Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеБабай,тежестта на всички,включени в SOFIX е равнопоставена.Това,че борсата е зависима от CHIM,е мит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе разбирам каква манипулация има в това ....там цената за три месеца е на половина....наясно ли си колко тежи ХИМ във ССОФИКС.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред мен един от основните проблеми ....е продавачът при ХИМа....
Ако му свършат акциите....там ще има изстрелване,което ще дръпне и останалите....Поне така си мисля
Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеС други думи, единственият шанс на БФБ до отчете ръст си остава манипулацията?
Не разбирам каква манипулация има в това ....там цената за три месеца е на половина....наясно ли си колко тежи ХИМ във ССОФИКС.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред мен един от основните проблеми ....е продавачът при ХИМа....
Ако му свършат акциите....там ще има изстрелване,което ще дръпне и останалите....Поне така си мисля
Не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе!Каквото вчера,това и днес.Появата на Хаяско в EUBG е приятна,но не е маркер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеОзначава ли това, че ще развръзваш торбата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДа.Ако някой не харесва думата "маркер",може да я замени с "признак".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДа.Ако някой не харесва думата "маркер",може да я замени с "признак".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеГенерале, това "маркер" ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБреееее голямо шубе тук на БФБ....Никой нищо не предприема.....
Коментар
Коментар