ми цитираш Дянков и нито един леФ налет където и да е в икономиката ,потребленито ,заплати и хиляди безработни и каквото и да е друго.

Коментар

Working...
                                X