IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/10...bre_i/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      ... Аз съм единственият последователен от 4 години насам в този форум .....!
      Е чак единственият.........

Коментар

• Има място за оптимизъм. И Чък Норис вече е тук

Коментар

Кои пазари? Кои акции?...
          След като разпарчетосаха и одържавиха Дексия този уикенд, очаквам утре погром на банковите акции в Европата...
          Не ми се вярва да палиш, чак толкова, за тази прогноза дадена преди няма и 24 часа
          На си чак толкова далеч...

По-скоро да не си оплел форекса нещо, как е еврото днес

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            кое е нереално висока цена според теб
            Такъв пример е очакваната от тебена от 1,60 за холтчето през Септември 2011 г. Толкова се кълнеше и заричаше месеци наред, толкова басове искаше да хващаш та чак ме просълзяваше от умиление месеци наред.... И сега кво? Септември дойде и си отиде... както много други дати определени от теб преди това... И сега, взел бертрамков да ме поучава?! Успокой топката. Огледай се. Осъзнай се... Аз съм единственият последователен от 4 години насам в този форум и съм направил куп пари докато ти и твоите аверчета ъпърчета лапаха мухите на бфб-то в очакване ракетата да литне! И като им казвах че предстои по-лошата част от кризата ме обвиняваха в черногледство и апокалиптично мислене, а то е просто реализъм!!!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Фори на годишни лихви ли си

Коментар

бертрамков, защо реши че гледам негативно?! Нямам никаква причина да гледам негативно на живота. Нито съм се ушил с непродаваеми акции на бфб-то, нито съм се набълбукал на нереално високи цени като теб...
                кое е нереално висока цена според теб
                постоянно говориш за набутване, за срив, за загуби...
                все едно сме купили на 1800 софикс докато ти умника си бил на депозит...
                хем не си наясно хем вменяваш на опонентите си 'загуби' и тн...

мисли позитивно

не го казвам случайно, защото ако се зачетем в мненията ти очакваш само кризи, войни ...драми и фалити. + че си само на кеш = това в никакъв случай не е позитивно мислещ човек...
                работи върху себе си преди да учиш другите как да 'печелят' от лихви

успех!
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

гледай малко по-позитивно на живота и си смятай лихвите...
                  бертрамков, защо реши че гледам негативно?! Нямам никаква причина да гледам негативно на живота. Нито съм се ушил с непродаваеми акции на бфб-то, нито съм се набълбукал на нереално високи цени като теб...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Фори,
                    не се ядосвай де..темата нали е за оптимизЪма
                    не ми се обяснява какво и как съм продал и купил .. за мен е важно да съм доволен от представянето си. въртя само лични средства и заеми не ползвам... така че може да спиш спокойно..

за купилите сутринта, когато сипеше песимистичните прогнози днешния ден донесе към момента едно 4-5% горница...не е лошо .. не съм казал, че си индикатор са дългосрочни дъна, а за краткосрочни ... доста доказателства има, но не ми се занимава да ровя..нито имам време нито желание да ти доказвам каквото и да било

гледай малко по-позитивно на живота и си смятай лихвите...не знам кво си губиш времето тук след като нито купуваш нито продаваш

успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Не ги намирам за злобни,но са видимо раздразнени.
                      Видно е и от самолет, че раздразнението им е преминало в безсилие и злоба. Така както шемата повтаря в темата за златото само "пук" така и тези двамцата само едно бълнуват "инфлация та инфлация"... Ама когато дойде тази инфлация фирмите за които тези двамката работят ще са отдавна фалирали...

Ако някой се пеняви години наред как купува при всеки спад и накрая ти заяви, че няма загуби, единственото обяснение е или че е патологичен лъжец или, че гори чужди пари... Интересно ми е само, кои са тези бунаци дето му разрешават да им гори парите?

Коментар

братле,
                        ние с проди сме заклети оптимисти и думата злоба я няма в нашия речник ... мечтай си за моите 'загуби'

успех
                        Не знам за тази седмица дали трябва да бъдете заклети оптимисти.......
                        Днес цял ден ДАХ се чуди дали новината е добра или лоша и като отвориха американците реши....Банките бяха с по 3,4 % на минус....
                        Смятам че ако не утре във сряда , маркета ще се изсипе поне с толкова колкото се качва сега , защо ЕС ще решава някога и няма нищо черно на бяло.....
                        Успехи!

Коментар

продката и бертрамков са нарицателни за злобни лузъри... Дерзайте момчета... Купувайте за да не изпуснете дъното!
                          братле,
                          ние с проди сме заклети оптимисти и думата злоба я няма в нашия речник ... мечтай си за моите 'загуби'

успех

Коментар

продката и бертрамков са нарицателни за злобни лузъри... Дерзайте момчета... Купувайте за да не изпуснете дъното!
                            Не ги намирам за злобни,но са видимо раздразнени.И имат особен поглед върху математиката,илюстриран по-долу:
                            Attached Files

Коментар

• продката и бертрамков са нарицателни за злобни лузъри... Дерзайте момчета... Купувайте за да не изпуснете дъното!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                М да, на Фори прогнозата че днес ще е погром, излезе почти вярна
                                шшшшшт,
                                не го дразнете, че ще спре да пише, а е идеален индикатор за краткосрочни дънца с цел лека спекула

дакса като го гледам се е 'сринал' с +3% почти.. а какво ли ще стане ако земе да качва ...баси..

приятна вечер

Коментар

Working...
                                X