If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заеби, купих си преди 3 седмици една артия. Сега го раздавам маркетмейкър
Вися като изпразнен мъжки полов член с най добра оферта купува и най добра оферта продава на Борсата И никой не ще, нито да ми продаде, нито да ми купи
Еми ще си търгуваме 2-3 дена в годината преди дивиденти или други подобни събития и така. Ние сме лесни, онези от фондовете обаче как оправдават надници? :
Вися като изпразнен мъжки полов член с най добра оферта купува и най добра оферта продава на Борсата И никой не ще, нито да ми продаде, нито да ми купи
Трудна работа е да си спекулант на БФБ. Тук са други правилата на играта. Ако добре си оценил това което си купил трябва да изчакаш неопределено време да сметнат и другите. Ама като ги чета в една друга тема как смятат и оценяват, май няма да е скоро. С такъв народ, такава борса и такива политици
11-10-2011 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)
Във връзка с писмо от Deutsche Borse Group, ви уведомяваме, че считано от 28.11.2011г. се преустановява прегледа на сделки чрез Xetra Report ‘System Transaction Overview’ (CB065), тъй като ‘Transaction Overview’ (CB068) дава по-обхватна информация за всички сключени сделки.
някакъв коментар за какво става дума....
[QUOTE=Forex Master;1059158024 Аз съм единственият последователен от 4 години насам в този форум [/QUOTE]
Това хвалба ли трябва да е.
Очевидно е защо ти харесват депозитите. Последователността поне по мое мнение е най-големия минус който някой може да има на пазар. По-голяма тъпотия от това е само да играеш хазарт на 1/100 маржин.
Коментар