IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://dnes.dir.bg/news/softuer-bors...-10123733?nt=6

Коментар

• Нещата са такива каквито са

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Може да има и по-ниско дъно - около 238 дори...

Не забравяйте, че страшната зима тепръва предстои, че вълна от недоволство надига, че отново ни отрязаха от Шенгенът, че престъпното правителство продължава да трупа глупост след глупост, че олигофренът с питекантропският череп става все по-неадекватен, но и по-нагъл, че гномът с бабешките цъкли е непоклатим на постът си, въпреки тоталната си неспособност, че законността се разпада, а Маймуната сякаш живее в някаква паралелна вселена...

Така че, тия дето оцелеем, и на по-ниско ще можем да пазаруваме, мисля аз. Психологическото ниво от 300 вече е пробито (макар днес само временно), спартанците, макар и след упорита съпротива, капят като круши, така че - бъдете оптимисти - скоро ще гушите по акцийка по две на още по-ниски ценички... Да подсещаме дядо и баба пенсионери, че от Масовата имат това-онова - колкото за хлебецът, те така и така не ги използват...
        Ха ха,много злоба бе брато,ако не си платен драскач значи направо си за лечение или направо вземи да се гръмнеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Бичи е да като е почнал от Софикс 2000 преди четири години >>> че досега е все бичи >>>> а като падне под 200 тогава ще стане мечи
          Тогава може да стане вълчи...

Коментар

• ХА-ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              "....когато един пазар не се влияе от мечи новини, то той е бичи ..." - цитат от известен инвеститор.
              Бичи е да като е почнал от Софикс 2000 преди четири години >>> че досега е все бичи >>>> а като падне под 200 тогава ще стане мечи
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дъна
                Е споко де къде си се разбързал... Идва Коледа, Нова Година.... Подаръци тепърва предстоят. Нива под 250 не са мираж...
                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Кажи го на себе си и не се коси
                  За мен нещата са ок. Направих си "мултифонд" още преди КФН да го измислят. Станах си дългосрочен на БФБ, но не страдам...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дъна
                  Това изказване трябва да представлява някакъв парадокс предполагам. Алчен който лови дъна, които още ги няма си е оксиморон. По-скоро си хазартен тип, чувстваш се добре само когато губиш

Първо трябва да опознаеш себе си, след това пазара и чак след това нещо може и да се получи. Ако човек си затваря очите пред собствените си слабости, спекулира всъщност на тъмно.

Коментар

• Да може и позле да е, има време и да падне още и да се качи през 2012.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Дъното се удря когато вече няма на къде да стават по-зле нещата. А това към момента не е така.
                      Кажи го на себе си и не се коси
                      За мен нещата са ок. Направих си "мултифонд" още преди КФН да го измислят. Станах си дългосрочен на БФБ, но не страдам...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дъна
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Mай ударихме дъното!!!

Успех колеги!!!
                        Може да има и по-ниско дъно - около 238 дори...

Не забравяйте, че страшната зима тепръва предстои, че вълна от недоволство надига, че отново ни отрязаха от Шенгенът, че престъпното правителство продължава да трупа глупост след глупост, че олигофренът с питекантропският череп става все по-неадекватен, но и по-нагъл, че гномът с бабешките цъкли е непоклатим на постът си, въпреки тоталната си неспособност, че законността се разпада, а Маймуната сякаш живее в някаква паралелна вселена...

Така че, тия дето оцелеем, и на по-ниско ще можем да пазаруваме, мисля аз. Психологическото ниво от 300 вече е пробито (макар днес само временно), спартанците, макар и след упорита съпротива, капят като круши, така че - бъдете оптимисти - скоро ще гушите по акцийка по две на още по-ниски ценички... Да подсещаме дядо и баба пенсионери, че от Масовата имат това-онова - колкото за хлебецът, те така и така не ги използват...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Ама ти наистина си страшен песимист....я малко по-весело........Разбирам,че или са те съкратили,или си пред съдия -изпълнителя,или ....си изгубил и последният си лев....Ама като гледам...щом още пишеш ...си добре....

П.С.......или си продал на СОФИКС 310 ....и сега се чудиш чкак да накараш и другите да го направят

....ах ти маймуууунко
                          Аз дългове нямам

Продал съм далеч преди софикс 310

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Дъното се удря когато вече няма на къде да стават по-зле нещата. А това към момента не е така.

Ама ти наистина си страшен песимист....я малко по-весело........Разбирам,че или са те съкратили,или си пред съдия -изпълнителя,или ....си изгубил и последният си лев....Ама като гледам...щом още пишеш ...си добре....

П.С.......или си продал на СОФИКС 310 ....и сега се чудиш чкак да накараш и другите да го направят

....ах ти маймуууунко

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Mай ударихме дъното!!!

Успех колеги!!!

Коментар

• Определено 350 +

Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                                Софикс на 250 или на 350
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X