If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ама каква връзка имам, аз с болните ви мозъци.
Май пак никаква.
Ти търси връзка с твоя болен мозък
Коментар
ОК
Първоначално изпратено от SoKoLoV
Ха я бягайте и двамата да се лекувате.Как така сте против инвеститор на компании в БФБ.Та вие незнаете къде се намирате ще ми говорите за инвестиции.
Форекс май си много малоумно същество.Точно колкото е стабилно еврото, точно толкова е стабилен лева.А това са едни 20 фигури движение.Сам си направи сметката, ако не беше еврото толкова стабилно, колко ли щеше да е стабилен лева?
Как си личи колко струвате, че и мнението си давате и без да ви питат.хаха тъпа работа.
Соки, повече щях да се притеснявам ако съм на едно мнение с теб.
Е, аз пък съм на БГ депозити... Лихвата си каца по часовник. Пък и левчето е солидна валута. Не е като еврото, сега го има ама догодина я го има я не...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Гледайки маркета това Пуууук... важи за ДАХ ,тука сме друга планета и ни нагоре ни надолу сме.....та да си минем към нашите марсиански дела.
ОСА в булгартабак с неизвестен извършител на приватизацията на 33,3 лв за акция пазарна 26 лв. ......,Увеличение в ССВ при цена 1,5 а цената е 94 ст и ни се купуват акции ,ни права....увеличение при ЕУБГ ..същата работа и увеличение в Доверие при цена 3,5 и пазарна цена 2 лв. чакаме да е същото....
Та това е засега от от МАРС по точна от БФБ..
Имам акции не е препоръка..
Явно малкото мозък в глвичката ти не стопля.Не става с комсомолски възглед в днешно време трябва и малко четене и мислене.Не само празни приказки, показващи колко знаем и колко струваме, нали.А се вижда,че в случая е доста малко мисленето, а да не говорим такъв начин на мислене до какво води, Резултата е пред вас.
В случая Мастъра е напълно прав. Бих приел Сребърния фонд да инвестира на БФБ само ако купува части от държавни пакети. Даже ЕРПтата не са удачен пример, защото са 67% собственост на мажоритарите. Но какво пречи фонда да купи 20% от БФБ-София например. Или от Булгаргаз ако го листнат.
Няма никакъв парадокс. На гръцката борса има обществени компании докато на бфб-то няма ни една! Всички са с фрий флот под 50%. А това означава, че евентуално "инвестиране" на парите на българските данъкоплатци на бфб-то ще си е една чиста кражба, подаряване на обществени пари на мажо... Ако някой направи такъв закон и го прокара трябва да бъде пребит с камъни! Продължават напъните да се пее старата песничка - приватизиране на печалбите и одържавяване на загубите от спекулациите на борсата...
Има парадокс в закона, че част от парите могат да бъдат инвестирани например на гръцката борса, но не и на българската", каза той.[/B]
Няма никакъв парадокс. На гръцката борса има обществени компании докато на бфб-то няма ни една! Всички са с фрий флот под 50%. А това означава, че евентуално "инвестиране" на парите на българските данъкоплатци на бфб-то ще си е една чиста кражба, подаряване на обществени пари на мажо... Ако някой направи такъв закон и го прокара трябва да бъде пребит с камъни! Продължават напъните да се пее старата песничка - приватизиране на печалбите и одържавяване на загубите от спекулациите на борсата...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
"Вицепремиерът посочи, че се работи по промени в закона за Сребърния фонд, които ще позволят парите от него да се инвестират дори и на българския пазар, включително в акции и облигации, търгувани на Българската фондова борса."
След като регистрира върхова печалба към края на юни, Унипак АД демонстрира такава и към края на септември. Стойността й е 1 752 хил. лв. Освен всичко друго тази печалба е максимална както за всеки междинен период, така и за всяка отделна година, с изключение на далечната 1997 г., показва историята в сайта ни.
Общите приходи на дружеството са 20 368 хил. лв., което е с 36.76 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 30.28 % спрямо предходния период до 18 616 хил.лв.
Нетните приходи от продажби към 30 септември 2011г. са в размер на 20357 хил.лв. и представляват 99.95 % от общите приходи. Спрямо третото тримесечие на 2010 година те се увеличават с 36.99 %.
Към 30 септември 2011г. дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 1.19лв. Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за III-то трим. на 2011г.
Собственият капитал на дружеството към края на септември е 11649 хил. лв. , като спрямо същия период на 2010г. се е увеличил с 28.82 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през третото тримесечие на 2011г.:
Общ брой изтъргувани акции: ( 7420 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 47 бр. )
Минимална цена: ( 3.510 лв. )
Максимална цена: ( 4.000 лв. )
Среднопретеглена цена: ( 3.678 лв. за акция. )
*Обобщената информация не обхваща сделки с акции на дружеството сключени на нерегулиран пазар
На въпрос на Дарик докъде стигна идеята с инвестирането на част от парите в Сребърния фонд на Българската фондова борса, финансист № 1 отговори, че все още се подготвят законовите промени, които да осигурят тази възможност.
„Има парадокс в закона, че част от парите могат да бъдат инвестирани например на гръцката борса, но не и на българската", каза той. За догодина са заложени допълнителни приходи от приватизация от 300 млн. лева.
Коментар