If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е Мастъре кажи ми кога Софикса е бил олицетворение за българската икономика.... Никога... Беше си най-чист балон със странни изисквания, че даже и го бяха объркали миналата година... Абе резил пълен
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Когато Португалия поиска същото предоговаряне на дълговете както стана с Гърция!... За БГ не чу ли снощи Бойко как се вайкаше на пресконференцията че не могат да намерят милиард и нещо за догодина да погасят Милен Велчевите облигации?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мечката да си гледа Свилоза и Унипак ...защото врътнах едни акции през 6 ст в Свилоза а тя е влезнала дългосрочно....БАКБ влезнах на три и триисет и излезнах на 3,6.... е ако бях дългосрочен щех да държа Комерса до 2,1 но нали ми каза да си взева 100 евро и да спа спокойно....
Става въпрос за Доверие....
Нее препоръка!
как може да не я виждаш за удачна тази яка акция???
до преди няколко месеца мисирката я виждаше като най-перспективната акция на цялото БФБ като тогава я купуваше на 10-12 лв., беше си направила и депозит в тази банка,
Първоначално изпратено от meche_cveti93
Така е за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена около 25- 30 лв за акция е най малкото което може да се случи ...
Коментар