IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Бабай,тежестта на всички,включени в SOFIX е равнопоставена.Това,че борсата е зависима от CHIM,е мит.
    Борсата не е зависима изцяло от Хим, но той не тежи ли най много? Нали Софикс се определя и от пазарната капитализация? Въпрос: ако Софикса е 300 и само Бреф поскъпне с 1% колко ще поскъпне Софикс? Същото и за Хима?

Коментар

Бабай,тежестта на всички,включени в SOFIX е равнопоставена.Това,че борсата е зависима от CHIM,е мит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Не разбирам каква манипулация има в това ....там цената за три месеца е на половина....наясно ли си колко тежи ХИМ във ССОФИКС.....

Коментар

Според мен един от основните проблеми ....е продавачът при ХИМа....

Ако му свършат акциите....там ще има изстрелване,което ще дръпне и останалите....Поне така си мисля

Не е препоръка за покупко-продажба на акции
          Съгласен съм, но да добавиме и глобалната обстановка все пак.......

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            С други думи, единственият шанс на БФБ до отчете ръст си остава манипулацията?

Не разбирам каква манипулация има в това ....там цената за три месеца е на половина....наясно ли си колко тежи ХИМ във ССОФИКС.....

Коментар

Според мен един от основните проблеми ....е продавачът при ХИМа....

Ако му свършат акциите....там ще има изстрелване,което ще дръпне и останалите....Поне така си мисля

С други думи, единственият шанс на БФБ до отчете ръст си остава манипулацията?

Коментар

• Според мен един от основните проблеми ....е продавачът при ХИМа....

Коментар

• Накой има ли проблем с платформата в момента?

Коментар

Не!Каквото вчера,това и днес.Появата на Хаяско в EUBG е приятна,но не е маркер.
                    Според мен ако нещата навън се стабилизират, макар и без ръстове, сега е времето за БФБ! Но........ кой знае какво ще стане там???

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                      Означава ли това, че ще развръзваш торбата?
                      Не!Каквото вчера,това и днес.Появата на Хаяско в EUBG е приятна,но не е маркер.

Коментар

Да.Ако някой не харесва думата "маркер",може да я замени с "признак".
                        Означава ли това, че ще развръзваш торбата?

Коментар

Хммм, интересно. Мерси за инфото

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                            Генерале, това "маркер" ли е?

Коментар

Бреееее голямо шубе тук на БФБ....Никой нищо не предприема.....
                              Генерале, това "маркер" ли е?

Коментар

• Бреееее голямо шубе тук на БФБ....Никой нищо не предприема.....

Коментар

Working...
                                X