IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Заеби, купих си преди 3 седмици една артия. Сега го раздавам маркетмейкър
    Вися като изпразнен мъжки полов член с най добра оферта купува и най добра оферта продава на Борсата И никой не ще, нито да ми продаде, нито да ми купи
    Еми ще си търгуваме 2-3 дена в годината преди дивиденти или други подобни събития и така. Ние сме лесни, онези от фондовете обаче как оправдават надници? :

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Заеби, купих си преди 3 седмици една артия. Сега го раздавам маркетмейкър
      Вися като изпразнен мъжки полов член с най добра оферта купува и най добра оферта продава на Борсата И никой не ще, нито да ми продаде, нито да ми купи
      Трудна работа е да си спекулант на БФБ. Тук са други правилата на играта. Ако добре си оценил това което си купил трябва да изчакаш неопределено време да сметнат и другите. Ама като ги чета в една друга тема как смятат и оценяват, май няма да е скоро. С такъв народ, такава борса и такива политици
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Заеби, купих си преди 3 седмици една артия. Сега го раздавам маркетмейкър

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
          Голяма търговия днес, голямо чудо! То оборот, сделки ........
          Ум да ти зайде.

Коментар

• Голяма търговия днес, голямо чудо! То оборот, сделки ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              някакъв коментар за какво става дума....
              32-34 стр.

http://www.ise.ie/Membership-and-Tra..._v2_110411.pdf

Коментар

• 11-10-2011 - Съобщение от БФБ-София (Съобщение от БФБ-София)
                Във връзка с писмо от Deutsche Borse Group, ви уведомяваме, че считано от 28.11.2011г. се преустановява прегледа на сделки чрез Xetra Report ‘System Transaction Overview’ (CB065), тъй като ‘Transaction Overview’ (CB068) дава по-обхватна информация за всички сключени сделки.

някакъв коментар за какво става дума....

Коментар

• "кавали, кавали, кавали вият в усой ..." на бфб. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

От 10 позиции - 6 тъмно червени ( като комунист на бесилото..) и 4 в застой...!!!!!
                    Къде го видя този цвят бе, Далтоне ?

пп. Имам питане...:
                    Когато станеш по-голям оптимист от брокера си, това за стационарно или домашно лечение е ...???
                    Взимай по-малко" джибромицин"!

Коментар

• [QUOTE=Forex Master;1059158024 Аз съм единственият последователен от 4 години насам в този форум [/QUOTE]

Това хвалба ли трябва да е.

Очевидно е защо ти харесват депозитите. Последователността поне по мое мнение е най-големия минус който някой може да има на пазар. По-голяма тъпотия от това е само да играеш хазарт на 1/100 маржин.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Да ти имам и позициите

Не си ги пожелавай, за да не те стигнат......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

От 10 позиции - 6 тъмно червени ( като комунист на бесилото..) и 4 в застой...!!!!!
                          Да ти имам и позициите

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Много тъмнозелено навсякъде бе ора! Маалиии!

пп. Имам питане...:
                            Когато станеш по-голям оптимист от брокера си, това за стационарно или домашно лечение е ...???

Коментар

• Много тъмнозелено навсякъде бе ора! Маалиии!
                              Гледам по-долу, че оня келеш с депозита пак се е развихрил в най-неподходящия момент.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...e_e_svil_s_64/

Коментар

Working...
                                X